Yok gayet eli açık biriCimri mi aklıma bu geldi
E dışarı neden çıkmıyor yaz kışYok gayet eli açık biri
Hayır belli değildi ya kıskançlık değil bu bana göre kısıtlamaSizin istekleriniz gayet normal o bebeğide evde kapalı büyütemezsiniz . Evlendıgınızde yada sevgiliyken kıskançlığı belli değil miydi ?
Ailenizle vurma kısmını anlayamadım dışarı çıkmak istemenizle aileniz ne alaka ?
Neye harcıyor da eli açık?Yok gayet eli açık biri
E bu şekilde hayatınızı devam ettirmeyi düşünmüyorsunuz dimi açık cezaevinden hallice ?Hayır belli değildi ya kıskançlık değil bu bana göre kısıtlama
Ya herhangi bir tartışmada olsun bundan dolayı olsun ailemden vuruyor atıyorum he sanki sen baba evinde bu kadar geziyor muydun gibi vs bazen haddini aşıp daha ağır konuştuğu da oluyor
Ya onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışızE dışarı neden çıkmıyor yaz kış
Asosyal mi
Yani cimri değil evi yiyecekten giyeceğe herşeyle dinatir aynı şekilde dışarı çıktığımızda da yemeğin pahalsindan alır yani onun için bişey değil oNeye harcıyor da eli açık?
Çocuk büyüyecek kreş ,ana sınıfı ,okul derken mecburen evden çıkacak çok zeki kocanız bunu nasıl engelleyecek???Ya onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışız
Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olurEbafam sabahtan akşama kadar işte sosyal hayatın içinde siz niye günde 1-2 saat dışarı çıkamıyorsunuz??? Cimri değil demişsiniz, aşırı pimpirikli ise sıkıntı....
Gerçekten markete giderken, çocuğu parka götürürken, çıkıp bi hava alırken izin mi alıyorsunuz?Ya onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışız
Ecel geldi mi evde de bulur insanı.Kendisi de çıkmasın o zaman,kaza bela sadece size mi var???Evet pimpirikli ve kısıtlıycı yok dışarı çıktığınızda başınıza bişey gelir yok o olur yok bu olur
Çıkabilirseniz tabi.Yani cimri değil evi yiyecekten giyeceğe herşeyle dinatir aynı şekilde dışarı çıktığımızda da yemeğin pahalsindan alır yani onun için bişey değil o
Kocani doktora gönder tedavi olsunYa onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışız
Kaza bela bahane ya.Ecel geldi mi evde de bulur insanı.Kendisi de çıkmasın o zaman,kaza bela sadece size mi var???
Net olun siz sindikçe kısıtlama artar,eve gelince verin çocuğu siz çıkın delirtmek istiyor galiba sizi......
Babası götürüp getircekmişÇocuk büyüyecek kreş ,ana sınıfı ,okul derken mecburen evden çıkacak çok zeki kocanız bunu nasıl engelleyecek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?