Araba aliyor diye heveslenmis heyecanlanmistir. Erkekler o kadar ince dusunemiyor. Sana sormak belki aklina bile gelmedi. Sen de fikrini soyle su model su renk olsa daha guzel olurdu falan de ama cok soylenip hevesini de kursaginda birakma bence. Bi dahaki sefere insallah sunu aliriz diye aklina gir simdiden.
siz gibi düşünmediği için yanındayım zaten.
açıkçası oğlumun sevgilisinin, arada her hangi bir resmiyet yokken bazı şeylere karışmasını istemezdim.
Annecım 7 yıldır berabermişler karışmak değil ama bir fikrini alması hoş olurdu hem gönül kırmamış olurdu
benim oğlum geçen sene 8 senelik sevgilisinden ayrıldı.arabaya şuna buna karışmış olsaydı eline bir şey geçecekmiydi
Zaten hiç bişeyde garanti yok ki ama bişeyler paylaşıyorlar ben isterdim en azından renk sorsun . Sonra babam buna karar verdi dese tabi ki de dert etmezdim ama :26:
Senin gelin ben olmalıyım
oğlum yeni kız arkadaşından ayrılırsa seni alayımoğlum yeşil gözlü,sen yeşil gözlü hoş olur
bizim ailede alınan arabaların renklerine sadece ben karar veririm ama
Egem anne olay sevgilinin karar mercii olması değil zaten onun istediğide olmayabilir ama sonuçta lütfen bile sorsa bence hoş olurdu.
Ben isterdim bana sorsun bu izin alma anlamında değil elbette karşı tarafa değer vermek bence
Aklının bir köşesinde tut sen beni
yok ben sizi gerçekten anlamıyorum derdimi anlatırken sadece fikrimi alıp almamasının norlmi olduğunu sordum nufüsuma kadar girdiniz size sadece orda sorulan soruyu yanıtlasanız olmazmı?hepiniz bi muhalefet içindesiniz amacınız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?