- 1 Ocak 2022
- 4.812
- 17.940
- 158
Evet aslında bu kadar kısıtlayan adam dışarda her haltı yer.Kaza bela bahane ya.
Böyle tiplerin bambaşka şeyleri çıkar muhakkak.
Ne münasebet demiyor musunuz? Ananız babanız olsa o evde cıngar çıkardı eş olunca susup oturuyor musunuz??? Eve kapanıp dışarı korkusu geliştiğinde yarın bir gün adam ölse,bırakıp başka kadına gitse hayatınızı nasıl sürdüreceksiniz.Gerçekten değer verse karısının her durumda ayakta duracak şekilde güçlenmesini ister Adam sizi sevmiyor net!!!!!Babası götürüp getircekmiş
Evde de basiniza birsey gelebilir yahu ne alakaEvet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Evdeyken deprem olursa yangın çıkarsa ya?? Benim tezim şu ki bu kadar kıskanç kısıtlayıcı erkek kesin bir halt karıştırıyordur herkesi de kendisi gibi sandığından bu şekilde davranır.Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Nerde yaşıyorsunuz ki bir park avm vs için kocanızı bekliyorsunuz ya da izin istiyorsunuz.Kocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi
Dışarı salmaz ne demek ya boşanmaya ne dersin ? Böyle erkekleri tepenize çıkartmayın biraz dişli olun ya böyle sinerseniz çok çekersinizKocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi
Oturdum, "dışarı çıkartmaz" cümlesinin ne anlama geldiğini düşünüyorum.Kocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi
Bu cümleyi ailemden vurmak olarak algılayıp cevabını veremiyor musunuz yani? "Evet, ben dışarı çıkardım. Arkadaşlarımla buluşurdum, gezerdim. Kimsenin beni çıkarmasını beklemek zorunda değildim, malum koca insanım ya nereye gideceğimi bilirim" demek o kadar mı zor?Ya herhangi bir tartışmada olsun bundan dolayı olsun ailemden vuruyor atıyorum he sanki sen baba evinde bu kadar geziyor muydun gibi vs bazen haddini aşıp daha ağır konuştuğu da oluyor
Kıskançlık değil ki bu kılıf o şekil olmuş egonuzu okşuyo kendi çapında… adam sizinle çocukla vakit geçirmek istemiyor.Kocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi
Babası götürüp getircekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?