- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi mavilim123
çocuk nereli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben okuluma onunla evliyken de devam edebileceğimi düşünyordum. Ya şöyle bişey ki ben ailemle bu konuyu konulmaya cesaretim yok bu yüzden büyüklerimden fikir de alamadım. Böylr bir konu açtım yorımlarınız için herkese teşekkğr ederim bu arada
düğünü web kamerasından mı yapacaksınız
Canim nasil sanal alemde insanlarla sevgili olabilecek bir profil cizebildin hayret ettimBen erkek olsam internetten benle sevgili olacak kadar rahat bi kizla zaten gorusmezdim cocuk en iyisini yapmis.
1 sene beklemişsin, bi 3 sene daha bekleYa aslında işler biraz karışık Türkiyeye yeni gelmiş ve türkçesi iyi değil ve türk çevresi de yoktu . Konuştuğumuzda da konuşamıyordu zaten çok zorlanıyordu sizce istanbula biran önnce gelmesi için çok ısrrar etmeli miyimyoksa onu zora sokmamalı mıyım
Nasıl başlasam bilemiyorum. 1 senelik bir ilişkim var. Ama internetten tanıştığım biriyle.Hem de daha hiç yüzyüze görüşemedik. Evet biliyorum çoğunuz bunu saçma bulacak ama ben nasıl böyle oldu ben de bilemiyorum. Onunla bir dil öğrenme sitesinde tanıştık o türkçe öğrenmek istiyordu. Ben ingilizce. Benin niyetim sadece buydu. Ama sonra konuşmamız ilerledi ve çok samimi olduk.Her gün konuşmaya başladık. Sürekli birbirimize fotoğraflarımızı attık. Görüntülü konuşmaya başladık. Onu çok seviyorum. 1 sene geçti benimle evlenmek istesiğini söylüyo. Farklı şehirlerdeyiz ve hiç görüşemedik yüzyüze.. Böyle bir durumda siz ne yapardınız?
bazılarına saçma gelsede bn birbirini hç görmeden sewenlern dha samimi oldğnu düşünüyorum. tene doknmadan uzaktan sewmek..
2-3 defa yüzyüze oturup konuşun bide. bu iş olur dersen ailenle görüşürsün. annene fln anlatrken bi arkadaşmn tanıdğı dersin internetten tanıştk dersen önyargılı olabilrler.
O kadar haklısınız ki aslında ... peki siz yüzyüze görüştüğünüzde ; onun hareketleri tavrı telefonda görüntülü, ses, mesaj konuştuğunuzdaki gördüğünüz hissettiğiniz kişi gibi mi çıktı?Canım, yaşın az daha büyük olsa ve rahatça görüşme şansın olsa kalabalık bir ortamda bir kahve içerek yüz yüze gelin derdim. Bende eski erkek arkadaşımla bir tane bile ortak arkadaşımız yokken internet ortamında tanıştım, ha sapık biriside çıkabilirdi beni kandırmışta olabilirdi ama verilmiş sadakam vardı. Ama biz bireysel hareket edebilen insanlardık, o 25 yaşındaydı ve görmek istediğinde şehrime gelebiliyordu. Konuşmamızın 7. Ayında buluşabildik ve uzaktan yürütmek çok zor bir durum ki sizin şartlarınızda çok çok zor. Bir de yüzyüze görüşünde çok farklı oluyor bunuda hatırlatmamda fayda var. Çok kaptırma kendini. En güzel yaşını telefonun başında geçirme bak sonra parkta, cafede gördüğün çiftlere çok iç çekersin malesef.
Ya açıkçası o kadar görüntülü konuşmaya rağmen yinede farklı oluyor mesela ilk yüzyüze geldik benim hayalimde hep çok büyülü bi an vardı bi geldi benimki benden kısaO kadar haklısınız ki aslında ... peki siz yüzyüze görüştüğünüzde ; onun hareketleri tavrı telefonda görüntülü, ses, mesaj konuştuğunuzdaki gördüğünüz hissettiğiniz kişi gibi mi çıktı?![]()