Off Sevgilimle hiç görüşemedik :(

Internet uzerinden tanidigin adam sapik midir kopuk mudur nerden bileceksin gormeden? Insan tamam yillarca ciksada evlenmedikce bazi huylarini ogrenemiyor fakat bu cok daha baska bisey. Karsilikli oturulup konusulmamis tutup evlenirim diyorsunuz. Ilk once bi karsilikli konusun anlasin bakalim

Otur totonun ustune okuluna odaklan simdi evlilik cok onemli bisey degil. Ben kucuk evlendim universiteyi evlendikten sonra bitirdim ama simdiki aklim olsa o kadar erken evlenmezdim. Bu esimin kotu biri oldugundan filan degil evlilik buyuk sorumluluk ve gercekten basli basina emek gerektiren bisey. Hem adamida daha tam tanimiyorsun sacmalama

konuşun madem 3-4 sene daha
üniversitedn sonra evlenirsiniz
19 yaşında bir erkeğin evlilik hayali kurması adı üstünde HAYAL
sen de oku okulunu
evlenmek sonraki iş

Ya hepiniz haklısınız internetten tanışmak çok riskli ama dediğim gibi ikimizinde internetten sevgili bulup tanışmak konuşmak fikrimiz yoktu.
Sonra aradan aylar geçti ve ona bağlandığımı farkettim ve onu seviyorum
Ama onu sevmem haricindeki herşey ters yani benim ailem ve onun ailesi internetten tanışılan kişiyi istemezler .Ayrıca buluşamıyoruz bile.Ama onu çok sevdiğim için sabredicem sonraki gelişmeleri de yazarım

19 yaşında.. istanbula annesi bırakmaz.. ve sizinle evlenmek istiyor.. Nasıl bir ilişki bu.. Oturup bir düşünün.. Kapilmissiniz bile..
Yaşlar daha küçük.. Bir Bismillah diyin.. Var onda bir iş.. Umarım uzulmezsiniz..

1 sene beklemişsin, bi 3 sene daha bekle

bazılarına saçma gelsede bn birbirini hç görmeden sewenlern dha samimi oldğnu düşünüyorum. tene doknmadan uzaktan sewmek..
2-3 defa yüzyüze oturup konuşun bide. bu iş olur dersen ailenle görüşürsün. annene fln anlatrken bi arkadaşmn tanıdğı dersin internetten tanıştk dersen önyargılı olabilrler.

laf olsun torba dolsun
Evlencekmiş de ailesiyle tanıştırcakmış
Velev ki görüştünüz ailesiyle tanıştırdı yine de çok umutlanma erkeklerin sevgilisiyle tanışmak çok büyük bişey değil toplumumuzda
Benim çok sevdiğim çok değer verdiğim günlerce muhabbet edebileceğim erkek arkadaşlarım var. Sadece arkadaşım dostum. Bişey hissetmeyince hissetmiyorsun
Yüzyüze görüşmeden olmaz o işler..
Yaşın küçük konuş ama görüşeceksen bile on defa düşün.. Evlilik mevlilik bunlara da Gül geç

Görmeden sevgilim bile deme bence.
Kendini bağlı falan hissetme. Dediğine inanma. Ha evet mesajlaş vakit doldur sevildiğini hissediyorsan onun tadını çıkart ama boş yere duygular besleme.

Hadi diyelim ailen kabul etti. Siz iki çocuk nasıl bir evi ayakta tutacaksınız. Önce bi üniversite oku yalnız nasıl yaşanır öğren, gerçek kişiler çıkar karşına buda gelip geçici bişey. Sürekli konuştuğunuz için bağlanmışsın hepsi bu.

Ayy evet yorumun beni çok mutlu etti bakalım inşallah mutlu olacağım kişi odur. Allah seninde gönlüne göre versiin

Canım, yaşın az daha büyük olsa ve rahatça görüşme şansın olsa kalabalık bir ortamda bir kahve içerek yüz yüze gelin derdim. Bende eski erkek arkadaşımla bir tane bile ortak arkadaşımız yokken internet ortamında tanıştım, ha sapık biriside çıkabilirdi beni kandırmışta olabilirdi ama verilmiş sadakam vardı. Ama biz bireysel hareket edebilen insanlardık, o 25 yaşındaydı ve görmek istediğinde şehrime gelebiliyordu. Konuşmamızın 7. Ayında buluşabildik ve uzaktan yürütmek çok zor bir durum ki sizin şartlarınızda çok çok zor. Bir de yüzyüze görüşünde çok farklı oluyor bunuda hatırlatmamda fayda var. Çok kaptırma kendini. En güzel yaşını telefonun başında geçirme bak sonra parkta, cafede gördüğün çiftlere çok iç çekersin malesef.

O kadar haklısınız ki aslında ... peki siz yüzyüze görüştüğünüzde ; onun hareketleri tavrı telefonda görüntülü, ses, mesaj konuştuğunuzdaki gördüğünüz hissettiğiniz kişi gibi mi çıktı?

Ya açıkçası o kadar görüntülü konuşmaya rağmen yinede farklı oluyor mesela ilk yüzyüze geldik benim hayalimde hep çok büyülü bi an vardı bi geldi benimki benden kısa ama sonra konuştukça gördükçe alıştım, sevdim onu ama şöyle söyleyeyim esas yüzyüze görüşünce tanışmış gibi oldu. Bir de şu an eminim hiç yüzyüze görüşmediğiniz için sen onu gözünde nasıl büyütmüş, nasıl vazgeçilmez yapmışsındır. Bu bir suç değil biz kızlar bunu severiz. Mesela bir insanın telefonla konuşma şekli bile seni ondan soğutabilir veya bağlayabilir o yuzden yüzyüze konuşmadan birisine bu kadar bağlanma. İnternetten tanıştığın birisiyle görüştüğün için kendini suçlama bu bir eziklik vs kesinlikle değil. Ama çok dikkatli ol ve gözünde büyütme canim. Her sey umarım gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…