Çocuk olmadan önce hiç bişey yoktu zaten Allah kaynanamı bildiği gibi etsin onu piskolojik baskılarından dolayı çocuk yaptık neyse orası çok ayrı bir konu, size bir fikir danışacam bugün saat onda sahilde iş arkadaşlarıyla oturacakalrmis ben istemiyorum dedim o ısrar diretti napsam sizce
2. Çocuğu yapma. Bununla hayat geçmez. Adam dışarıda bir hayatınız , sosyal bir ortamınnız olsun istemiyor. Kısaca hiç olmanızı istiyor. Böyle gidersede başaracak.
Çocuk olmadan önce hiç bişey yoktu zaten Allah kaynanamı bildiği gibi etsin onu piskolojik baskılarından dolayı çocuk yaptık neyse orası çok ayrı bir konu, size bir fikir danışacam bugün saat onda sahilde iş arkadaşlarıyla oturacakalrmis ben istemiyorum dedim o ısrar diretti napsam sizce
Biraz kabahati kendinizde aramaya başlasanız mı acaba?
İş yok güç yok
Ailem övdü evlendim
Kaynanam baskı yaptı doğurdum
Kocam salmadı oturdum
Biraz kendinizi ortaya çıkarın yahu
Kurulu oyuncak mısınız kim ne derse o oluyor
Kocam beni koruyorum adı altında sürekli kısıtlıyor kıskanıyor yazın hava sıcak sıcaklık çarpar diye dışarı çıkartmaz (iki yaşında bebeğim var onu da bahane ederek) kışın hava soğuk üşürsünüz diye dışarı salmaz çok kısıtlıyor onunla tartışmaya girdiğimde de ailemden vuruyor bana yani onları bana kötüleyerek nerden vuracağını bilmediğinden onu ele alıyor ayrıca işinden dolayı hiç vakit geçiremiyoruz işine tapıyor resmen herşey çok zoruma gidiyor yani çevremde o kadar mutlu mesut yaşayan arkadaşlar komşu varken ben blniye böyle Bir hayat yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi
İleriye yatırım yapıyor hiç birşey görmemiş , yapamayan kadın olmanızı istiyor ki yarın birgün bir halt yediğinde bırakıp gidemeyin. Bu modellerin beyinleri böyle çalışıyor.
Ve gerçektende ne yapsa kabulleniyorsunuz sonra çünkü o olmadan bişey yapamamaya alışmış oluyorsunuz. Bir an önce bu zinciri kırın yoksa yarın çok geç olacak sizin için.