off yaa kayınvalidem çok pis

anacım benımde eltım bır pıs bır pıs anlatamam sıze evıne pıslıkden qırılmıyo kadının mutfak desen almıs basını qıdıyo :1: ıyyykkk kendıde masallah at qıbı ama elını bır ıse surmez yer ıcer yatarr pıslıqe katlanamam aslaaa TEMIZLIK TEMIZLIK TEMIZLLIKKK....

eşim annesinin üzülmesinden çok korkar canım

çocuksa hasta olmadan büyür mü hiç? çocuk bu hasta olur tabiiii!!!!!!

bizler hasta olmadan mı büyüdük

hem ben temizliyorum ne oluyo elime mi yapışıyo?

herşeye kusur buluyoruz yaaa herşeye

çocuk tabiki hasta olur,hasta olmadan yaşayan insan mı var,benim demek istediğim evdeki pislikten çocuğun hasta olması..çok bebek duydum evindeki tozdan bronşit olan..neyse konu sahibesinin konusunu bayağı dağıttık...

Genc yasta oldugu halde evini toz pislik goturen kadinlar var diger tarafta yaslanmis tansiyon seker her hastaligi oldugu halde evini cicek gibi tutan kadinlar var bu huy meselesi icinden gelmesi lazim. Sende kayinvalidenle birlikte islere giris ellerini temizlemenin onemine dikkat cek hadis falan varsa bununla ilgili onu soyle

Bebeğim henüz yok ama olduğunda oraya götürüp baktırtcaktık. Bu durumda kararımdan vazgeçtm :(
Yaa arkadaşlar ben kayınvalidemin bi şekilde yaptığının yanlış olduğunu dolaylı olarak anlatmak istiyorum. Başka örnekler vererek mi anlatsam ne yapsam?

Nasıl yedin o kadar şeyi anlamadım!Yemeseydin,için nasıl kaldırdı ki,göz göre göre? :/

bence esinize birsey söylemeyin cok üzülür.kayınvalidenizede söylemeyin bahceleri varsa ellerinin öyle olması normal aslında bahcede ugrasan insanların elleri ne kadar yıkasalarda cıkmaz o kir.belki yemege cagardıgı zamanlarda biraz erken gidip siz ona yardım edebilirsiniz dur anne ben yapayım diyin mesela böle bile bilede cok zor yahu.

Bebeğim henüz yok ama olduğunda oraya götürüp baktırtcaktık. Bu durumda kararımdan vazgeçtm :(
Yaa arkadaşlar ben kayınvalidemin bi şekilde yaptığının yanlış olduğunu dolaylı olarak anlatmak istiyorum. Başka örnekler vererek mi anlatsam ne yapsam?

canım ben dolaylı yollardan anlattım bana ne dese beğenirsin vüduda mikropta lazım:1:huylu huyundan vazgeçmiyor

canım ben dolaylı yollardan anlattım bana ne dese beğenirsin vüduda mikropta lazım:1:huylu huyundan vazgeçmiyor

ayyy kaynvalidende gıcıkmış. İnsan kendisine çeki düzen verir. Sonuçta ortak yenio.Ben böyle desem bi etkisi olurmu bilemem çünkü kendisinin pis olduğunu bilmiyo bence.

hastalık ve yaşlılık dışında varmıddır pis olmanın izahı ya
hayret ettim yazdıklarına

şimdi yazıcaklarıma hiç inanmassınız o zaman

ilk evlendiğimiz yıl gittik köye,gece oldu çekyatı açıp yattık
eşime diyorum çok pis bişii kokuyo
eşim:sana herşey kokar zaten.....
bu arada hamileyim kızıma
bi saat geçti yada geçmedi elimi fare ısırdı.............
evet evet fare
yattığım yerden nasıl bi çığlıkla kalktım kendimi attım bilemessiniz

yattığım çekyatın içini temizlemek için bi açtım öööfffffffffffffff iğrenç

birsürü ölü fareler ayyyyyyyyyyyyy ben neler yaşıyorum işte nelerr nelerrrr

eşimin hatırına onu görme bunu duyma cevap verme nelerrr nelerr

ooooofffffffffffffff sabah sabah midem kalktı

sizinde öyle oldu tabi kusura bakmaın olur mu

siz sadece okudunuz ben bunları yaşıyorum işte

ayyy kaynvalidende gıcıkmış. İnsan kendisine çeki düzen verir. Sonuçta ortak yenio.Ben böyle desem bi etkisi olurmu bilemem çünkü kendisinin pis olduğunu bilmiyo bence.

dediğin gibi pis olduğunu farketmiyodur kendi belki
var böyle insanlar canım kendini temiz zanneden
usturuplu bi şekilde kırmadan uyar bence

çocuk tabiki hasta olur,hasta olmadan yaşayan insan mı var,benim demek istediğim evdeki pislikten çocuğun hasta olması..çok bebek duydum evindeki tozdan bronşit olan..neyse konu sahibesinin konusunu bayağı dağıttık...

canım burda yazdıklarım eşimin sözleriydi

evet konuyu hayli dağıttım

konu sahibinden özür dilerim sadece bu konuda çok dertliyim deiçimi dökeyim dedim

Moralim çok bozuk kızlar. Kayınvalidem bizi sürekli yemeğe, böreğe, saç böreğine çağırır. Dün bişy farkettim. O da çok pis olduğu :( Önceden fark etmemiştim yeni yeni fark ettimki; elleri hamurla uğraşmasına rağmen simsiyah ve yüzük parmağında takılı çok kötü oldum. Ama mecbur yemek zorunda kaldım ve daha önceden kaç defa ellerinden bu tarz şeyler yemiştim.Acaba evinin bahçesinde yaptığı için mi elleri siyahtı? Sacı siyah ama oraya ellemiyodu. Neden öyle siyahti anlamadım.Ayrıca sofrada tırnaklarına baktım kirliydi. YaA Allah aşkına bu şekilde hamur iş yapılır mı? Off kendisi çok iyi melek gibi bi insan olduğu için söyleyemedim. Yüzükle mi yapıyorsun anne hamur işini diyebilirdim ama demedim. Şimdi biraz pişmanım keşke bişyler deseydm diye. Çünkü bu şekilde ben bidaha çağrılmak istemiyorum. Ayrıca zorla bize hep ekmek verir. Ben artık istemiyorum ondan bşyler yemek. Evini pek temizlemez. Dolapları camları kirlidir genelde. Ama ben yemek yapma konusundada pis olacağını aklımn ucuna getirmemiştim. Dün çok üzgündüm çünkü ilerde çocuğum olcak ve öyle hijyenik olmayan bi yerde mi büyütcem ben onu? Evlerinde ayrıca kedi var. Ve her tarafta dolanır. Ve böyle bir evde yemek yemek zorunda kalıyoruz< yardım edin kızlar :(( napabilirm?
Allah Allah bahçesi var dedin aslında bahçeyle uğraşıyorsa ondan da olabilir elleri :26: Mesela cevizi ağaçtan koparıp soyardık biz tırnaklarımızın içi kara kara olur geçmezdi 1 hafta ne bileyim çok alakasız oldu aslında sanırım :27: Uyar istersen uygun dille..:26:

yok canım zannetmem,hadi ellerinin farkında değil,evin kirini görüyordur mutlaka..senin rahatsız olduğunu anlasa dikkat eder belki:44:

evet evet fare

İnanmıyorum :53::53:

evet evet fare

:53::53::53::53::53::53: Eşinizin tepkisi ne oldu o görüntüye merak ettim...

Hep kadinlar cekiyo bu cileleri aman onu duymazdan gel bunu gormezden gel buyugumuzdur saygisizlik etme ne zor kadinlarin isi. Ayni sey erkegin besina gelse hic durmaz kalk yuru ben burda yatmam gidiyoruz der ama kadinlarfdiyemiyor:(

evet evet fare

Anladigim kadariyla kayinvalidenle bir problemin vs. yok iyi demissin ayrica her davete gittigine gore anne kiz iliskisi durumunda iliskiniz kirmadan uyarabilirsin bana gore beraber yapalim hadi su gun evini temizleyelim desen yada hamur yapmadan beni cagir bende ogreneyim desen de hamuru kendin yogursan olmaz mi

Back
X