Offf

betulduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
41
-1
1
25
Kocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi

Hayır belli değildi ya kıskançlık değil bu bana göre kısıtlama
Ya herhangi bir tartışmada olsun bundan dolayı olsun ailemden vuruyor atıyorum he sanki sen baba evinde bu kadar geziyor muydun gibi vs bazen haddini aşıp daha ağır konuştuğu da oluyor

E bu şekilde hayatınızı devam ettirmeyi düşünmüyorsunuz dimi açık cezaevinden hallice ?

Peki kendisi sizi alır çıkarır mı dışarıya kısıtlama sadece tek gezmenize mi var ?

Ebafam sabahtan akşama kadar işte sosyal hayatın içinde siz niye günde 1-2 saat dışarı çıkamıyorsunuz??? Cimri değil demişsiniz, aşırı pimpirikli ise sıkıntı....

Ebafam sabahtan akşama kadar işte sosyal hayatın içinde siz niye günde 1-2 saat dışarı çıkamıyorsunuz??? Cimri değil demişsiniz, aşırı pimpirikli ise sıkıntı....
Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur

Ya onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışız
Gerçekten markete giderken, çocuğu parka götürürken, çıkıp bi hava alırken izin mi alıyorsunuz?

Siz acaba çocuksunuz da kocam sandığınız kişi ebeveyniniz mi?

Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Ecel geldi mi evde de bulur insanı.Kendisi de çıkmasın o zaman,kaza bela sadece size mi var???
Net olun siz sindikçe kısıtlama artar,eve gelince verin çocuğu siz çıkın delirtmek istiyor galiba sizi......

Yani cimri değil evi yiyecekten giyeceğe herşeyle dinatir aynı şekilde dışarı çıktığımızda da yemeğin pahalsindan alır yani onun için bişey değil o
Çıkabilirseniz tabi.
Kocanız sizi eve tıkmış, markete bile gidemiyorsunuz. Bu adamın dışarıda bambaşka bir hayatı olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem.
Yazık çocukta babası yüzünden eve tıkılıp kalıyor. Bari onun için azıcık sesiniz çıksın.

Ecel geldi mi evde de bulur insanı.Kendisi de çıkmasın o zaman,kaza bela sadece size mi var???
Net olun siz sindikçe kısıtlama artar,eve gelince verin çocuğu siz çıkın delirtmek istiyor galiba sizi......
Kaza bela bahane ya.
Böyle tiplerin bambaşka şeyleri çıkar muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…