Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi anne çektirirmi yaa bıktım artık
Ben evliyim 12 yıllık bayramin ilk gününden beri kayinvalidem yogun bakima alındı onunla uğraşıyoruz ben anneleri ayaramadim bana trip atiyor bayramlarini kutlamamisim diye
Bayramlık arayabilirdiniz evet ancak telaşınız varmış, böyle bir durumda siz telefon etmediniz diye annenizin tavır alması çok yanlış geldi bana, ha kırıldım diyebilir ama bunu sürdürmemeli.
Bildigin hala aramadin sormadin insanlik namina geçmiş olsun bile demiyor tamam benimde kayin validem cok belki umursamazdim onceden ama hastalik bu baska birsey esimin annesi onu sevdigim icin onun için üzülürum yani
Bayramlık arayabilirdiniz evet ancak telaşınız varmış, böyle bir durumda siz telefon etmediniz diye annenizin tavır alması çok yanlış geldi bana, ha kırıldım diyebilir ama bunu sürdürmemeli.
anneniz haklı bir telefon dahi edemedi diye düşünyordr sabredn ve ozr dileyn.
Haklısınız.. Siz kendi annenizden de özrünüzü dileyin sonra çekilin kenara, ortada annenizin bu kadar büyütmesini gerektiren bir durum yok, hastalık bu, insanlık hali, aramaya vakit bulamamış olabilirsiniz.