Anlıyorum bir virus var ortada ama anneniz o sizin oflamayin burada anne hasreti ceken bir suru insan vat haksizlik yapmayin annenizin iyi karsilayinMerhaba arkadaşlar. Annem uzak bir şehirden uçakla evime gelecek maalesef. Psikolojisi bozulmuş gezmeye ihtiyacı varmış. Ben 3 ay evden sadece işim olunca çıktım. Bu durumda ne yapabilirim virüs bulaşmış olma ihtimali de olabilir. Sarılıp öpmemek bir kaç gün yeterli olur mu ?
Geldiğinde izole etsin kendini bir süre bulaşmış olsa haberiniz olurdu herhaldeMerhaba arkadaşlar. Annem uzak bir şehirden uçakla evime gelecek maalesef. Psikolojisi bozulmuş gezmeye ihtiyacı varmış. Ben 3 ay evden sadece işim olunca çıktım. Bu durumda ne yapabilirim virüs bulaşmış olma ihtimali de olabilir. Sarılıp öpmemek bir kaç gün yeterli olur mu ?
Annemle aram yok sadece var anneliğini görmedim. Konularımda çok anlattım. O mevzulara hiç girmeyeceğim. Açıkcası belki oda etkili ama gerçekten çok dikkat ettim ben kaç aydır. Yine de iyi karşılarım o konuda sorun olmaz kendimi tanıyorum kendimi yer bitiririm de hanımefendiye iki laf edemeyiz üzülmesin diye yıllardır.Anlıyorum bir virus var ortada ama anneniz o sizin oflamayin burada anne hasreti ceken bir suru insan vat haksizlik yapmayin annenizin iyi karsilayin
Ya zaten olay orda nasıl takılsam da banyo ortak herşey ortak benim kadar dikkat etmiyorlar.14 gün ayrı odalar takılrsnz
Ben 60 gündür evden çıkmadım gezmedim tozmadım. Açıkçası da önce kendimi düşünüyorum sonra onu. Çünkü o beni asla düşünmedi. Ben düşersem bana o bakmayacak ki bakmadı da zaten ama o düşerse yine ben bakarım. Kendi bencilliği için beni tehlikeye attığının da farkımda değil. Kardeşlerim kendi başlarından atmak için bana yolladı. Aile mevzularımız çok farklı. Siz de bilmiyorsunuz ve haklı olarak böyle diyorsunuz keşke anne gibi anne olsaydı da bana virüs bulaşır mı onu düşündürtmeseydi.Bende bunu anlamıyorum
Benim annem uçakla bi yerden gelecek olsa, acaba anneme bulaşmış mıdır diye korkarım. Bana bulaşacak mı diye değil
Bilmiyorum ki daha bugün gelecek. İzole et desem onu da başka tarafından anlar iyice psikolojimi bozdular derGeldiğinde izole etsin kendini bir süre bulaşmış olsa haberiniz olurdu herhalde
Banyoya girmeden önce oraları temizler öyle girersin evde 2 tuvayet varsa birini annen kullanır diğerini sen kullanırsınYa zaten olay orda nasıl takılsam da banyo ortak herşey ortak benim kadar dikkat etmiyorlar.
Uygun bir dille anlatın zaten bunu kendisi yapması gerekiyor madem geliyorBilmiyorum ki daha bugün gelecek. İzole et desem onu da başka tarafından anlar iyice psikolojimi bozdular der
İzolasyon da ayrı odada kalması yeterli mi. Yemek yeme vs beraber olmaması mı gerekUygun bir dille anlatın zaten bunu kendisi yapması gerekiyor madem geliyor
Okadar değil canım sonra yanlış anlar geldiğinde dezenfekte edin kıyafetleri falan hemen neticede yoldan geliyor çok öyle mi mıç olmazsınız olur biterİzolasyon da ayrı odada kalması yeterli mi. Yemek yeme vs beraber olmaması mı gerek
Böyle birisine gelme diyebilirsiniz bence. Evli iseniz eşim tedirgin falan diyin.Ben 60 gündür evden çıkmadım gezmedim tozmadım. Açıkçası da önce kendimi düşünüyorum sonra onu. Çünkü o beni asla düşünmedi. Ben düşersem bana o bakmayacak ki bakmadı da zaten ama o düşerse yine ben bakarım. Kendi bencilliği için beni tehlikeye attığının da farkımda değil. Kardeşlerim kendi başlarından atmak için bana yolladı. Aile mevzularımız çok farklı. Siz de bilmiyorsunuz ve haklı olarak böyle diyorsunuz keşke anne gibi anne olsaydı da bana virüs bulaşır mı onu düşündürtmeseydi.
Olabildiğince uzak duracağızOkadar değil canım sonra yanlış anlar geldiğinde dezenfekte edin kıyafetleri falan hemen neticede yoldan geliyor çok öyle mi mıç olmazsınız olur biter
Evliyim eşimde bende rahatsızız zaten yok dedim kabul etmedim zaten ama başıma attılar ölüyor geberiyor yok psikolojisi iyi değil deyince benim vicdanımı bana sorgulattılar gelsin o zaman dedim. Bir süre kalsın çok değil dedim. Ama dönüş biletini dahi almamışlar onu bile bana bırakıyor gönderen kardeşlerim. Bileti almışlar bugün geliyor maalesef. Evde tıkılıp kalacak çünkü yapacağım başka birşey yok birde onu eğlendiremem bu süreçteBöyle birisine gelme diyebilirsiniz bence. Evli iseniz eşim tedirgin falan diyin.
Vakalarda artış varmış, 1-2 ay daha sabret falan diye girin mevzuya. Hayır size gelip evde tıkılı da kalmayacaktır, sıkıldım, gezicem diyem insan. Dışardan virüs getirmesi de olası.
Yok oda uçakta kaparsa ne olacak ? Gelip bize bulaştıracakUcaga binmeden atesini olcerler ates onemli bir belirti biliyorsun
Anladım kusura bakmayın ben olayı bilmediğim için kendi annemi düşünerek yorum yaptım. Umarım korktuğunuz gibi olmaz hiç bişeyBen 60 gündür evden çıkmadım gezmedim tozmadım. Açıkçası da önce kendimi düşünüyorum sonra onu. Çünkü o beni asla düşünmedi. Ben düşersem bana o bakmayacak ki bakmadı da zaten ama o düşerse yine ben bakarım. Kendi bencilliği için beni tehlikeye attığının da farkımda değil. Kardeşlerim kendi başlarından atmak için bana yolladı. Aile mevzularımız çok farklı. Siz de bilmiyorsunuz ve haklı olarak böyle diyorsunuz keşke anne gibi anne olsaydı da bana virüs bulaşır mı onu düşündürtmeseydi.
Ben 60 gündür evden çıkmadım gezmedim tozmadım. Açıkçası da önce kendimi düşünüyorum sonra onu. Çünkü o beni asla düşünmedi. Ben düşersem bana o bakmayacak ki bakmadı da zaten ama o düşerse yine ben bakarım. Kendi bencilliği için beni tehlikeye attığının da farkımda değil. Kardeşlerim kendi başlarından atmak için bana yolladı. Aile mevzularımız çok farklı. Siz de bilmiyorsunuz ve haklı olarak böyle diyorsunuz keşke anne gibi anne olsaydı da bana virüs bulaşır mı onu düşündürtmeseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?