Esos kizmana gerek yok canım. ..
Sen fikrini alıp almaması gerekli mi gerekli değil mi diye sormussun..
Bizde hangi durumlarda gerekli hangi durumlarda gereksiz onu yazdık.
Örneğin evli bir çift birbirinden habersiz araba alsa buna verilecek cevapla sadece "sevgili"olan çiftlerin birbirinden habersiz araba almasına verilecek cevap birbirinden farklı
hayatında hiçbi dert görmemişsin ve bunu dert edebiliyosun üzüldüm açıkçası durumuna yazık o adamada arabasına dahi karışan neyine karışmazki!
sen öyle olabilirsin.evet arabadan iyi anliyorum maddiyatını biliyorum herşeyini bildiğim için karışıyorum zaten.maddiyatını aşarsa ucu bize dokunacaksa üzülecekse tabiki karışırım.yorumun için teşekkürler
valla canım bizim planlarımız hayallerimiz para üzerine kurulu değil.sen her planladiğini maddiyatla bagdaştırıyorsan o senin sorunun....
Bir erkegin sevgiliykenki davranislari
evlillikteki davranislarinin gostergesidir ...
Sevgiliyken herhangi bir konuda fikrinizi sormamasi
evlilikte de bir cok konuda basina buyruk davranacagina delalet demektir
Bence sen gayet de haklisin...
Şaka mısın akşam akşam
İnsanları sinirlendirmeye mi çalışıyorsun?
Kim ne bilsin senin ilişki boyutunu, belirt de ona göre yorum yapılsın madem.
neden sinirlendirmeye çalışayımkı?benimde demek istediğim bu zaten özelime girmeden cevaplanması.mümkün müdür gayette mümkün bence...
İyi o zaman, sadece sevgilisi olduğun için evet, fikrini alması bir incelik olurdu ama mecbur değildi.
Moral bozacak bir şey yok.
valla canım bizim planlarımız hayallerimiz para üzerine kurulu değil.sen her planladiğini maddiyatla bagdaştırıyorsan o senin sorunun....
Ben kotu ya da igneleyici bir yorum yazmadim. Herhalde yanlis anladin ki boyle bir cevap yazdin.
Sevgili oldugunuza gore ileride evleneceksiniz demektir. Eger alinan araba evlilik planlarini maddi yonden etkilemiyorsa cok sorun yapacak bir durum yok demek istemistim. Dusunsene ben pahali bir araba aldim hayatim, borcunu odemek icin 1 sene gec evlenelim dedigini. Boyle bir durum yoksa sorun edilecek bir sey de yok bence. İcinden nasil bir araba almak gelmisse onu almistir. İleride insallah sana da senin istedigini alir.
ayy ne çok yüklenmişsiniz kıza allah allah kızın belli ki morali bozulmuş şurda iki kelam bişi yazıp içini dökmek istemiş.
birlikte gitmeseniz bile fikrinizi sorması gerekliydi sormadıysa da heyecanından aklına gelmemiş olabilir üzüldüğünüzü kırıldığınızı belirtin eşşek değil ya bi daha büyük bi karar alacağı zaman size danışır fikrinizi alır.
çok düşmeyin üstüne çok dert etmeyin olsun biraz bunu kullanırsınız daha sonra değiştirirsiniz, tadını çıkarın hayat da sadece bizim istediklerimiz olmuyor çünkü
çok teşekkürler arkadaşım. üzerine gitmedim zaten hevesi kırılmasın diye düzeldi zaten.sağolÇok ters cevaplar veriyorsun okurmusun yazdıklarını bir hoş mu ?
Sonuçta bakış açısı farklı bir sürü insan var farklı yorumlar yada yorum yapmak için ayrıntı öğrenmek isteyenler çıkabilir.
Tavrını yersiz ve gereksiz buldum belirteyim.
Konuna gelince sevgili demek hiç bişeye karışamazsın demek değil.
Burda bazı arkadaşlarım nikahı herşeye karışma hakkı sanıyor ama sevgililik evliliğin ilk evreleri bence.
Arabadan anlamazsın model soramazdı belki ama renk sorabilirdi yada 2 3 seçenekten birini sana danışabilirdi.
Ben senin yerinde olsam bende çok alınırdım.
Ama bence çok da problem etme yani beğenmedim falan deme de üzülmesin.
Sonra satarız demiş zaten .
Mutluluklar .
çok teşekkürler arkadaşım. üzerine gitmedim zaten hevesi kırılmasın diye düzeldi zaten.sağol
fikrinizi alması gerekirdi buna katılıyorum
fikir danışmak için evli olmaya gerek olduğunu düşünmüyorum
ama erkeklerin araba tutkusu çok başkadır sevgiliniz bence kötü niyetli değil bu konu yüzünden tartışıp boşuna moralinizi bozmayın bence
huzursuzluk çıkınca ikinizde üzüleceksiniz o da sevincini yaşayamayacak ne gerek var
mutluluklar diliyorum
Sen yine iyisin sana dediğime bakma ben varya birsürü kızmıştım bir fikrimi alamadın diye pişman etmiştim sevgilimi :)
Tebrik ederim seni gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?