offf canım sıkılıyor ne yapcam

Ben evliyim 12 yıllık bayramin ilk gününden beri kayinvalidem yogun bakima alındı onunla uğraşıyoruz ben anneleri ayaramadim bana trip atiyor bayramlarini kutlamamisim diye

Ben evliyim 12 yıllık bayramin ilk gününden beri kayinvalidem yogun bakima alındı onunla uğraşıyoruz ben anneleri ayaramadim bana trip atiyor bayramlarini kutlamamisim diye

Bayramlık arayabilirdiniz evet ancak telaşınız varmış, böyle bir durumda siz telefon etmediniz diye annenizin tavır alması çok yanlış geldi bana, ha kırıldım diyebilir ama bunu sürdürmemeli.

Face yasin okurmusun annem yogun bakimda sifa icin yazmıştım yok efendim annem demisim diye herkes onu aramış sana birsey mi oldu diye esimi arayıp gecmis olsun bile demedi

Bayramlık arayabilirdiniz evet ancak telaşınız varmış, böyle bir durumda siz telefon etmediniz diye annenizin tavır alması çok yanlış geldi bana, ha kırıldım diyebilir ama bunu sürdürmemeli.

Bildigin hala aramadin sormadin insanlik namina geçmiş olsun bile demiyor tamam benimde kayin validem cok belki umursamazdim onceden ama hastalik bu baska birsey esimin annesi onu sevdigim icin onun için üzülürum yani

Bildigin hala aramadin sormadin insanlik namina geçmiş olsun bile demiyor tamam benimde kayin validem cok belki umursamazdim onceden ama hastalik bu baska birsey esimin annesi onu sevdigim icin onun için üzülürum yani

Haklısınız.. Siz kendi annenizden de özrünüzü dileyin sonra çekilin kenara, ortada annenizin bu kadar büyütmesini gerektiren bir durum yok, hastalık bu, insanlık hali, aramaya vakit bulamamış olabilirsiniz.

anneniz haklı bir telefon dahi edemedi diye düşünyordr sabredn ve ozr dileyn.

Canım benim durum oncesinde farklıydı zaten telasim olmasa bile ben aramiycaktim soyle bir durum var gitmeden 10 gun oncesi ne kadar planlar yapiliyor benim yaninda diger evli kiz kardesimi tatile goturuyor bir kere bile yalandan agiz ucuyla bile kizim sizde gelin demedi

Haklısınız.. Siz kendi annenizden de özrünüzü dileyin sonra çekilin kenara, ortada annenizin bu kadar büyütmesini gerektiren bir durum yok, hastalık bu, insanlık hali, aramaya vakit bulamamış olabilirsiniz.

Ben aradim zaten 20 defa belki sonra acıyor isim var disaridayim konuşuyorum ondan acmadim diye hla tripler ben bide 3 gundur bebegimde ateşli onunlada uğraşıyorum

Canim uzgunum ama facebooka "sifa icin dua " yazacak vaktin olduysa annenin de bayramini kutlayabilirdin. Kayinvaliden hastanede facebooka durum guncellemesi girebiliyorsan telefon da edebilirsin, annen de bunu dusunmus olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X