sabah 9 da temizliğe başladım günlerdir üşendiğim için her yer mahvolmuştu 170m2 evi temizledi saat 3 civarı işim bitti yemek yapıyorum. canım çıktı. işim bitse de uzansam artık yemeği yiyip etrafı toplar keyif yaparım derkennn sevgili kocişkom aradı. çok yorulduğunu biliyorum hayatım ama annemler ekmek yapacakmış hem geçmiş olsuna dayımlara gidelim hem annemlere bizi çağırıyolar dayım da yarın gidecekmiş dedii
dayı dediğimiz kayınbabamın dayısı. hiç tanımıyorum. yurtdışındalarmış normalde. bi süreliğine gelmiş ameliyat olmuş. bizi de beklemişler kırılmışlar falan falan. tamam geçmiş olsuna gidelim yaşlı insanlar kırılmasın da yahu ekmek yapmaya beni çağırırlarken benim kocam acaba neden mahcup mahcup kızacagımı bilerek bana sormak yerine bugün akşama kadar temizlik yaptı çok yorgun gelmez yazık demedi yaaa demez der mi. ölmedim ya yorgunluktan ne olacak gideriz yeter ki kimse kırılmasın ben yorgun olsam ne olacak!!!! ( ekmek açmayı falan bilmem yardım edebileceğim sadece ayak işlerine bakmak. artı orada zaten bir sürü kişi var artı son anda çağırılıyo olmaktan nefret ediyorum benim de kendimce planlarım düşüncelerim var yaa )))