- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Ya işte ciddiye alınmadım kapıyı açmam dediğime bile adam he he demiş içinden. Ben daha küçüğüm nerden gelir ki benim aklıma kapı açmamak a a ne ayıp ağzıma biber sürerler ula 30 oluyom yakında hâlâ bu gördüğüm muameleYakud-u Anka eşin bir daha sen küçüksün dediginde SAPIK küçüktümde neden benimle evlendin dersin.
benim eşimde annesigile gitti gelmek nedir bilmiyor biz 6 haftadir gitmiyoruz sözde karantina adam anasızlıga dayanamıyor ne korunmamız kaldıkiii benim bebelerde giderdi ozaman bende anasıgilim evinemi göndersem
Sen sus sen, sen bendende küçüksünYa işte ciddiye alınmadım kapıyı açmam dediğime bile adam he he demiş içinden. Ben daha küçüğüm nerden gelir ki benim aklıma kapı açmamak a a ne ayıp ağzıma biber sürerler ula 30 oluyom yakında hâlâ bu gördüğüm muamele
Ne olursunuz biriniz beni cebine alsın cebinizi söker dikerimSen sus sen, sen bendende küçüksünküçülde cebime gir
Ne olursunuz biriniz beni cebine alsın cebinizi söker dikerim
Pasta kareydi ordan burdan keserek yemişiz o şekle gelmiş ya ne güzel gülüyorduk eğleniyorduk sonra sabah bir 3. şahıs amiri herşey berbat oldu.kız gel gel çıkarır çkarır konuşurum senle
Yaaa neyse kızz o pastayıı nasıl don şekli verdindonlu pasta yaparsan adamda böyle olur..
Sıkma canını her daim rutin şeylerde sıkıcı olur azıcık hareketlenme oldu. Fazla uzatmadan geri al enişteyi eve ama 3. Kişi olayını iyi kafasına kazıt.Pasta kareydi ordan burdan keserek yemişiz o şekle gelmiş ya ne güzel gülüyorduk eğleniyorduk sonra sabah bir 3. şahıs amiri herşey berbat oldu.
Gelmedi ya saat bu saat oldu insafına vicdanına bırakıldım baksana bu yaptığı doğru mu peki? 12ye kadar gelmezse bilicem ki çocukla evde 2 gün yalnızım.Sıkma canını her daim rutin şeylerde sıkıcı olur azıcık hareketlenme oldu. Fazla uzatmadan geri al enişteyi eve ama 3. Kişi olayını iyi kafasına kazıt.
Yaaaa bu erkekler bazen anlamıyor işte bugün gelmezse yarın mutlaka gelir canım çoçuk var özlerGelmedi ya saat bu saat oldu insafına vicdanına bırakıldım baksana bu yaptığı doğru mu peki? 12ye kadar gelmezse bilicem ki çocukla evde 2 gün yalnızım.
Yarın sokağa çıkma yasağı ya gelemez.Yaaaa bu erkekler bazen anlamıyor işte bugün gelmezse yarın mutlaka gelir canım çoçuk var özler
Bilmiyorum bu kadar uzatmasına da gerek yoktu kapıyı açmadım ama çocuğu da düşünmedi biraz kafamızı toparlarız akşam gelir diye düşünmüştüm. Adam manyak çıktı rıza baba...ya inşallah gelir çoçuk için.
Gelmedi ya saat bu saat oldu insafına vicdanına bırakıldım baksana bu yaptığı doğru mu peki? 12ye kadar gelmezse bilicem ki çocukla evde 2 gün yalnızım.
Yaaa sen cidden çatlaksınBilmiyorum bu kadar uzatmasına da gerek yoktu kapıyı açmadım ama çocuğu da düşünmedi biraz kafamızı toparlarız akşam gelir diye düşünmüştüm. Adam manyak çıktı rıza baba...
Geldi ya neyse darlamayayım da dursunYaaa sen cidden çatlaksınya hangi imojiyi bırakcagımı şaşırdım .sondaki rıza babayi okuyunca güldüm walla keşke uzatmasaydı enişte
Valla bana da bi gariplik var gibi geldi içine kurt düşürmek gibi olmasın ama eşin belli ki yalan söylemeye alışmışBeraber pazar gezme fantazisi mi var amirinin, ne saçma, niye hayır diyemiyor ki? Başka bi iş olmasın altında.
Ayrıca bazı marketler pazardan çoook daha fena. Şok oluyorum görünce. Eve almamak aşırı bir tepki olmuş, simdi adam 3 gece otelde yatarsa o da bir risk. Kim yattı o oda da daha önce... Kimin hazırladığı yemeği yiyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?