Offf

çok zoruma gidiyor
Zorunuza gidiyorsa harekete geçin, yazın sıcak kışın soğuk bahanesiyle dışarı çıkmanıza karışan adama resti çekin, kayınpederinizle çıkabileceğinizi söylediğinde çocuk muyum deyin.
Asıl 2 yaşındaki çocukla dışarı çıkılır, çocuğun temiz havaya oksijene sosyalleşmeye ihtiyacı var.

Sanıyorum eşiniz dışarıda gördüğü her kadına kötü gözle bakıyor ki herkesi de sapık sanıyor.
Hadi bunu geçtim ciddi takıntılı kaygılı biriyse de gidip tedavi olacak gerekirse antidepresan kullanacak.
Ortada bir çocuk var bu çocuğun sosyalleşmesi başka çocuklarla doğayla temas etmesi gerek.
Bu şekilde çocuğun bağışıklığı da zayıf olur.
Çocuk hep evde sürekli ekrana bakarak büyür okula başlayınca da doktor doktor gezersiniz artık bakalım ne sorunlar olur.
İnşallah 2.çocuk yapmazsınız böyle birinden.

Ben olsam canım ne zaman istiyorsa çıkar sadece bir mesajla haber verir izin almazdım bile asla. Ne yapacak işten koşarak yanınıza mı gelecek ?
En kötü akşam kavga edersiniz ağzının payını verirsiniz olur biter.

En kötü akşam kavga edersiniz ağzının payını verirsiniz olur biter.
Bunu en başından yapmaları gerekirken yapmıyorlar, hatta bazılarına bu kısıtlamalar kocam beni sevdiği için kıskanıyor koruyor gibi geliyor, aradan 3-4 yıl bazen 8-10 yıl geçiyor, başka kadınların kendi kafalarına göre gezdiğini görüp meğer kocam beni kısıtlıyormuş demeye başlıyorlar.

Konu sahibi gencecik kadın, ailesiyle sıkıntıları vardı sanırım yoksa 22 yaşında görücü usulü evlenmezdi, onun yerine okur çalışır hayatına bir yön verirdi, yön vermeliydi.

Boşanırsa ailesinin kol kanat germeyeceğinden, eşinin cıvık biri olduğundan bahsetmiş eski bir topiğinde, muhtemelen eş ailesinin apartmanında yaşıyorlar, adam istediği gibi fink atarken karısına her şey yasak, kızın evlenirken yapılan altınlarını bile elinden almışlar, eve para bırakıldığını da sanmıyorum.

Şu durumda yapacağı tek şey söke söke haklarını kazanmak, kendisi için de yapmalı, çocuğu için de yapmalı çünkü kız çocuğu varmış bu içimi biraz burdu çünkü bugün karısını kısıtlayan yarın kızına da göz açtırmaz.

Salmaz ne ya
Size ne muamelesi yapıyor farkında mısınız?

Ablacım inanki bıktım ben bu adamdan ailemden de bir hayır yok sığınma evi falan da hiç istemiyorum ne yapacam bilmiyorum

Evet tespitleriniz doğru, Hakkını al demişsiniz de nasıl alacam ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin benim ailem arkamda değil bir birikimim yok işim yok sığınma evlerini de istemiyorum çocukla ne yapayım ben bu adamı nasıl yola getiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
E bu şekilde hayatınızı devam ettirmeyi düşünmüyorsunuz dimi açık cezaevinden hallice ?

Peki kendisi sizi alır çıkarır mı dışarıya kısıtlama sadece tek gezmenize mi var ?
Alır çıkarır bizi de ama insan tek başına da gezmek ister yani nereye gitsem kuyruk gibi peşimde olması beni rahatsız hissettiriyor ayrıca hiç bir yerde yatıya kalmamı istemiyor annemin evi dahil

O işteyken siz çıkın ben dışarı çıktım haberin olsun diyin bir de foto gönderin. Çekilir dert değil

Ya kıskanmak değil bu sizde anlattıklarımdan az çok anlamışsınızdır nasıl bir karaktere sahip oldugunu
Manyak psikopat başka bısey anlamam ben kızlarla tatile gidiyorum oğlumuz sana emanet diyip cıkabılırım eşime oda anca para akışı sağlar arkamdan hesabıma

Ne güzel keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı arkamda kapı gibi duracak bir ailem olsaydı
Aileyle alakası yok valla babam yok öldü annemde zaten benle ablam arasında kalıyor kendıne ait evi yok . Bu kendınıze verdiğiniz değer ve eşinizden gördüğünüz saygıyla alakalı. Arkamda aile desteğim olsaydı bile , eşim kendı seçimim bu yüzden kendi hatalarım için aileme sığınmak çok sonraki seceneklerım arasında olurdu

Görücü usulü ile evlendim tamam benim seçeneğim eşim ama ailemin de payı çok var bana sürekli övdüler ettiler bende kandım işte

Rabbim kocanız gibilerden korusun hepimizi. Nefret ediyorum eşinizin zihniyetine sahip insanlardan ve korkuyorum da. Bana sapık zihniyetli gibi geliyorlar. Çünkü sürekli kendilerince eşlerini birilerinden korumaya (!) çalışıyorlar. Kendi gibi zihniyete sahip her erkek diye düşünüyorlar sanırım. Size de akıl fikir diliyorum. Bu adamın size bu kadar kısıtlamayı getirmesini kabul eden sizsiniz. Bakkala giderken, çocuğu parka götürürken de kocanıza sormayın bir zahmet. Kaç yaşında özgür bir insansınız.

Ne güzel keşke benim de böyle bir hayatım olsaydı arkamda kapı gibi duracak bir ailem olsaydı
Arkada aile desteğiniz yok, işiniz mesleğiniz geliriniz yok, birikmiş paranız altınınız yok ama kaçıp kurtulmak yerine bu esir köle hayatına bir çocuğu ortak ediyorsunuz. Niye diye sorunca hemen koşup nikahlı kocasından yapmış size ne diyorlar. Hamile kalmadan önce dünyanın en normal adamı mıydı bu psikopat? Her gün dışarı çıkıp istediğiniz yere gidebiliyor muydunuz? Bir günde mi gösterdi gerçek yüzünü? Çocuk yapmamış olsanız yatılı bakıcı temizlik vs her işi yapar ayakta kalırdınız.

Kocanız gibi tipler karısını eve kapatır sokaktaki her kadına ayı gibi bakar. Böyle sapıklarla komşu olana bile acırım. Sığınma evine gitmem, boşanmam, ailemin evine gitmeme izin vermiyor... Ne yapılabilir başka?

Onların övmesinden ziyade çocuk olmadan siz bu adamla yaşamadınız mı gormedınız mı ne manyak oldugunu
Çocuk olmadan önce hiç bişey yoktu zaten Allah kaynanamı bildiği gibi etsin onu piskolojik baskılarından dolayı çocuk yaptık neyse orası çok ayrı bir konu, size bir fikir danışacam bugün saat onda sahilde iş arkadaşlarıyla oturacakalrmis ben istemiyorum dedim o ısrar diretti napsam sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…