- 31 Ekim 2017
- 422
- 1.682
- 113
- Konu Sahibi mellifluous
-
Kesin olarak soyluyorum hicbirsey olmamistir. Burada yazilanlarin aksine masturbasyon yapabilirsin. Tu kaka sayilmasi bizim toplumumuzun dayatmssi. Vucudunu tani ne nerde ogren dogru bir sekilde kendine zarar vermeden yapmayi ogren.
Bu konuda kimseye birsey aciklamak zorunda da degilsin. Bu arada kalmislik celiskili dusunceler yasindan kaynaklaniyor. Guzelce, gonul rahatligiyla yat uyu.
Çok haklısınız, cinselliğin yasak birşey olduğu, mastürbasyon yapmanın zararlı olduğu empoze edildiği için vajinusmus, anorgazmi sorunları yaşanıyor ve kadına en büyük zarar aslında bu şekilde veriliyor. Mastürbasyon zararlı değil tam tersi kadının kendi vücudunu tanıması için gerekli bir eylemdir.Kesin olarak soyluyorum hicbirsey olmamistir. Burada yazilanlarin aksine masturbasyon yapabilirsin. Tu kaka sayilmasi bizim toplumumuzun dayatmssi. Vucudunu tani ne nerde ogren dogru bir sekilde kendine zarar vermeden yapmayi ogren.
Bu konuda kimseye birsey aciklamak zorunda da degilsin. Bu arada kalmislik celiskili dusunceler yasindan kaynaklaniyor. Guzelce, gonul rahatligiyla yat uyu.
Hiç böyle düşünme, şimdi yaşadığın bu gereksiz suçluluk duygusu bilinçaltına yerleşir ve ilerde birçok cinsel sorun yaşarsın, vajinusmus gibi orgazm olamama gibi... Mastürbasyon zararlı değildir bunu yapınca da kötü kız falan olmazsın kendine zarar vermeden yapmayı öğren ve kendini keşfetBir daha tovbe:))
Mastürbasyon mu yaptın? Normal, erkekler 11-12 yaşında başlıyor pipilerini kurcalamaya, milli oldun mu muhabbeti yapmak en büyük hobileri. Sen niye utanıyorsun ne münasebet, sen insan değil misin? Burada kurcalama etme diye seni iyice cinsellikten soğutacaklar, ileride vajinismus falan işte bu dokunma ellemeler yüzünden çıkıyor. Yani kurcalama diyeceksem de gidip abuk subuk nesneler cisimler sokma diyebilirim en fazla. Mastürbasyonla bozulmaz da diyelim ki ilk birlikteliğini yaşadın, tamam. Bunu sana soran, seni aşağılamaya çalışan birine tepkini öyle bir göstereceksin ki bir daha sana onu sormaya cesaret dahi edemeyecek. Sen ona nasıl ilk birlikteliğini kimle yaşadığını sormuyorsan, o da sana sormamalı. Sadece vücudunu iyi tanı, üreme nasıl olur öğren, biriyle birlikte olacaksan korunma yöntemlerini iyi öğren ki burada "Yok pantolon üzerinden sürtündük hamile kalır mıyım?" gibi saçmasalak sorular sorup kendine güldürme. Sevgiler. :)
Bizler tecrübelerimize dayanarak doğruyu anlattık canım, olması gerekeni yaniYa teşekkür ederim:)valla içim rahatladı,bakış açınız mükemmel
nerde yaziyo o:)ilişki sirasinda kan gelirse kızlık zari bozulur hanimefendi.:)Bazı yerlerde kanama olmak zorunda değil yazıyor da biraz ona telaş ettim
bencede..:)Okullarda çocuklara cinsel eğitim verilmeli. Kanıtı da bu konu. Daha vajinanın yapısını bilmiyor...
Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi mi söylüyorsunuz anlamadım. =)) İlk ilişki sırasında herkeste kan gelecek diye bir standart yok. Zarın yapısı kişiden kişiye değişen bir şey çünkü. Bende gelmemişti mesela.nerde yaziyo o:)ilişki sirasinda kan gelirse kızlık zari bozulur hanimefendi.:)
esnek olursa o ayri konu..Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi mi söylüyorsunuz anlamadım. =)) İlk ilişki sırasında herkeste kan gelecek diye bir standart yok. Zarın yapısı kişiden kişiye değişen bir şey çünkü. Bende gelmemişti mesela.
Konu sahibi, içeriye bir şey sokmadığın sürece bir şey olmaz.
Bence birşey olmadı büyük ihtimal ama lütfen böyle şeylerle uğraşma bir daha.17 yaşındasın ve daha önce cinsel birliktelik yaşamamışsın.ne kadar çok ihtiyaç duydun ki böyle birşey yapma gereği duydun.lutfen böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum.
Acı yoktu sanırım bir ya da 2 tane tam hatirlamiyorum. Bir de sey ben vajina deligine hic ellemedim yani kizlik zari orda mi bilmiyorum ordaysa o delige dokunmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?