Offf! Sinirden Patlamak Üzereyim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatamayacak kadar elim ayağım titriyor ama içimi buraya dökücem...
Dün eşimin telefonu çaldı amiri aramış iş yerinden demiş ki pazara gidicem yarın sende gel birşeyler alırsın. Kaç gündür karantina ilan ettiğim evde onca insan içine gitmeyeceksin herhalde dedim. Yok yok gitmem dedi. Dün bizim aşağı kadar sebzeci de geldi yok dedi inmeyeyim şimdi insanlar toplanmıştır küçük çocuğumuz var dedi. Adama da yarın konuşuruz duruma göre demiş, bende sanıyorum adamı kırmadan gelemiyorum diyecek. Neyse sabah oldu işte saat 11 gibi falan ben ekmek alayım birşeyler alayım marketten de geleyim hemen dedi. Bende kahvaltı hazırlıyorum, 10 dk geçti aradı. Sinirlerin nasıl diyo iyi diyorum bende ekmek kalmadı herhalde diye düşünürken, X abi aradı beni birazdan alacak pazara gidiyorum o yöne doğru 1 saate dönerim. Hani yok gitmem demiştin hani çocuk var diye düşünceli davranacaktın üstelik kahvaltı bile yapmadık dedim sinirlendim köpürdüm bir sürü laf saydım. 20 dk içinde eve gel yoksa kapıyı açmam dedim. Tamam dedi ama 15 dk geçti dayanamadım tekrar aradım. Belki 5-6 kez aradım açmadı. Mesaj yazdım cevap yok. Sonra birden açıldı telefon. Yürüme sesleri pazarcıların bağrışları insanların fiyat sormaları hersey duyuluyor 15 dk da öyle açık kaldı telefon sonra kapandı. Tekrar aradım kapalı. Aradan tam 1 saat geçtikten sonra ne pazarı girmedim ki pazara ben diye bana market torbalarının fotoğrafını çekmiş. Numaradan dedim ki ama ben gördüm X abinin arabasıyla geldin. Görmedim. Evet dedi bıraktı beni kapıya kadar dedi bu demde kapıya kadar gelmiş açmadım. Yemin ettim ben sana kapıyı açmam dedim dinlemedin dedim. Bana kapıyı açmıyorum diye bi sürü laf söyledi. Hata ettim demek bile gelmedi aklına. Bende o öyle laflar ettikçe daha da sinirlendim ve açmadım kapıyı. Aldıklarını kapının önüne bırakıp gitti. Otelde kalırmış. Git dedim. Dinlemedi baştan beni. Git gez sokağa çıkma yasağı olana kadar gelme eve dedim. Bilmiyorum çok sinirliyim, eve alsaydım bu olanlar yine tekrarlanacaktı. Ve o kadar karantina emeklerim boşa gitti ona mı üzüleyim yoksa adamın beni hiçe saymasına mı... Kafam allak bullak. Yasak olmasa çeker giderim bi yerlere. Sıkışıp kaldım böyle. Bir özür bile dilemedi onun yerine kapıyı açmadım diye hakaretler savurdu. Ama benimde adanalı damarım tuttu elbet bu lafların hesabını sorarım!
Size karantinada hak veriyorum ama fazla Abartmadinizmi kapiyi acmamak fazla bence adam sonucta pazara gidiyor keyfe gitmemis ayrica market pazar heryer ayni boyle dusunursek

Bana yazmış ki eşyalarımı topla gelip alıcam. Eşyaların çöpte sen gelene kadar alıp götürmezlerse gelip alırsın ordan dedim. Yalan ha şu an çamaşır makinesinden yeni çıktı asıyorum onları. Ben işte kıyamıyorum da kendine. Sinirime yenildim bi an açmak istemedim kapıyı. O da hata yaptım demedi. Bende küplere bindim.
Sizi kırmak maksatlı söylemiyorum yanlış anlamazsınız umarım. Hatalı bir davranışı hatalı başka bir davranışla çözemeyiz. Kapıyı açmamak bir çözüm olmamış. Eşiniz başka yerde siz başka yerde canınızı sıktığınızla kaldınız. Bakın bu konuda da mesela farklı yorum yapan arkadaşlara ters yanıtlar yazdınız. Bu kadar sinir, öfke çevrenizdeki insanlara zarar verir evet ama size de çok zarar verir. Kendiniz için bile olsa öfkenizi kontrol altına almanız size yarar sağlar. İlişkide bir taraf sinirliyken biri alttan alır, bir taraf ateş olurken diğer taraf su olmalı. Hep sinirli olan veya hep alttan alan siz olun demiyorum -ki zaten bu anormal bir durum olur-. Eve alsaydınız ama o an güzellikle söyleseydiniz baktınız olmuyor o an değil de başka daha sakin bir anında güzel bir iletişim ile ifade ettiniz yine olmazsa o zaman evde tavır alarak çözmeye çalışsaydınız. Şuan dışarıda virüsü kapma imkanı daha çok. bir şey olsa yine üzülen siz olacaksınız. Canınızı sıkmaya değer mi? Birkaç adım siz atın. Güzellikle konuşun, sonra bakın eşinizde adım atacaktır..

Sizi kırmak maksatlı söylemiyorum yanlış anlamazsınız umarım. Hatalı bir davranışı hatalı başka bir davranışla çözemeyiz. Kapıyı açmamak bir çözüm olmamış. Eşiniz başka yerde siz başka yerde canınızı sıktığınızla kaldınız. Bakın bu konuda da mesela farklı yorum yapan arkadaşlara ters yanıtlar yazdınız. Bu kadar sinir, öfke çevrenizdeki insanlara zarar verir evet ama size de çok zarar verir. Kendiniz için bile olsa öfkenizi kontrol altına almanız size yarar sağlar. İlişkide bir taraf sinirliyken biri alttan alır, bir taraf ateş olurken diğer taraf su olmalı. Hep sinirli olan veya hep alttan alan siz olun demiyorum -ki zaten bu anormal bir durum olur-. Eve alsaydınız ama o an güzellikle söyleseydiniz baktınız olmuyor o an değil de başka daha sakin bir anında güzel bir iletişim ile ifade ettiniz yine olmazsa o zaman evde tavır alarak çözmeye çalışsaydınız. Şuan dışarıda virüsü kapma imkanı daha çok. bir şey olsa yine üzülen siz olacaksınız. Canınızı sıkmaya değer mi? Birkaç adım siz atın. Güzellikle konuşun, sonra bakın eşinizde adım atacaktır..
Ben adım atmaktan yorulmuş olabilir miyim mesela. Hiçbir sonuç alamamaktan.

Dün eşimin telefonu çaldı amiri aramış iş yerinden demiş ki pazara gidicem yarın sende gel birşeyler alırsın. Kaç gündür karantina ilan ettiğim evde onca insan içine gitmeyeceksin herhalde dedim. Yok yok gitmem dedi. Dün bizim aşağı kadar sebzeci de geldi yok dedi inmeyeyim şimdi insanlar toplanmıştır küçük çocuğumuz var dedi. Adama da yarın konuşuruz duruma göre demiş, bende sanıyorum adamı kırmadan gelemiyorum diyecek. Neyse sabah oldu işte saat 11 gibi falan ben ekmek alayım birşeyler alayım marketten de geleyim hemen dedi. Bende kahvaltı hazırlıyorum, 10 dk geçti aradı. Sinirlerin nasıl diyo iyi diyorum bende ekmek kalmadı herhalde diye düşünürken, X abi aradı beni birazdan alacak pazara gidiyorum o yöne doğru 1 saate dönerim. Hani yok gitmem demiştin hani çocuk var diye düşünceli davranacaktın üstelik kahvaltı bile yapmadık dedim sinirlendim köpürdüm bir sürü laf saydım. 20 dk içinde eve gel yoksa kapıyı açmam dedim. Tamam dedi ama 15 dk geçti dayanamadım tekrar aradım. Belki 5-6 kez aradım açmadı. Mesaj yazdım cevap yok. Sonra birden açıldı telefon. Yürüme sesleri pazarcıların bağrışları insanların fiyat sormaları hersey duyuluyor 15 dk da öyle açık kaldı telefon sonra kapandı. Tekrar aradım kapalı. Aradan tam 1 saat geçtikten sonra ne pazarı girmedim ki pazara ben diye bana market torbalarının fotoğrafını çekmiş. Numaradan dedim ki ama ben gördüm X abinin arabasıyla geldin. Görmedim. Evet dedi bıraktı beni kapıya kadar dedi bu demde kapıya kadar gelmiş açmadım. Yemin ettim ben sana kapıyı açmam dedim dinlemedin dedim. Bana kapıyı açmıyorum diye bi sürü laf söyledi. Hata ettim demek bile gelmedi aklına. Bende o öyle laflar ettikçe daha da sinirlendim ve açmadım kapıyı. Aldıklarını kapının önüne bırakıp gitti. Otelde kalırmış. Git dedim. Dinlemedi baştan beni. Git gez sokağa çıkma yasağı olana kadar gelme eve dedim. Bilmiyorum çok sinirliyim, eve alsaydım bu olanlar yine tekrarlanacaktı. Ve o kadar karantina emeklerim boşa gitti ona mı üzüleyim yoksa adamın beni hiçe saymasına mı... Kafam allak bullak. Yasak olmasa çeker giderim bi yerlere. Sıkışıp kaldım böyle. Bir özür bile dilemedi onun yerine kapıyı açmadım diye hakaretler savurdu. Ama benimde adanalı damarım tuttu elbet bu lafların hesabını sorarım!
Gereksiz fevri davranmışsın canım gezmeye gitmedi heralde gezmeye gittiyse zaten alma eve ama pazar alışverişi yaptıysa gitsin banyoda soyunsun duş alsın ağzını burnunu yıkasın bişey olmz Allah a emanetiz yani bizi çiğnedi felan abartı bence

Yakudcum kendine gel ve kocanı çağır fazla tepki vermişsin sakin ol lütfen herkes pazara markete gidiyor korkutmuşsun adamın gözünü yalan söylemiş yapma böyle bende bazen eşim çok tepki veriyor diye gittiğim yerler hakkında yalan söyleyebiliyorum. Çağır adamı eve, al gönlünü sende az değilsin he :) :)

Bacım maske eldiven ve eve gelince de hemen el yüz yıkanıp kıyafetler degişirse bişey olmaz evelallah...cünkü hepimiz pazara markete gitmek zorundayız gıda bu yani zorunlu bir şey...markette pazarda aynı.önlemimizi alıp gidebilirz

Pişmanlık duysa affederim. 1 gr pişmanlık duymuyor.

Pişmanlık duysa ne olacak? Sizin eşinize acıyıp affedeceğiniz gibi corona da eşinize acıyıp terk mi edecek adamı? Belli ki sizin asıl derdiniz eşinizin sizin direktifinizden çıkmış olması..

Yani hani eşinizin size ve çocuğunuza corona taşıma ihtimalinden korkup eve almamış olsanız hak vereceğim ama tabiri caizse adam “ben ettim sen etme” dese eve alacaksınız adamı zaten. Bari bir şey yaptınız, sonunu getirin. Eşinizi 14 gün boyunca eve almayın da karantina sürecini tamamlasın. Bu haliyle bugün eve almayıp 3 gün sonra alırsanız o virüsün size bulaşma ihtimali yine devam edecek çünkü.

En yakın sürede sorunlarınızı çözersiniz inşallah..
Umarım. Yalnız benimki pek laftan sözden anlayan biri değil bende zaten ilk defa böyle birşey yaptım. Herşeyine pervane olan benim etrafında koşturur dururum el üstünde tutarım hep ama sanırım birazda verdiğim değerin karşılığında bu şekilde davranması zoruma gitti. Herkes burda aman canım bi pazara gitmiş ne olacak gibi düşünebilir ama belki de taştım bende belki de son damlası gibi olmuştur üzülmüşümdür. Maalesef ki bunu bile anlamadı ve arkadaşına gitti tek derdi kıyafetleri olduğuna da inanamıyorum. Beni kendisiyle evleneyim diye zar zor iknâ eden adama bazen geçip uzaktan bakıyorum aynı kişimi diye. Çok zor iknâ olmuştum öyle güzel seviyordu ki sevmesini sevdim diyebilirim. Işte belki de ona yükseklere çıkarıp çıkarıp birden aşağı bırakmak ne demek oluyor onu göstermiş oldum bilmeden. Ama ikimizde çakıldık. Yine üzülen benim yine karşımda kendisi de dahil herkes tarafından aklanmış olan bir adam. Benim derdimle kendimi üzmekten başka hiçbirşey yapamamış olmam. Sanırım deliye vurmak takmamak benim açımdan bana iyi geliyor.

Bence mesele markete gidiyorum diyip, esinin karsi oldugunu bile bile pazara gitmesi. Bu arada helal olsun eve almam diyip almamak, burada ne kadinlar gördük Adam kafami gözümü kirdi, ise gitti, gelince komsulara rezil olmayalim diye MECBUREN kapiyi actim diyen. Helal...

Bence mesele markete gidiyorum diyip, esinin karsi oldugunu bile bile pazara gitmesi. Bu arada helal olsun eve almam diyip almamak, burada ne kadinlar gördük Adam kafami gözümü kirdi, ise gitti, gelince komsulara rezil olmayalim diye MECBUREN kapiyi actim diyen. Helal...
Sonunda beni anlayan birisi. Herkes burda sorunun sadece pazara gitmek olduğunu sandı. Ya da tek taraflı ego. Ama sorun bunu bile bile yapmasıydı. Kapıyı açmam dememi bile umursamamasıydı. Bunun bilincine varınca da hakaretlerle kapıyı açtırmaya çalışmasıydı. Bu arada hakaretlerini mesajla yazarak yaptı... söz olsa belki uçardı aklımdan ama yazıya döktü ve sinirlerim alt üst.

Hahahhaha ya iyi misiniz? Eee nereden ne bulup yiyeceksiniz bu süreçte pazarda virüs var markette yok mu? Geldikten sonra dezenfekte ettikten ve maskeyle eldivenle gittikten sonra bi şey olmaz. Tamam sizi dinlemeyip gitmesi doğru değil ama siz de saçmalamışsınız bir tık. İlla alacaksınız adamı eve eee o zaman ne olacak karantina emeklerinize?

Hahahhaha ya iyi misiniz? Eee nereden ne bulup yiyeceksiniz bu süreçte pazarda virüs var markette yok mu? Geldikten sonra dezenfekte ettikten ve maskeyle eldivenle gittikten sonra bi şey olmaz. Tamam sizi dinlemeyip gitmesi doğru değil ama siz de saçmalamışsınız bir tık. İlla alacaksınız adamı eve eee o zaman ne olacak karantina emeklerinize?
Bir üstte yazdığım son yorumu okuyunuz.

Bir üstte yazdığım son yorumu okuyunuz.
Zaten ben konunun karantina ya da virüs olmadığının farkındayım başka şeylerin patlamasını yaşamışsınız. Baktığımız durumda siz haksızsınız o yüzden kime konuyu bu haliyle anlatsanız eşinizi haklı bulacaktır dolayısıyla eşinize bu şekilde ders verebileceğinizi sanmıyorum. Umarım çözersiniz sorunlarınızı o yolunuz yanlış bence 🤷🏻‍♀️

Zaten ben konunun karantina ya da virüs olmadığının farkındayım başka şeylerin patlamasını yaşamışsınız. Baktığımız durumda siz haksızsınız o yüzden kime konuyu bu haliyle anlatsanız eşinizi haklı bulacaktır dolayısıyla eşinize bu şekilde ders verebileceğinizi sanmıyorum. Umarım çözersiniz sorunlarınızı o yolunuz yanlış bence 🤷🏻‍♀️
Sorun bunları bile bile yapması ve hiç pişmanlık duymaması. Size de aynı şekilde davranılsa belki daha kötüsünü yaparsınız. Ben yine kapıyı açmamışım.

Ben size hak verdim. Mesele aslında pazar, market değil. Siz ona telefonu kapattıktan sonra sorduğunuz halde gitmicem deyip o da yetmezmiş gibi, ekmek almaya diye çıkıp, bir haber bile vermeden gitmesi.
Dürüstçe ilk sorduğunuzda gitmem lazım, sebebi de şu, şu deseydi belki yine kızardınız ama eşinize değil onu gitmek zorunda bırakan amirine olurdu bu kızgınlığınız. Ben sizi çok iyi anladım. Umarım bir an önce düzelir eşinizle olan bu tatsız durum.
Siz de lütfen kendinizi daha fazla yıpratıp üzmeyin. Bağışıklığınızın güçlü olması çok önemli bu süreçte. Olmuş ve ölmüşe çare yok maalesef. Daha sonra eşinizle bir araya geldiğinizde nelerden rahatsız olduğunuzu anlatır, konuşur, çözersiniz bu durumu.

Bence tamda gerektiği gibi davranmışsınız helal olsun. Market ile pazar yerleri bir diyenler olmuş ama değil markette kurallara uyuluyor ama pazarlar yine eskisi gibi dipdibe insanlar . Ayrıca karşıda ki ile alay eder gibi ekmek almaya gidip pazara kaçamak yapmalar. Tepkiniz de yerinde bence eve almam demissiniz bunu göze almış demekki gitmis pazara madem öyle kalsın disarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X