offf offff ........

Benim eşim de öyle, hatta seneye digiturk alacakmış
Ama ben hiç kafama takmadım şimdiye kadar, top oynayan adamları mı kıskanayım
Üstelik haftada iki defa halı saha ve voleybol olayları var.
Ben de film izlerim ya da kitap okurum. Kendimle baş başa zaman geçiririm.
Bence arkadaşım sen hamilesin diye bu kadar etkileniyorsun bundan.

Basinizi agritan sey radyasyon. Siz kac yasinda kadinsiniz ama etkileniyorsunuz ufacik bebeginiz dogunca etkilenmeyecek mi? Tv yi kaldirin evinizden. Hem esiniz illaki ilgilenecek sizinle hem de bebeginiz daha saglikli buyuyecek.
Gecen star da super dadida cocuklarin tv bagimliligi isleniyordu. Sizin cocugunuzun da oyle olmasini istemiyorsaniz once kari koca siz kurtulmalisiniz bundan.
Kolayliklar dilerim.

bizim evdede hep maç sesleri yükseliyor..
Türkiye ve dünya liglerini özenle takip ettiği gibi, futbolla sınırlı kalmıyor.
voleybol,basketbol, tenis derken.. birini bilgisayardan kulaklıkla diğerini tv den gözüylü takep etmeye başladı.

bunalıma giriyordum maç seslerinden. ama artık bi kenara çekiliyorum,kulaklığımla müzik açıyorum,
örgü örüyorum, mutfakta kendimi temizliğe atıyorum. hiç olmadı başlıyorum telefondan arkadaşlarla msjlaşmaya

şimdi de bak bak kocacım yakında evde pepee sesleri, calio sesleri yükselir seninde hükmün biter elbett diyorum

canım bende kitap okumaya bayılırım ama insan beraberde vakit geçirmek istiyor canım sen diyon seneye digiturk alcakmış bizde hem digiturk var hemde d-smart ve bütün spor kanalları açık halı saha olayını dert etmiyorum zaten arkadaşlarıyla vakt geciriyor sonuçta canım sadece Türkiye ligini takip etse iyi adam dünyayı takip ediyor sadece fulbolda değil diğer branslarlada çok yakından ilgilidir beyim her saatte bişi vardır kesin onun için geçen bana dioki alarmı 3 e kur bende dedim napacan o saatte nba macı varmış insan uykusunu en güzel yerinde bölermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…