Off Sevgilimle hiç görüşemedik :(

çok az yedim şeker birazdan kardeşimin topladıklarınaa saldırcam:lülülü: haklısınız bu arada dışarda bakan biri olarak ama onunla görüntülü konuşurkende meesajlaşırken de sesle konuşurken bir sene içinde çok sevdim . Yanımda olsa da bana yanlış yapmadığı sürece çok seveceği ama aileme bile diyemem yani böyle bir çıkmazdayım:KK42:
Kilit nokta şurası

aileme bile diyemem

Ailenizin karşısına çıkarmaya güvenmediğiniz birisiyle evlilik hayali nasıl olur? Hem yaş küçük gayet normal bu düşünceler.. Önemli olan faaliyete geçmemesi..

benim tanıdığım bir çift var, kız Türk, oğlan Amerikalı. İkiside 9 ay kadar netten konuşmuşlar, sonra çocuk buraya gelmiş ve evlenmişler. çokta tatlı bir çift oldular. ama riskli tabi, onlar şanslılarmış cidden ki ikiside iyi ve aşık insanlar.

Kilit nokta şurası

aileme bile diyemem

Ailenizin karşısına çıkarmaya güvenmediğiniz birisiyle evlilik hayali nasıl olur? Hem yaş küçük gayet normal bu düşünceler.. Önemli olan faaliyete geçmemesi..
Çünkü ailem hem yaşımın küçük olduğunu diyecek en önemlisi onlara göre internetteki herkes dolandırıcı demeye bile korkarım ama iyi birisi ona güveniyorum . Yani onunla biz herşeyi paylaşıyoruz gün içinde ne yapıyor her an sürekli konuşuyoruz

benim tanıdığım bir çift var, kız Türk, oğlan Amerikalı. İkiside 9 ay kadar netten konuşmuşlar, sonra çocuk buraya gelmiş ve evlenmişler. çokta tatlı bir çift oldular. ama riskli tabi, onlar şanslılarmış cidden ki ikiside iyi ve aşık insanlar.
Ayy ne güzell :KK36:zaten herşey kısmet bence yıllarca tanıdığumız insanlar bile değişiyor aldatıyor. Mesele iyi insanla karşılaşabilmek ama tabi internet daha riskli sonuçta bir 1 yıl oldu ve hala yüzyüze görüşemedik off :cry:

Siz ailenize söyleyemem demişsiniz, o ailesinden 'izin alıp' İstanbul'a gelemiyor, yaşlar 18-19 ve sadece internetten görüşülmüş biri, bu durumda evlilik istiyorsunuz, aşığız diyorsunuz? Bence şöyle bir arkanıza yaslanın,bir nefes alın, uzaktan bakın kendinize düşündükleriniz mantıklı gelecek mi?

Siz ailenize söyleyemem demişsiniz, o ailesinden 'izin alıp' İstanbul'a gelemiyor, yaşlar 18-19 ve sadece internetten görüşülmüş biri, bu durumda evlilik istiyorsunuz, aşığız diyorsunuz? Bence şöyle bir arkanıza yaslanın,bir nefes alın, uzaktan bakın kendinize düşündükleriniz mantıklı gelecek mi?
İnanın mantıksız geliyor bana da ama benim ennyakın arkadaşım da bu şekilde şimdi evlenmesine çok az kaldı . Benim zaten evlilik gibi bir hayalim bile yoktu ki herşey aslında farklı gelişti. Evlilik değil bu yaşta ama sevdiğim kişi ile nişanlı olmak isterdim. Ama aynı şehirde bile olamıyoruz. Off

Yaa haklısınız ama :KK43: hergün saatlerce konuşuyoruz. Onu çok seviyorum. Görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama o istanbula gelemiyor çünkü gelse de kalacak yeri yok. 19 yaşında.Ailesinden izin alması gerekiyor.Ama artık 1 sene geçti yaani buluşmamız gerekir bir şekilde off ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
O 19 yaşındaysa sen kaç yaşındasın?

Çünkü ailem hem yaşımın küçük olduğunu diyecek en önemlisi onlara göre internetteki herkes dolandırıcı demeye bile korkarım ama iyi birisi ona güveniyorum . Yani onunla biz herşeyi paylaşıyoruz gün içinde ne yapıyor her an sürekli konuşuyoruz
Mesela ben üç yıllık evliyim. Allah şaşırtmasın. Nette bulduğum biriyle günün her dakikası konuşurum mesajlaşabilirim. Daha yaşınız çok küçük evlilik için.

Bu yaşta okul düşünmen lazım evlilik değil.
Aslında ben okuluma onunla evliyken de devam edebileceğimi düşünyordum. Ya şöyle bişey ki ben ailemle bu konuyu konulmaya cesaretim yok bu yüzden büyüklerimden fikir de alamadım. Böylr bir konu açtım yorımlarınız için herkese teşekkğr ederim bu arada

İnsan yüzyüze görüşüp tanıdığına bile güvenemiyor, çok riskli bu yaptığın.

Aslında ben okuluma onunla evliyken de devam edebileceğimi düşünyordum. Ya şöyle bişey ki ben ailemle bu konuyu konulmaya cesaretim yok bu yüzden büyüklerimden fikir de alamadım. Böylr bir konu açtım yorımlarınız için herkese teşekkğr ederim bu arada

He emin ol devam edersin. Ergenlik hezeyanlarindasin. Eegenligin bitince bu dusunduklerine guleceksin. O yüzden saçmalama şimdilik. Okulunu oku bitir. Normal insanlar gibi tanidgin bir adamla evlenmeyi ondan sonra dusunursun.

Sevgili kısmı tamam da ben evlilik kısmına takıldım yanlışım varsa duzelt beni ama 18-19 yaşında evlilik düşünmek nedir ?kuzum sac üstünde ekmeğiniz yanmadı ya
18 19 ama bilemiyorum yani bu yıllarımı onunla geçirmek isterdim mutlu bir şekilde bu arada ben de erzincanlıyım :)

18 19 ama bilemiyorum yani bu yıllarımı onunla geçirmek isterdim mutlu bir şekilde bu arada ben de erzincanlıyım :)
Vaaaay bi hemşerim daha varmış benim :) canım yıllarını geçirmek için illa evli olmanız mı gerekiyor?sevgili olarak devam edin bir müddet daha 25 yaşındayım erken evlendiğimi düşünürüm zaman zaman lu sıralar evlensem de olurmuş derim ha eşim dünya iyisi bi adamdır bu dünyaya bi daha gelsem yine onu seçerim eş olarak ama işte evlilik büyük sorumluluk hele sizin için ekstra ekstra large :(

Evet haklısınız ama iyi insan da kötü insan da her yerde karşımıza çıkabilir öyle değil mi :110:
Canim selam
Cocuk nereli?
Ben de netten biri ile uc aydir konusuyorum elbette yuzyuze gorusmeden asla olmaz bir evlilik dusuncesi ama konusurken mutluysan huzurluysan kim ne derse desin kalbine soz geciremezsin.
Hem belki gorusursunuz biz bu cumartesi ilk bulusmamizi yasayacagiz mesela...
Ve karsima oyle kotu bi anda cikti ki, sadece sukrediyorum bundan sonrasi allahin takdiri yasayip gorecegiz..

Canim selam
Cocuk nereli?
Ben de netten biri ile uc aydir konusuyorum elbette yuzyuze gorusmeden asla olmaz bir evlilik dusuncesi ama konusurken mutluysan huzurluysan kim ne derse desin kalbine soz geciremezsin.
Hem belki gorusursunuz biz bu cumartesi ilk bulusmamizi yasayacagiz mesela...
Ve karsima oyle kotu bi anda cikti ki, sadece sukrediyorum bundan sonrasi allahin takdiri yasayip gorecegiz..
ayy çok güzel sizinki umarımmm çok iyi bir insandır ve hep mutlu eder sizi

Back
X