Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte ciddiye alınmadım kapıyı açmam dediğime bile adam he he demiş içinden. Ben daha küçüğüm nerden gelir ki benim aklıma kapı açmamak a a ne ayıp ağzıma biber sürerler ula 30 oluyom yakında hâlâ bu gördüğüm muamele

Sen sus sen, sen bendende küçüksün küçülde cebime gir

kız gel gel çıkarır çkarır konuşurum senle
Yaaa neyse kızz o pastayıı nasıl don şekli verdin donlu pasta yaparsan adamda böyle olur..
Pasta kareydi ordan burdan keserek yemişiz o şekle gelmiş ya ne güzel gülüyorduk eğleniyorduk sonra sabah bir 3. şahıs amiri herşey berbat oldu.

Pasta kareydi ordan burdan keserek yemişiz o şekle gelmiş ya ne güzel gülüyorduk eğleniyorduk sonra sabah bir 3. şahıs amiri herşey berbat oldu.
Sıkma canını her daim rutin şeylerde sıkıcı olur azıcık hareketlenme oldu. Fazla uzatmadan geri al enişteyi eve ama 3. Kişi olayını iyi kafasına kazıt.

Sıkma canını her daim rutin şeylerde sıkıcı olur azıcık hareketlenme oldu. Fazla uzatmadan geri al enişteyi eve ama 3. Kişi olayını iyi kafasına kazıt.
Gelmedi ya saat bu saat oldu insafına vicdanına bırakıldım baksana bu yaptığı doğru mu peki? 12ye kadar gelmezse bilicem ki çocukla evde 2 gün yalnızım.

Gelmedi ya saat bu saat oldu insafına vicdanına bırakıldım baksana bu yaptığı doğru mu peki? 12ye kadar gelmezse bilicem ki çocukla evde 2 gün yalnızım.
Yaaaa bu erkekler bazen anlamıyor işte bugün gelmezse yarın mutlaka gelir canım çoçuk var özler

Anladığım sizi bu kadar kızdıran ne pazara gitmesi ne de bir saat geç gelmesi. Bir gün önceden planlanmış bir fikir var kafasında. Ama size söyleme zahmetine girmeyip ekmek almaya diye çıkıp ben pazara gidiyorum diyor. Ben sizi bu noktada anlıyorum. Tavrınız çok net ve katı. Bu da karakter meselesi bende boyleyimdir çoğu zaman. Gelmezse de kendi bilir, sen almadın diyecektir. O yüzden sıkmayın canınızı olan olmuş. Karşısındaki ni hafife almadan önce bir daha düşünür

Bilmiyorum bu kadar uzatmasına da gerek yoktu kapıyı açmadım ama çocuğu da düşünmedi biraz kafamızı toparlarız akşam gelir diye düşünmüştüm. Adam manyak çıktı rıza baba...
Yaaa sen cidden çatlaksınya hangi imojiyi bırakcagımı şaşırdım .sondaki rıza babayi okuyunca güldüm walla keşke uzatmasaydı enişte

Ben konuda abartı bir şey göremiyorum, pazar yeri büyük risk ve bu konu da hafife alınası bir konu değil.
Ben de günlerce uğraşıp sokağa çıkmaktan imtina ediyor, çoğu kez kuru gıda pişiriyorsam eşim de bir zahmet emeğimi çöp etmesin. Pazardan sebze almadı diye ölen yok ama Coronadan var. Hayret ettim konuya gelen tepkilere.

Egoysa da egodur, karısıdır yapar, lafını sözünü dinleseymiş biraz kulak asıp yalan söyleyeceğine.

Ee şimdi daha çok risk taşıyacak eve, akşama kadar nereye gidecek ?

Böyle büyük büyük kararlar alıyorsunuz sonunu düşünmeden. Hiç mi almayacaksiniz eve ?

Bizler her gün işe gidip geliyoruz , Evde bir sürü çocuk ; Biz ölelim o zaman.

Gerekli tedbirler alındıktan sonra marketten daha iyi Pazarlar. Açık hava Çünkü.

Çok fazla abartmışsınız evde hiç sebze meyve yemiyor musunuz? Eldiven maske takıp gelince ellerini güzelce yıkadıktan sonra ne olabilir marketten de alsa risk var üstelik kapalı alan daha zararlı hiç.mi birşey alınmıyor eve. Bizde gidiyoruz pazara benimde çocuğum var eve almamak falan ne kadar gereksiz. Eşinizi almamakla daha da tehlikeye atmışsınız o da ayrı hem markete gittim dediyse poşetlerden anlaşılır

Valla bana da bi gariplik var gibi geldi içine kurt düşürmek gibi olmasın ama eşin belli ki yalan söylemeye alışmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…