Off Sevgilimle hiç görüşemedik :(

yuzyuze gorustugunuzde ya begenmesseniz? birde hic gormediginzi birine nasil sevgilim askim diyorsunuzki ? ailene tanistitirken kendinde tanisirsin o zaman .

Ay çok teşekkür ederim yorumunuz için çok tatlısınızz dedikleriniz aklımda olucak ona göre davranıcam sizinde Allah gönlünüze göre versin umarım hep mutlu oluruz

B
yuzyuze gorustugunuzde ya begenmesseniz? birde hic gormediginzi birine nasil sevgilim askim diyorsunuzki ? ailene tanistitirken kendinde tanisirsin o zaman .
O nerdeyse herhün fotoğrafını atıyor ve çok yakışıklı hatta benim için sorun edilecek yakışıklılıkta holywooddan çıkmış gibi bende onun beni beğenmeyeceğinden korkuyorum Hareket ve tavır olarak derseniz... Yine de onu seveceğimi yüzyüze biliyorum az çok zaten 1 senede nelere nasıl tepki verir nelerden hoşlanır neleri sevmez biliyorum

Yaslar buyuk olsaydi yine bisey demeyecektim ama 19 yasindaki bi erkekten ne gibi bi gelecek beklentiniz var ben merak ettim acikcasi. Daha fikirler cok degisecek. Yuzyuze gorusmemenizde cabasi. Hadi yuzyuze gelseniz bi kez anlarim. Ya hic begenmezseniz ve etkilenmezseniz o zaman ne olacak. Fotograflar cok yanitici oluyor. Evlilik kararina gelince napacaksiniz internet uzerinden mi nikah kiyacaksiniz. Neticeye gelirsek uzulerek soyluyorumki tamamiyle hayal dunyasinda yasamissiniz bir yil boyunca. Saglam bi tokatla uyanirsiniz vakti gelince ama umarim is isten gecmez.

Bir çok kişi sormuş ama siz israrla cevap vermemişsiniz , çocuk nereli ? Ona gore yorum yapılacak belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…