off....

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Cokk sacma blyrm ama kzlar ben son bi aydr herseye eriniyorum yermden kalkmak istmyrm bu ustumdeki yorgunlugu eringecligi nasl ata blrm ltfn yarrrdm edinnn (((

Bilmiyorum grrcekden harfleri bile uzatarak yazmaya eriiniyoruum nasl aticam ki ustumden bu durumu

Ben oyle oldugum zaman zorlada olsa kalkiyorum evi bi dagitiyorum(temizlik olarak) e ozaman usengeclik erinme falan kalmiyo seve seve yapiyorum

bendeee 10 gun oldu tık yok uyumaktan baska bırsey ıstemıyorum hayattaaa...

Benim yerim annem olsa size sunlari der Aa kalkin bakiyim genc olcaksinz bide elinizin altinda hersey var ben sizin yerinizde olcaktim sıkır sıkır giyinip atardim kendimi disari kalkin kalkin hadi ici gecmis bunlarin valla aynen boyle derdi size

Kok saldim meyve vericm brz snra aynen icimden yatktn kalkip yemk yemk bike glmyi

Öncelikle doktora gidip bi kan testi yaptırmanızı öneririm,demir eksikliğiniz falan olabilir.Ya da psikolojik olarak yorgun düşmüş olabilirsiniz bu da fiziksel olarak ortaya çıkıyordur.Yani sağlıkla ilgili bir sıkıntınız var mı yok mu onu öğrenin derim ben,ona göre de doktorunuz bir tedaviye başlar.
Mevsimsel bir şey de olabilir,sıcaklar etkiliyor insanı ama kendinizi biraz zorlayıp gaza getirip spora başlamanızı da tavsiye ederim.Spor gerçekten insanın hayatına her anlamda bir artı katıyor.
Bir de uyku düzeni ve kalitesi de çok önemli tabii

Cocugum var cnm dort aylik onla ugrasiyorum onun disinda baska uslrre eriniyorum nedense bu arada yorumlariniz icin tesekkur ederim

Mevsimsel sanırım ben de erken yatsam dahi sabah dayak yemiş gibi oluyorum kalkamıyorum bir türlü....

sıcaktandır aynı sorun bendede var çamasır asılacak usenıorum

Daha bugun nette okudum b12 vitamini eksikligi halsizlige neden oluyomus bi baktirin en iyisi

valla bende oyleyim hele dun hic halim yoktu arkadaslarim geldi gidecekleri zaman "gitmeyin burda kalin kapiya kadar geçirmeye useniyorum" dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…