- 2 Temmuz 2016
- 149
- 79
- 13
- 27
- Konu Sahibi mavilim123
-
Yaa haklısınız amaNerede yaşıyorsunuz? Çok mu uzaksınız birbirinizden neden görüşmediniz?
Ben hiç görmediğim birine aşık olabileceğime inanmıyorum. Hele evliliği asla düşünmem. Tavırları, insanlara davranışı önemlidir. Tabii ten uyumu gibi bir gerçek de var. Aranızda bir çekim olup olmayacağı bile belirsiz.
Bir an önce görüşmeye çalışın. Yoksa ortada pek gerçeklik payı olan bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Belki adam birden fazla kişi ile aynı biçimde konuşuyor?
Görüntülü olarak konuşuyoruz ama şehirlerimiz uzak gelemiyorYuzyuze hic gorusmedigim bir insanla evlenmek istemezdim acikcasi.
Türkiyede yaşıyor ve türkçe öğrenmek istiyor. Çok garip değil mi bu?Yaa haklısınız amahergün saatlerce konuşuyoruz. Onu çok seviyorum. Görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama o istanbula gelemiyor çünkü gelse de kalacak yeri yok. 19 yaşında.Ailesinden izin alması gerekiyor.Ama artık 1 sene geçti yaani buluşmamız gerekir bir şekilde off ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Nasıl başlasam bilemiyorum. 1 senelik bir ilişkim var. Ama internetten tanıştığım biriyle.Hem de daha hiç yüzyüze görüşemedik. Evet biliyorum çoğunuz bunu saçma bulacak ama ben nasıl böyle oldu ben de bilemiyorum. Onunla bir dil öğrenme sitesinde tanıştık o türkçe öğrenmek istiyordu. Ben ingilizce. Benin niyetim sadece buydu. Ama sonra konuşmamız ilerledi ve çok samimi olduk.Her gün konuşmaya başladık. Sürekli birbirimize fotoğraflarımızı attık. Görüntülü konuşmaya başladık. Onu çok seviyorum. 1 sene geçti benimle evlenmek istesiğini söylüyo. Farklı şehirlerdeyiz ve hiç görüşemedik yüzyüze.. Böyle bir durumda siz ne yapardınız?
Ya aslında işler biraz karışık Türkiyeye yeni gelmiş ve türkçesi iyi değil ve türk çevresi de yoktu . Konuştuğumuzda da konuşamıyordu zaten çok zorlanıyordu sizce istanbula biran önnce gelmesi için çok ısrrar etmeli miyimTürkiyede yaşıyor ve türkçe öğrenmek istiyor. Çok garip değil mi bu?
Sevgi anlayışlarımız biraz farklı sanırım. Sizi üzmek istemem ama çok güvenilir bir durum değil bu. Dikkat edin kendinize ve fazla kapılmayın.
Yanlış anladınız beni benim onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu kiCanim nasil sanal alemde insanlarla sevgili olabilecek bir profil cizebildin hayret ettimBen erkek olsam internetten benle sevgili olacak kadar rahat bi kizla zaten gorusmezdim cocuk en iyisini yapmis.
Bilemiyorum 1 sene boyunca elin adamina fotograf atmissin, her gun konusmussun vs bunlar cok cok ters seyler. Omrunu bosuna gecirme boyle, cok gencsin daha, kendini harcatip gencligine yazik etme.Yanlış anladınız beni benim onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu kibende zaten bundan önce çok karşıydım böyle şeylere ama farklı şeyler oldu bilemiyorum onunla normal konuşuyorduk bana bilmediklerini soruyordu vs sonra sürekli konuşmaya başladık. Ve baktık bir sene olmuş
Yaşı 19 belki bu yüzdendirİstanbula gelmek için aile iznine ihtiyac duyan bi cocukla evlilik hayalı mi kuruyorsunuz?
Yolladığım foroğraflat facebook twitter gibi her yere koyulabilecek gayet seviyeli fotoğraflarımdı ama başka biri olsaydı bende aynı şeyleri söylüyor olurdum ama onda ayrılamıyorum :'(Bilemiyorum 1 sene boyunca elin adamina fotograf atmissin, her gun konusmussun vs bunlar cok cok ters seyler. Omrunu bosuna gecirme boyle, cok gencsin daha, kendini harcatip gencligine yazik etme.
Bir ilişki yokki ortada ayrılasınız. Yüzyüze görüşülmemiş bir durum. Aile izni almadan gelemeyen bir Veled. Üstüne evlilik hayali. Şekeri fazla kaçırmışsınız bu bayramYolladığım foroğraflat facebook twitter gibi her yere koyulabilecek gayet seviyeli fotoğraflarımdı ama başka biri olsaydı bende aynı şeyleri söylüyor olurdum ama onda ayrılamıyorum :'(
çok az yedim şeker birazdan kardeşimin topladıklarınaa saldırcamBir ilişki yokki ortada ayrılasınız. Yüzyüze görüşülmemiş bir durum. Aile izni almadan gelemeyen bir Veled. Üstüne evlilik hayali. Şekeri fazla kaçırmışsınız bu bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?