Offf anne olmak ne kadar zor

Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
Bir de şu var ben zaten ilk sevgılımle buyukl bir aşk beklentısındede değildim ergenlik işte hahah guzel zaman mutluluk nasılsa evlilige girmicek modundaydım.

Ayrıca üniversiteye gidecegımı bıldıgımden sadece ilk tecrubemdi kızınız nasıl düşünür bilemşcem

Hahahahah çok şanslısınız bence, yaşlanmaması da çok güzel :-)
bir de erkeklerin agam pasam

minyonsa zaar
ha bir de gamsiz da olabilir :KK70:
Minyon da bir bu mu minyon? Gerçekten bu kadar olmaz ve gerçekten son zamanlarda sıkıntı yaptım artık.

Hergün saçlarına bakıyorum beyaz var mı dokuluyor mu diye? Geçen gördum bir tane dünyalar benim oldu.

Ya cidden şaka değil gerçekten sıkıntı olmaya başladı bana.

Minyon da bir bu mu minyon? Gerçekten bu kadar olmaz ve gerçekten son zamanlarda sıkıntı yaptım artık.

Hergün saçlarına bakıyorum beyaz var mı dokuluyor mu diye? Geçen gördum bir tane dünyalar benim oldu.

Ya cidden şaka değil gerçekten sıkıntı olmaya başladı bana.
Baya baya adamın yaşlanmayışını kıskanmışsınız hahaha😂
Siz de bakın kendinize?
Kaç çocuk doğurdunuz?
Ana oldum ben diye çekilmeyin köşenize...
benim çevremde 4 çocugu olup taş gibi dolananlar var. Onu da geçtim 4 torunu olup benden daha fit olanı da gördü bu gözler 😂
İmkansız deil..

Ben suan evliyim ama önceden bu tarz durumlarda annem gönlü olmasa da belli etmez uzaktan benim halimi takip eder bir takım uyarılar yapardı çünkü biliyordu eğer reddetseydi gizli yapacaktim bana zarar gelmesini istemezdi ve cok akıllı hareket ederdi.
sizde büyük ihtimalle annem yasindasiniz 19 yaşındayım tecrubelerinizle mantıklı hareket edeceginizi düşünüyorum
Umarim kızınız doğruyu yanlısı uzulmeden görür allah yardimciniz olsun

Baya baya adamın yaşlanmayışını kıskanmışsınız hahaha😂
Siz de bakın kendinize?
Kaç çocuk doğurdunuz?
Ana oldum ben diye çekilmeyin köşenize...
benim çevremde 4 çocugu olup taş gibi dolananlar var. Onu da geçtim 4 torunu olup benden daha fit olanı da gördü bu gözler 😂
İmkansız deil..
Iki çocuğum var evet bakıyorum kendime ama 40 yaşına geldik biyolojik saat işliyor. Gerçekten abartı ama. Görüldüğünde yirmili yaşların ikinci yarısında zannedilen birinden bahsediyorum. Hangi bakimla yetiseyim?

Hayır hem yaslanmiyor hemde tipi mipi fena değil. Konuyu okuyunca sıkıntı bastı yine. Saygısızlık oldu konu sahibine. Kusura bakmasın. Kesiyorum burada artık.

Ası dediğim dedik biri değil mantıklı akıllı bir kızdır ama ilk ilişkisine müdahale etmem güven problemi oluşturur diye korkuyorum
Bence ilk ilişkinizi "sizin çizdiğiniz sınırlar içerisinde" yaşamalı. Hemen yasaklarsanız bir sonraki ilişkilerinde de böyle yapacağınızı düşünebilir. Bu da size anlatmamasına sebebiyet verebilir. Anne değilim sizinle empati yapamıyorum ama kızınıza yapmaya çalıştım. :)

Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.

Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.

Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.
Yaa ben neden hep sizi 20 21 yaşlarına genç bir kadın olarak hayal ettim acaba :) düşünceleriniz çok mantıklı ve büyük küçük demeden herkesle empati yapabiliyorsunuz hayran kaldım :)

Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum
döğme değil dövme.bende de dövme var çok şükür arsız uğursuz biri değilim dövmem var diye.istanbulda teknik üniversiteden dereceli mezunum.sigara zararlı bir şey ancak herkesin aklı mantığı var.kullanıp kullanmamaya kişi kendi karar verir.sizin evinizde sigara olmaması dünyadan veya kızınızın etrafından sigarayı silmiyor.benim annem kullanır ama ben kullanmam.şimdi benim annem serseri mi, ben arsız mı oldum annem etrafımda sigara içti diye?kasksız motor kullanması kendi can güvenliğini yok sayması, bunun kızınızla bir alakası yok.kendi motora binecek olursa kaskını takar ya da binmez.saksı bitkisi değil o kızınız.saydığınız şeyler kuru bahaneler.ota çöpe takılmayın , kızınızın kendi hayatı.

Benim eşim 40 yaşında kulakta küpe, minimalist dövmeler, uzun saç( bazen açık, bazen topuz) bir de yaşlanmıyor adam. Sigara içer, çok arada iki bira yuvarlar.

Adam yaşlanmıyor, yaşlanmıyor, yaşlanmıyor. Ben bildiğin anne oldum her halimle. Görenler önce bir garipsiyor çıldırıyorum. Adam yaşlanmıyor. Öğretmen kendisi, yöneticilikte yaptı. Hiç öyle kedi falan kestiğini de görmedim.

Adam yaşlanmıyor bir de. Bu aralar iyice sorun etmeye başladım. Yaşlanmıyor bir de.
ay çok güldüm :halay: :halay: deme öyle sen de genç gösteriyorsun hissederim ben :KK200:

Yaa ben neden hep sizi 20 21 yaşlarına genç bir kadın olarak hayal ettim acaba :) düşünceleriniz çok mantıklı ve büyük küçük demeden herkesle empati yapabiliyorsunuz hayran kaldım :)
Işte kendimden 15 yaş küçük görünen biriyle evli olunca onun hızına yetişebilmek için ruhum genç kaldı. ☺☺☺

Teşekkür ederim düşüncelerin için.

Ama biliyor musun benim eşim yaslanmiyor. Ahahahah. Bu gece deliricimm.

Işte kendimden 15 yaş küçük görünen biriyle evli olunca onun hızına yetişebilmek için ruhum genç kaldı. ☺☺☺

Teşekkür ederim düşüncelerin için.

Ama biliyor musun benim eşim yaslanmiyor. Ahahahah. Bu gece deliricimm.
Sen gece gece kafayı bayağı bu konuya takmışsın belli :KK70: Allah yardımcın olsun ne diyeyim, enişte de kendine bakıyor demek ki :)

Biliyorum kızacaksınız ama kızınıza korunma yöntemlerinden bahsedin. Çok genç olduğunu ilişki yaşaması için erken olduğunu söyleyin. Bir cahillik yapmaması için başka şeylerden konuşurken korunma yöntemlerinden bahsedin ilişki özelinde değil genel konulardan bahsederken...

Iki çocuğum var evet bakıyorum kendime ama 40 yaşına geldik biyolojik saat işliyor. Gerçekten abartı ama. Görüldüğünde yirmili yaşların ikinci yarısında zannedilen birinden bahsediyorum. Hangi bakimla yetiseyim?

Hayır hem yaslanmiyor hemde tipi mipi fena değil. Konuyu okuyunca sıkıntı bastı yine. Saygısızlık oldu konu sahibine. Kusura bakmasın. Kesiyorum burada artık.
O bi anda çöker rahat olun siz 😂😂
Ben de susuyorum

döğme değil dövme.bende de dövme var çok şükür arsız uğursuz biri değilim dövmem var diye.istanbulda teknik üniversiteden dereceli mezunum.sigara zararlı bir şey ancak herkesin aklı mantığı var.kullanıp kullanmamaya kişi kendi karar verir.sizin evinizde sigara olmaması dünyadan veya kızınızın etrafından sigarayı silmiyor.benim annem kullanır ama ben kullanmam.şimdi benim annem serseri mi, ben arsız mı oldum annem etrafımda sigara içti diye?kasksız motor kullanması kendi can güvenliğini yok sayması, bunun kızınızla bir alakası yok.kendi motora binecek olursa kaskını takar ya da binmez.saksı bitkisi değil o kızınız.saydığınız şeyler kuru bahaneler.ota çöpe takılmayın , kızınızın kendi hayatı.
Ben arsız uğursuz demedim ki sadece uygun değiller
İnanın anne olunca hiç takmayın olmuyor istesemde istemesemde takıyorum

Gece gece güldürdünüz beni, siz de gülun inşallah...Bu arada benimki de öyle, yaşlanmıyor gıcık,bi tane beyaz saçı yok ben pamuk nineye dondum genc yaşımda ,fazla mi iyi bakıyoruz nedir?Biraz sıkıntı mi cikarsak kardeş?

Selam kızlar
Benim 18 yaşındaki kızım birinden hoşlanıyor
Çocuk çıkma teklif etmiş
Kızımda kabul etmek istiyor ama
Kabul etmesini istemiyorum uygun değiller
Lâkin müdahalede etmek istemiyorum
Şuan dertlerine ortak arkadaş gibi dinliyorum
Bir anne olarak çok müdahale etmeden yavrumu korumak kollamak istiyorum
Yanlış yaparsa üzülür kırılır diye düşünüyor üzülüyorum
Ergenliğe bes kala bir kız çocuk annesi olarak o kadar iyi anladim ki sizi, benim daha yillar var bu konulara ama şimdiden ara ara düşünüyorum bu konulari nasil yapmali nasil tepki vermeli filan diye de şimdiden sıkınti basiyor, çok zor duygulari saklayip sogukkanli olmak, dogru yönlendirmek,hele ergenlik döneminde..kendim de ergen genclerle calişıyorum , çikabilecek sorunları çözumleri teoride çok iyi bilip uyguluyorum ama anne kiz ilişkisi çok başka, endişeler, duygular cok farklı..

Daha doğmamış kızımın geleceğinde ki kararlarına, arkadaşlarına çaktırmadan ve güvenini kırmadan nasıl müdehale edebilirim diye düşünürken şimdiden sizi çok iyi anlıyorum :)
Ama sanırım sadece gerçekleri anlatıp sonrasında yaşaması gerekenleri yaşarken izliyor olarak buluyoruz kendimizi 😢

Hiç bir açıdan uygun değiller
Çocuk sigara içer kasksız motor kullanır döğmeli bir şekil
Ben kızımın kulaklarını bile delirmedim
Evimizde sigaranın s si yoktur
İlk önceliğimiz güvenliğidirde
Nasıl olacak bilmiyorum
İşte bu çok tehlikeli. Bu tipler trafik kurallarına uymamayı, tehlikeli işler yapmamayı kahramanlık sanan tipler. Çok iyi bilirim. Yarın öbür gün Allah korusun kızınızı motorla gezdirmek istese ne olacak?

Ben arsız uğursuz demedim ki sadece uygun değiller
İnanın anne olunca hiç takmayın olmuyor istesemde istemesemde takıyorum
Aynen.. Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan başına gelmeyince anlamıyor karışma boşver diyor ama ebeveyn olunca anlıyor.

Back
X