Offf

Babası götürüp getircekmiş
Ne münasebet demiyor musunuz? Ananız babanız olsa o evde cıngar çıkardı eş olunca susup oturuyor musunuz??? Eve kapanıp dışarı korkusu geliştiğinde yarın bir gün adam ölse,bırakıp başka kadına gitse hayatınızı nasıl sürdüreceksiniz.Gerçekten değer verse karısının her durumda ayakta duracak şekilde güçlenmesini ister Adam sizi sevmiyor net!!!!!

Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Evde de basiniza birsey gelebilir yahu ne alaka
Zaten isten geldiginde aksam oluyor ne gunes carpmasi
Yarim saat cikip yuruseniz bile hava almis olursunuz
O cikarmiyorsa kendiniz cikin gezin
Benim evim yokusta olmasa hergun cikaricam cocugu ama esimi bekliyorum mecbur
Benim halim olmasa bile o cikariyor cocugu hava alsin diye
2 yas bebe evde durur mu enerjisini nasil atacak biraz sesinizi cikarin yahu

alın çıkın çocuğunuzu , göbeğinizi kocanız mı kesti?
ben olsam resim de atarım :)
besle, büyüt,elin adamı köle etsin.
anne ,babanız sizi bu günler için mi büyüttü?
eşi geçtim ,bir kadının özgürce yaşaması noktasında anne babasına da saygıdan dolayı , annem babam beni nasıl görmek isterdi diye düşünerek hareket etmesi lazım.
eşe saygı başka, eve hapsolmak başka şeyler.
bunları artık ayırt edin.
bugün evden salmayan,yarın neler yapar neler

Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Evdeyken deprem olursa yangın çıkarsa ya?? Benim tezim şu ki bu kadar kıskanç kısıtlayıcı erkek kesin bir halt karıştırıyordur herkesi de kendisi gibi sandığından bu şekilde davranır.

sizi okuyunca aklıma bi arkadaşım geldi. Dışarıya çıkmak sosyalleşmek konusunda cok kısıtlardı. Bi yere gidilecekse birlikte giderlerdi. Bir gün ehhh sana be dedi dışarı çıktı meğer adam altadıyormuş. Küçük bir ilde yaşıyorlar nasılda denk geliş ama....
Sizin koca insallah pimpiriktendir. Fakat insanın başına her yerde bişi gelebilir evde güvenli sayılmazsınız o zaman. Pimpirikli insanlar bu ihtimali de düşünür.
Ben olsam asla taviz vermezdim. Sonuçta hayatlarımızı hapishaneye dönüştürmek için birleştirmedik. Bir birimize alan tanımayacaksak ne anlamı var?

Nerde yaşıyorsunuz ki bir park avm vs için kocanızı bekliyorsunuz ya da izin istiyorsunuz.

İleriye yatırım yapıyor hiç birşey görmemiş , yapamayan kadın olmanızı istiyor ki yarın birgün bir halt yediğinde bırakıp gidemeyin. Bu modellerin beyinleri böyle çalışıyor.
Ve gerçektende ne yapsa kabulleniyorsunuz sonra çünkü o olmadan bişey yapamamaya alışmış oluyorsunuz. Bir an önce bu zinciri kırın yoksa yarın çok geç olacak sizin için.

Dışarı salmaz ne demek ya boşanmaya ne dersin ? Böyle erkekleri tepenize çıkartmayın biraz dişli olun ya böyle sinerseniz çok çekersiniz

Ay benim kuzenim de karısına böyle davranıyor en son iş kendi annesinde kalmasına izin vermemeye kadar gitti
Kuaför dahil tek gidemiyor arabaya binemiyor toplu taşımaya izin vermiyor markete göndermiyor çok üzülüyorum

Oturdum, "dışarı çıkartmaz" cümlesinin ne anlama geldiğini düşünüyorum.
Yani afedersiniz ama ya küçük çocuk büyükleri tarafından dışarı çıkarılır, malum kendi başına yapamaz edemez.
Ya da kedi, köpek vs sahipleri tarafından hava alması için dışarı çıkarılır.
Bırakın reşit olmayı 14-15 yaşında çocuklar yalnız dışarı çıkmalarına izin verilmediği zaman ortalığı ayağa kaldırıyor.
Yetişkin olduktan sonra ise ne izin ne saat kısıtı söz konusu oluyor.
Siz koskoca bir kadın olarak bu iki kategoriye de girmediğinize göre neden evde oturup kocanızın sizi dışarı çıkartmasını (!) bekliyorsunuz ki?

Ya herhangi bir tartışmada olsun bundan dolayı olsun ailemden vuruyor atıyorum he sanki sen baba evinde bu kadar geziyor muydun gibi vs bazen haddini aşıp daha ağır konuştuğu da oluyor
Bu cümleyi ailemden vurmak olarak algılayıp cevabını veremiyor musunuz yani? "Evet, ben dışarı çıkardım. Arkadaşlarımla buluşurdum, gezerdim. Kimsenin beni çıkarmasını beklemek zorunda değildim, malum koca insanım ya nereye gideceğimi bilirim" demek o kadar mı zor?
Valla kusura bakmayın, evlenip üzerine çocuk yapmışsınız.
"Çıkamazsın" cümlesi daha dudaklarından dökülürken "Sen kim oluyorsun?" diye ağzının payını vermek yerine evde oturup dışarı çıkartılmayı bekliyorsunuz. Siz izin verdiğiniz sürece de beklemeye daha çooook devam edersiniz.

eğer asker polis eşi iseniz ve terör bölgesinde iseniz eşiniz bunun Pempirikliğini yapıyor olabilir ama şöyle söyliyim en terör bölgesi olan küçücük bir ilde birkaç yıl yaşadık parklar hep asker polis eş ve çocuklarıyla doluydu

Kıskançlık değil ki bu kılıf o şekil olmuş egonuzu okşuyo kendi çapında… adam sizinle çocukla vakit geçirmek istemiyor.

Çocuktan önce farklı biri miydi, karıcığım sen nerede nasıl davranılır bilirsin, istediğin yere git gez eve kapatma kendini der miydi? Kafasına bir şey düştü de bir günde mi böyle oldu? Başınıza ne gelirmiş mesela? Tek başınıza esir köle olmanız yetmedi bir de çocuğu mu esir ettiniz? Siz merhametsiz sadist birine koca diyorsunuz da çocuk baba demek zorunda mıydı? Benim annem olsanız utanırdım sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…