- 6 Mart 2024
- 10.829
- 19.919
- 218
Sizde çıkın o arkadaşlarıyla otursun. sizde ayrı bi şekilde takılın çocuğunuzla nefes almış olursunuz bi kahve için iki satır kitap okuyun mis gibi sahil havası alırsınızÇocuk olmadan önce hiç bişey yoktu zaten Allah kaynanamı bildiği gibi etsin onu piskolojik baskılarından dolayı çocuk yaptık neyse orası çok ayrı bir konu, size bir fikir danışacam bugün saat onda sahilde iş arkadaşlarıyla oturacakalrmis ben istemiyorum dedim o ısrar diretti napsam sizce
Anlatıyorum ama anlayacak uygulayacak bir potansiyele sahip bir adam değil bunu defalarca demişimdir ama aynı tas aynı hamam, ben tek başıma çıkamak istiyorum dediğimde kayınpederim bana o zman bende senin hakkında kötü düşünürüm diyor yani al birini vur ötekine hepsi bir birinden beter ortada yanan benim yineZorunuza gidiyorsa harekete geçin, yazın sıcak kışın soğuk bahanesiyle dışarı çıkmanıza karışan adama resti çekin, kayınpederinizle çıkabileceğinizi söylediğinde çocuk muyum deyin.
Asıl 2 yaşındaki çocukla dışarı çıkılır, çocuğun temiz havaya oksijene sosyalleşmeye ihtiyacı var.
Aileniz ısrar etti evlendiniz, kaynananız baskı yaptı hamile kaldınız sizin hiç fikriniz karar verme yetiniz yok mu? Adamın suyuna gitmeyip rest çekeceksiniz, kavga edeceksiniz. Özgürlük bedava değil diye boşuna demiyorlar. Dinsizin hakkından imansız gelecek. Vallahi böyle adamların saçını başını yolmak lazım. Kadın düşmanı pis sapık. Ben cesur biriyim, çocuğumun babası demem paralarım adamı ama benim işim mesleğim, baş üstünde ağırlanacağım ailem var. Sizde bunlar yok o halde psikolojik savaş vereceksiniz. Çocuğunuza yazık, utanç duyacağı bir babası var.Çocuk olmadan önce hiç bişey yoktu zaten Allah kaynanamı bildiği gibi etsin onu piskolojik baskılarından dolayı çocuk yaptık neyse orası çok ayrı bir konu, size bir fikir danışacam bugün saat onda sahilde iş arkadaşlarıyla oturacakalrmis ben istemiyorum dedim o ısrar diretti napsam sizce
Çok afedersin ayı gibi adam nasıl paralıycam iri yarı biri ben üstüne yürüdüğumde o iki katı üstüme yürüyor böyle dediğim dedik bir tip herhalde ailemden hayır gelmeyeceğini anlamış ki bu kadar serbest davranışlariAileniz ısrar etti evlendiniz, kaynananız baskı yaptı hamile kaldınız sizin hiç fikriniz karar verme yetiniz yok mu? Adamın suyuna gitmeyip rest çekeceksiniz, kavga edeceksiniz. Özgürlük bedava değil diye boşuna demiyorlar. Dinsizin hakkından imansız gelecek. Vallahi böyle adamların saçını başını yolmak lazım. Kadın düşmanı pis sapık. Ben cesur biriyim, çocuğumun babası demem paralarım adamı ama benim işim mesleğim, baş üstünde ağırlanacağım ailem var. Sizde bunlar yok o halde psikolojik savaş vereceksiniz. Çocuğunuza yazık, utanç duyacağı bir babası var.
Zaten kavgaliydik bugün izinli sanıyordum öğlen açtı kapıyı hani sen izinliydin dediğimde çalışacam diye lafini direkt söyledi defolup gitti yani kavgalı olmamıza rağmen mi gideyimSizde çıkın o arkadaşlarıyla otursun. sizde ayrı bi şekilde takılın çocuğunuzla nefes almış olursunuz bi kahve için iki satır kitap okuyun mis gibi sahil havası alırsınız
Aile binası işte her halta karışıyorlar keşke boşanmak o kadar kolay olsa çocuk var ailem arkamda değil güvencem yok dahasini da sayabilirimInsallah cocuk yoktur. Böyle yasamak istemiyorsan ayrilman lazim. Ha sunu da ekleyim: Esinin her halti yediginden hic süphem olmaz, ama kanitlayamam..kayinpederim da bana "hakkimda kötü düsünürüm" diye laf söylese ortaligi basina yikarim. O kim? Konusmak onun ne haddine.
Kayınpederinizin ne düşündüğünün önemi yok, ahlaksızlık yapmıyorsunuz nefes almaya dışarı çıkıyorsunuz.Anlatıyorum ama anlayacak uygulayacak bir potansiyele sahip bir adam değil bunu defalarca demişimdir ama aynı tas aynı hamam, ben tek başıma çıkamak istiyorum dediğimde kayınpederim bana o zman bende senin hakkında kötü düşünürüm diyor yani al birini vur ötekine hepsi bir birinden beter ortada yanan benim yine
Çalışmaya bir şey demiyorlar ama muhafazakar bir yer olması dışında sorun yok yani erkek olmayacak sadece kadınların olabileceği bir iş meslea Kuran kursu öğreticisi gibi ayrıca dengesiz oldukları için bunu da elime geçirdiğim zaman bana yaptırmayabilirlerKayınpederinizin ne düşündüğünün önemi yok, ahlaksızlık yapmıyorsunuz nefes almaya dışarı çıkıyorsunuz.
Eşiniz işteyken alın çocuğu parka çıkın, bir süre çıkmalarınıza alıştırma amaçlı sadece aynı parka gidin 2 nefes almış olursunuz hiç olmazsa, gözleri çıkmanıza alışınca biraz daha ilerideki parka gidin biraz da oraya gitmenize alıştırın.
Belli ki aileniz size destek olacak bir aile değil, böyle cendere içinde de ömür geçmez, dışarı çıkmanıza laf edenler çalışmanıza da laf eder mi? Yoksa para kazanan kadın onlar için yağlı kapı mı demek?
Aynen tam ben yazacaktım. Allah bilir ne hurmalar yiyor da karısı öğrenmesin istiyor.Kaza bela bahane ya.
Böyle tiplerin bambaşka şeyleri çıkar muhakkak.
Ya hu bu muhafazakarlar(!) neye dayanarak böyle düşünüyorlar?Çalışmaya bir şey demiyorlar ama muhafazakar bir yer olması dışında sorun yok yani erkek olmayacak sadece kadınların olabileceği bir iş meslea Kuran kursu öğreticisi gibi ayrıca dengesiz oldukları için bunu da elime geçirdiğim zaman bana yaptırmayabilirler
Ailenize söylediniz mi durumunuzu ?Zaten kavgaliydik bugün izinli sanıyordum öğlen açtı kapıyı hani sen izinliydin dediğimde çalışacam diye lafini direkt söyledi defolup gitti yani kavgalı olmamıza rağmen mi gideyim
Tam bunu diyecektim. Böyle ilişkilerde erkekler genelde kendi her yere gider, her ortama girer yalnız. Ama kadın için hayat çok tehlikeli olarak lanse edilir. Dışarısı Kurtlar sofrasıAynen tam ben yazacaktım. Allah bilir ne hurmalar yiyor da karısı öğrenmesin istiyor.
Ablacım siz ilk işiniz olarak tam da onların itiraz edemeyeceği gibi bir iş bulun, maaşınızı asla eşinizin eline vermeyin kendinize bir birikim hesabı açın, çocuğu da çalışırken kayınvalideye baktırın, normalde karşıyımdır ama bunlara çocuk baktırmak müstahak.Çalışmaya bir şey demiyorlar ama muhafazakar bir yer olması dışında sorun yok yani erkek olmayacak sadece kadınların olabileceği bir iş meslea Kuran kursu öğreticisi gibi ayrıca dengesiz oldukları için bunu da elime geçirdiğim zaman bana yaptırmayabilirler
Ailenize söylediniz mi durumunuzu
Ben ha şu duvara demişim ha ailemen demişim çok faydası yok ailemin bana geri kafalılarAilenize söylediniz mi durumunuzu ?
Evet umarım öyle olurAblacım siz ilk işiniz olarak tam da onların itiraz edemeyeceği gibi bir iş bulun, maaşınızı asla eşinizin eline vermeyin kendinize bir birikim hesabı açın, çocuğu da çalışırken kayınvalideye baktırın, normalde karşıyımdır ama bunlara çocuk baktırmak müstahak.
Eliniz iş tutup para kazanmaya başladığınızda gideceğiniz yolu bulmanız da kolaylaşacaktır.
Ben nasıl öğrenebilirim ki telefonuna bakıyorum bişey yok daha nasıl anlayabilirim kiAynen tam ben yazacaktım. Allah bilir ne hurmalar yiyor da karısı öğrenmesin istiyor.
Diğer konunda da evlenmeden yalan söyledi ve cıvık demişsin bu adama.Çıkıyorum da anca Park market bide annemin evi yani öyle evin çevresi daha ilerisi yok izin vermiyor
Böyle adamla yaşanmaz. Deli midir nedir. Allah yardımcın olsun.Ya onunla çıkabiliyoruz ama ayda bir kere ama biz kendi başımıza çıkamazmışız
Yok gayet eli açık biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?