- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
- Konu Sahibi mellifluous
-
Çok merak ettiğim bir şey var dayanamayacağım soracağım ?
Bir kadının veya kızın farketmez ,tatmin olması için klitoris'ini uyarması gerekir .
Yani vajina ile hiç bir ilgisi yok. Sen neden kendine zevksiz acı veren yöntemi tercih ettin merak ettim?
Bilmediğinden..
Zaten vajina değilmiş ki kurcaladığı
Ayy o bende olmuştu ilk gece bi iki damla anca gelmişti bende baya baya kan gelecek sanıyordum doğumda ebe sizin yapamadiginizi bebeğiniz yaptı dediIlk iliskimde kanamam olmadi. Çocukken bisikletimle bir kaza yapmistim o zaman zedelenmis olabilir. Veya kizlik zarim esnek bilemiyorum. Esim bir gün bile lafını etmedi. Etseydi de cahil misin bazi zarlarin esnek olabildigini kanamayacagini bilmiyor musun derdim:) sıkıntı etme. Bir hanzoyla evlenmedigin surecebsikinti olmaz. Bazi kizlik zarları vajinal dogum esnasinda bile yirtilabiliyor.
Bir parmakla bozulmaz korkma ,bozulsada çuval gibi olmaz . Sen nasılsa bozuldu deyip önüne gelene verme yeter .
O an bir anne olarak düşündüm bir kızım var birkaç sene sonra ergen olacak ve böyle birşey yaşamasını istemem ben.buna üzüldüm.keske içimizde bir psikolog olsa ve bunu yorumlasa.gercekten dogru olan ne merak ettim.ben bu yaptığı şeyin caresizc3 bir ihtiyaç için değil sirf birilerinden duydugu icin zorlama veya ozenti diyelim o sebeple yaptigini dusunuyorum.bir de böyle zar meselesini falan takip sıkıntıya giriyor.bir sürü yanlış var bana göre.tabiki ergenlikte cinsellik bir ihtiyaç olarak çıkar insanın karşısına.ama bir erkek arkadaşla öpüşme falan gibi masumca şeyler yeterli gelir diye düşünüyorum daha 17 yaşında bence daha çocuk bu.gerçekten bir öğretmensiniz ve bunu mu diyorsunuz?
ergenlikten haberiniz var mı?
niye üzüldüğünüzü de anlamadım :) sonuçta cinsellik evlenince bir anda göklerden bir şey değil ki.
Mastürbasyon yapmak çok doğal bir şey ki . Kendisi de keşfetmiş olabilir hormonları var 17 yaş gayet büyük bir yaş tatmin olmak içinO an bir anne olarak düşündüm bir kızım var birkaç sene sonra ergen olacak ve böyle birşey yaşamasını istemem ben.buna üzüldüm.keske içimizde bir psikolog olsa ve bunu yorumlasa.gercekten dogru olan ne merak ettim.ben bu yaptığı şeyin caresizc3 bir ihtiyaç için değil sirf birilerinden duydugu icin zorlama veya ozenti diyelim o sebeple yaptigini dusunuyorum.bir de böyle zar meselesini falan takip sıkıntıya giriyor.bir sürü yanlış var bana göre.tabiki ergenlikte cinsellik bir ihtiyaç olarak çıkar insanın karşısına.ama bir erkek arkadaşla öpüşme falan gibi masumca şeyler yeterli gelir diye düşünüyorum daha 17 yaşında bence daha çocuk bu.
Bilemiyorum ben kızım yapsa ve anlasam nasıl bir tepki veririm onu düşünmeye başladım.bir psikologa danışmak lazım çok hassas isMastürbasyon yapmak çok doğal bir şey ki . Kendisi de keşfetmiş olabilir hormonları var 17 yaş gayet büyük bir yaş tatmin olmak için
Tepki vermemeniz gerekiyor bilgi verebilirsiniz ancak . Ergenlikte mahremiyet çok önemli. Sert bir davranışıniz cinsellikten soğutabilir. Mastürbasyon kötü bir şey değil. Daha erken yaslarda da yapan bir sürü genç var. Oğlunuz var mi o yapsa ve genelde 13 14 yaşında başlıyorlar tepkiniz ne olurduBilemiyorum ben kızım yapsa ve anlasam nasıl bir tepki veririm onu düşünmeye başladım.bir psikologa danışmak lazım çok hassas is
Kadınlar mastürbasyon yapamaz erkekler yapar . Kadınların hormonu yok . Vulvaya sadece evlenince kocası dokunabilir17 yaş mastürbasyon yapmak için geç bir yaş bile sayılabilir.Kurcalama yazanlar olmuş.Ne bu elektronik alet mi kurcalama bozacaksın denmiş.Kendi bedenini tanıyor , keşfediyor işte.Cinsellik zaten tabu ülkemizde , kendi kendine de mi bişeyler yapmasın bu çocuklar yahu??
tabiki tepki vermem nasıl yaklaşırım onu bilemiyorum demek istedim.en doğrusu neyse öyle yaklaşmak isterim.erkek kız ayrımı çok uzak birs3y bana.benim yetiştigim ailede boyle birsey hic görmedim hissetmedim tabiki çocuklarıma da bu tarz bir ayrım gozetmiycem.Tepki vermemeniz gerekiyor bilgi verebilirsiniz ancak . Ergenlikte mahremiyet çok önemli. Sert bir davranışıniz cinsellikten soğutabilir. Mastürbasyon kötü bir şey değil. Daha erken yaslarda da yapan bir sürü genç var. Oğlunuz var mi o yapsa ve genelde 13 14 yaşında başlıyorlar tepkiniz ne olurdu
tabiki tepki vermem nasıl yaklaşırım onu bilemiyorum demek istedim.en doğrusu neyse öyle yaklaşmak isterim.erkek kız ayrımı çok uzak birs3y bana.benim yetiştigim ailede boyle birsey hic görmedim hissetmedim tabiki çocuklarıma da bu tarz bir ayrım gozetmiycem.
O da 1 secenek ama tek secenek degilÇok merak ettiğim bir şey var dayanamayacağım soracağım ?
Bir kadının veya kızın farketmez ,tatmin olması için klitoris'ini uyarması gerekir .
Yani vajina ile hiç bir ilgisi yok. Sen neden kendine zevksiz acı veren yöntemi tercih ettin merak ettim?
Haha okuldaki cocuklara mi:) sor bakalim cocuk doguranlar bile biliyo mu?Okullarda çocuklara cinsel eğitim verilmeli. Kanıtı da bu konu. Daha vajinanın yapısını bilmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?