- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Ne yaptin?
Belki birsey olmamistir.
Acikca yazmana gerek yok da belki zarar gormemistir diye sordum
Uzulme
Muayene etmeden bilemem, yarın polikliniğime uğra.
Şimdiden bunları düşünme bence.
Kızlık zarı konusunun önemine gelince çevreye ve zihniyete bağlı olarak değişir.
Kan yoksa sorunda yokturYa aslında ben de tam anlamadım ama, sonrasında hissediyordum bir şey yani o duyguyu yaşıyordum ve kanama falan hiç olmadı ama bilmiyorum internette parmakla olur yazıyor
Hesap vermek zorunda kalacağın bir adam!la evlenmezsin o zaman.Ya sadece yalan söylediğimi sanarlarsa diye stres oluyorum
Kan yoksa sorunda yoktur
Kendinizi kurcalayip durmayın. Kızlık zarı bir yana Enfeksiyon kapacaksınız sonra uğraş dur.Ya aslında ben de tam anlamadım ama, sonrasında hissediyordum bir şey yani o duyguyu yaşıyordum ve kanama falan hiç olmadı ama bilmiyorum internette parmakla olur yazıyor
Hesap vermek zorunda kalacağın bir adam!la evlenmezsin o zaman.
Adamın başına ne gelirse meraktan demişler
Tatlım kimseye biriyle oldu ya da kendim yaptim vs demek zorunda değilsin. Cinsellik bi ihtiyac bunu tabu olarak görme. Benim sana abla olarak verecegim tavsiye kimsenin bunu sana sormasina musade etme,bunu sormaya cesaret eden kendinde hak gören adami şutla , sen çok kiymetlisin. Ve reşit olduktan sonra karşı cinsle birseyler yaşamak istersen mutlaka ve mutlaka korun(kondom)Bazı yerlerde kanama olmak zorunda değil yazıyor da biraz ona telaş ettim
Sen istediğinle birlikte olmalisin . Seni istemeyen istemesin. Su an onemli olan sey derslerin . Once okul isini hallet.Mantıklı :)) bilmiyorum ya ay kimse beni istemezmiş gibi saçma bir düşüncem var şuan
Parmakmi soktun ? Acikca soruyorum.ama tekmi yada daha fazlami.eger tekse bisey olmaz ben tedavi gordum.ordan biliyorum ondan soruyorum.zar öyle kolay kolay bozulcak bisey deil kuzum azda olsa aci olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?