offf

Babasi destek ciktiysa sana sormamasi normal, kendisi bile tam fikir verememis olabilir.. bir de araba konusunda bilgiliyim demissin ama bi erkek kadar da bilgin birikimin olmasi gercekten cok zor, saatlerce mesai harciyolar arabalara, arkadas sohbetleri bunun uzerine, bizim gibi nette dertlesmiyolar araba arastirip inceliyolar zevk bu yani, hersey kagitta brosurde yazildigi gibi degil adamlar pedala basış yumusakligi acisindan bile inceliyolar deli bunlar :)

Ama sana bi tavsiyem var sakinlesince cevaplarini bi gözden gecir hatta gunluk hayatinda da sinirliyken bi dur dusun oyle konus, bazi arkadaslara kirici cevaplar vermissin gercekten, herkes meseleyi anlamak icin yorumlayabilmek icin ozele giriyo sonucta bu bilgilere gore cevap degisir cunku, hepimizin yasanmisligi yasadigi farkli, e farkli cevaplarin gelmesi de normal hemen parlamamak lazim:) bu sinir halinde konusmak tehlikeli bi durum gunluk hayatta aklinda bulunsun dedim:)

Son düzenleme:
karışman saçma aslında kocan değil sonuçta. kesenizde bir değil bu 1 sene içinde ne olacağıda belli değil. kendisi beğendiyse ben olsam laf yapıpda kırmazdım

sevgilisin karışamazsın olaylarına çok kızıyorum.bal gibi de karışırsın fikrini de söylersin gayet doğal hakkın.en azından fıkrını soyleyip son kararı ona bırakırdın belkı de illa ki benim istediğim olmalı diye diretecek biri değilsin anladığım kadarıyla.şu da var senin fikrini önemsemiş ki satarız yenisini alırız demiş.ufaktan da olsa gönül alabileceği bir söz canım.çok takma keyfın kaçmasın belkı sen de zamanla seversın arabayı.benim de fikrimi sormasa ben de bozulurdum ama satarız yenısını alarız demesi de epeyce bir hoşuma giderdi.bu forumda dert yanmak için sanırım evli olmak koşulu var yoksa kimseyi kimseye karıştırtmıyorlar eğer ciddi bir boyuttaysa uzun süre paylaşılmşlıklar varsa her konuda fikir söyleme hakkımız var dıye düşünüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…