Benimde eşimin de kronik hastalığı var. Korkum o yüzden o çeker gider asla durmaz da ikimiz hastalanırsak evimizden birşey getirecek başımızda bize bakacak kimse olmayacak evdeHer ikinizin de kronik bir rahatsızlığı yoksa birbirinizden çok korkmayın. Zannımca virüs insan vücuduna adapte olmaya başladı. Ölüm oranlarına bakınca böyle bir sonuç çıkarıyorum. Tabii ki temkinli olun ancak paranoyak olmayın. Dışarı çıkarken zaten insanlardan uzak durun ve maske takın. Bir şey olmaz inşallah. Bağışıklığınızı güçlendirin mutlaka.
Ayrı odalarda kalacağız. Ortak havlu vs zaten olmaz. Onu da uyaracağım. Tabi dik başlı uymayabilir biz uzak duracağızMesafeli oturun ortak havlu vs kullanmayın acik alanda balkon da oturun evi havalandirin
Yok söyleyeceğim zaten. Eşime de dedim. Arka odalarda kalacağız biz oda salonda mutfak karşıda ben gitme dediğim halde giderse de yapacağım birşey yok. Biz uzak duracağızO zaman durum belli. Ayrı takılmasını sağlayın. Geçin odanızda yatın. Asla ama asla gezmesine de izin vermeyin. Vaka sayıları artmış yine
İnsan olan bilinçli olan biraz olsun kendinden başkasını düşünen birinin yapacağı hareket değil zaten gezmek tozmak. Ama alıştım bencilliğine ve beni hep mağdur etmesine. Hayır dedim 2 defa fakat biraz oyuna getirildik durum abartıldı ağzımızdan onay alındı hemen bilet aldılar. Kendi kendini deliliğe vurdu sırf insanların hayatını umursamadan herşey etrafında dönsün istediği için. Ama o anne diyen olmadı sağolsun herkes bilinçli ama benim annem zaten diyen olsa da ama o anne cümlesinin içini doldurmazHayır demeniz lazım. Simdi "ama o anne" diyenler olur belki. Ama anne de olsa kimsenin gereksiz işlere kalkismasına gerek yok. Bayram kayınvalideme gelecek misafiri de engelledim. Madem gezmeye ihtiyacı var çıksın oturduğu yerde hava alıp girsin tekrar evine. Şunu da eklemek isterom: Şu dönemde başkasının evine gitmek çok bencilce bir hareket. Otursun herkes oturduğu yerde
Daha da yaşı küçükmüş. Neden tek başına yaşamıyor peki.Sevgi vermemiş saygısı da yok olmadı hiç. İçim kaldırmıyor zaten. 56 yaşında. Ama bana hep böyleydi
İnsan olan bilinçli olan biraz olsun kendinden başkasını düşünen birinin yapacağı hareket değil zaten gezmek tozmak. Ama alıştım bencilliğine ve beni hep mağdur etmesine. Hayır dedim 2 defa fakat biraz oyuna getirildik durum abartıldı ağzımızdan onay alındı hemen bilet aldılar. Kendi kendini deliliğe vurdu sırf insanların hayatını umursamadan herşey etrafında dönsün istediği için. Ama o anne diyen olmadı sağolsun herkes bilinçli ama benim annem zaten diyen olsa da ama o anne cümlesinin içini doldurmaz
Kronik hasta oda bende. Pansiyon otel de kal diyemem. Ama evde tek odada kalacak ve çıkmayacak oradan buna müdahale edebilirim en azından memnun olur olamaz umurumda değilEsiniz kronik hastaysa hayir gelmeyin deyin. Ya da gitsin pansiyonda otelde kalsin eve alamam deyin
Yaşı genç Dinç zaten virüs sürecinde deliliğe vurduDaha da yaşı küçükmüş. Neden tek başına yaşamıyor peki.
Bak sende anlıyorsun beni bende hayır dedim zaten ama gece aramak ne demek ağlamalı ses tonu ile peki dedik. Zannettik 1-2 haftaya gelir 12 saat içinde almışlar bileti. Bu fenalığın boyutunu görüyor musun benim aklıma gelmezdi gerçekten gelmezdi dün aramış yarın geliyorum diye. Yahu ses tonu Harika gülüp oynuyorlar hani geberiyordu. Neyse gelsin bakalım bir odada yalnız oturmak ne işine gelecekse. Umarım bize hastalık taşımaz şuan tek temennim buBenim ailemde drama yi seven bazı kişiler var. Eskiden bende vicdan felan yapıyordum ama artık yapmıyorum. Yapmıyorum derken: ortada gerçekten ölen biten kimse yok. Doktora götürün ölüyorsa diyorsun. Birden bire o ayyy ölüyorum diyen kişi çünkü "hele bir dur belki geçer" diye yan çiziyor. Gercekten o kadar kötü olan birine gezmek yerine tedavi imkanı saglasalar. Kardeşiniz de az değil bu konuda gece ortası aramalar felan. Sahsen ilk ona fırça atardım
Kesinlikle kabul etmedim inanın 2 defa dedim ama o kadar bencil ve düşüncesiz ki deliliğe vurdu kardeşlerim oyuna getirdi düşünün gece uyumuşuz 01.00 da telefon çaldı açtık kardeşim ağlamaklı annem iyi değil ölüyor bilmem ne başka çıkar yolu bırakmadılar oyuna getirdiler bizi. O iletişimin ayrıntılarına hiç girmiyorum ama teferruat öğrenseniz daha çok üzülürsünüz neyse gelsin bakalım ayrı odada kalacak kurallarıma uyacakBenim annem benim en kıymetlim, ölürüm onun için.
Ama şu durumda, vaka sayıları seyahatle fırlarken asla ve asla kabul edemem bir şeye binip gelmesini. Güzelce defalarca anlatırım. Ya o yolda kapmasa da belki ben ona aynı evdeyken hastalık taşıyacağım?
Burada bana kızanlar var ama normalleşme için çok erken olduğunu düşünenlerdenim. Hala hiçbir tedbirimi gevsetmedim.
Siz de kesinlikle kabul etmeyebilirdiniz, açınca onun için endişelerinizi anlatabilirdiniz ama gelsin madem demişsiniz. Aranızdaki iletişim de kötüymüş, ben anneniz ve kardeşleriniz ile aranızdaki iletişime üzüldüm açıkçası...
Keşke ama sorun yok gibi öğleden sonra geliyor. Kalacağı odayı da ayarladım ara kapısı yok. Onu da takacağız bakalım. Uyacak madem oyuna getirildik evimizin içindeki kurala uyacak uymuyorsa ertesi gün dahi giderse dur dememDoğru olan kendi evinizde kendi kurallarınız. Nasıl rahat edecekseniz onu belirtin. Her şeyini ayırın. Odasına girmek durumunda olursanız maskesiz kesinlikle girmeyin. Bir şekilde kabul ettirmişler ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Keşke bir aksilik olsa da erteleyebilse şu süreç bitene kadar
Bu durumda arka odayı hazırlayayım orada kalsın tv odası vs olmasa da olur odadan çıkınca maske taktırırım. Böyle annenin can sıkıntısını İnan bende önemsemiyorum da dedim ya fena Tonga’ya getirildik. Çok duramaz çeker gider inşallahAman bırakın. Öyle ana sıkılsın. Hatta tv bozuk diye kumandayı saklayın da daha çok sıkılsın. Ben babamı evden gitsin diye boş boş bırakmıştım da anlamamıştı gerçi. İnsan Arsız olunca zor oluyor
Kardeşlerinizin içinde bir tane bile akıllı yok özür dileyerek söyleyeceğim.Kesinlikle kabul etmedim inanın 2 defa dedim ama o kadar bencil ve düşüncesiz ki deliliğe vurdu kardeşlerim oyuna getirdi düşünün gece uyumuşuz 01.00 da telefon çaldı açtık kardeşim ağlamaklı annem iyi değil ölüyor bilmem ne başka çıkar yolu bırakmadılar oyuna getirdiler bizi. O iletişimin ayrıntılarına hiç girmiyorum ama teferruat öğrenseniz daha çok üzülürsünüz neyse gelsin bakalım ayrı odada kalacak kurallarıma uyacak
Bak sende anlıyorsun beni bende hayır dedim zaten ama gece aramak ne demek ağlamalı ses tonu ile peki dedik. Zannettik 1-2 haftaya gelir 12 saat içinde almışlar bileti. Bu fenalığın boyutunu görüyor musun benim aklıma gelmezdi gerçekten gelmezdi dün aramış yarın geliyorum diye. Yahu ses tonu Harika gülüp oynuyorlar hani geberiyordu. Neyse gelsin bakalım bir odada yalnız oturmak ne işine gelecekse. Umarım bize hastalık taşımaz şuan tek temennim bu
Akıllı aslında hepsi o kadar akıllı ki gördüğünüz üzere çakallık bile yapıyorlar. Bu kendini deliliğe vurunca sepetlediler kendilerine gitmesin diye bana pasladılar. Süreç zor stresliyiz hastayız bende eşimde bizi zaten düşünen yok. Evde ayrı takılacağız bu durumu da içselleştirecekse küsecekse de umurumda değil.Kardeşlerinizin içinde bir tane bile akıllı yok özür dileyerek söyleyeceğim.
İnşallah bu süreç sizin için sağlık ve sabırla geçer, birbirinizi çok incitmezsiniz annenizle.
Bu ders oldu zaten. Bir daha asla ama asla buna müsaade etmeyeceğim. Ölen geberen en yakın hastaneye koşsun psikolojisi bozulan tedavi olsun. Benim psikolojimi bozduklarında gidecek yerim bile yoktu. Çok büyük bir hataydı ve bin pişman oldum. Gecenin bir vakti mi aradı açmayacaktım açtım mı kabul etmeyecektim daha önce dediğim gibi yine hayır diyecektim. Bizde 90 gündür dışarı çıkmadık ikimizde gezmeyi severiz ama durdukOnun için bundan sonra temkinli olmak lazim. Bir daha aynı durumda ölüyorum geberiyorum denilse doktora gitmesini söyleyin. Kardeşiniz orda ağlayıp zirlamasina gidip annesini tedaviye götürsün. Burda evlat olarak sorumluluktan kaçmak değil mesele. Duygusömürüsü ile insanlara isteklerini empoze eden insanlardan nefret ediyorum. Bizde kac haftadır bir yere gidemiyoruz. Bu sene herşey normal olsa iki kere tatile gitmiştik bile. Ama yok bizde dizimizi kırıp oturuyoruz. Diğerleri de bunu gayet yapabilir
Karakter özelliklerimiz birbirine benziyor gerçekten. Ben 2 yıldır evliyim evlendikten sonra zaten hep mesafeli seviyeli bir ilişkim oldu. Ama diyorum ya bu durumda gardımı alamadan oyuna getirdiler. İyi değilse gelebilir dedikten 12 saat sonra bileti almışlar. Anlatabiliyor muyum yaptıklarını sende görüp anlayabilirsin İnan. Benim dönüm noktam evliliğim oldu hep mesafeli seviyeli oldu. Ama bu konuda oyuna getirildik
Her şeyin duyarını kasmasanız mı artık? Bu ortamda ne seyahati, melankolik olmayın her konuda (herkese ithafen)Anlıyorum bir virus var ortada ama anneniz o sizin oflamayin burada anne hasreti ceken bir suru insan vat haksizlik yapmayin annenizin iyi karsilayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?