offf

:)şimdiden bunu aşılıcam zaten:)teşekkürler

siz gibi düşünmediği için yanındayım zaten.

niye bize soruyorsun o zaman git adamın başını etini ye madem. sevgiliyken aldığın araba hakkında neden fikrimi sormuyorsun de. o da evlendiğinde dahi bazı şeyleri senden gizlemeye başlasın. aranızdaki ilişkiyi bilmiyoruz diyosun da biz hiç mi sevgili nişanlı olmadık? ama şöyle dersen anlarım bak. o benim herşeyime karışıyor falan filan da beni neden karıştırmıyor dersen o zaman yorumların değindiği nokta farklı olur. tabi ki de iyliğin için söylüyoruz. herşeyin bir zamanı var. onu da geçelim bazen kişilerinde BAZI konularda kendi kendilerine karar verme hakları var.

Ben olsam dert etmem.
Sonuçta evlenene kadar o arabayı o kullanacak.
Gitsin, gönlünün istediğini alsın.
Ancak evlenince, eğer arabayı beğenmiyorsam tabiki de değiştirtirim.

bence siz çok sinirlisiniz şuan ve burada yapılan farklı düşüncelere parlayı veriyorsunuz. Biraz sakin olun önce. Sevgilinize olan sinirinizi kimseden çıkarmayın

açıkçası oğlumun sevgilisinin, arada her hangi bir resmiyet yokken bazı şeylere karışmasını istemezdim.

Alınan araba sevgilinin kendi birikimiyle yani kendi kazancıyla alınıyorsa zaten o zaman o arabayı büyük ihtimal senle almaya giderdi yani fikrin de sorulurdu..

ama anladığım kadarıyla belki birazını babası verdi birazını sevgilin verdi belki tamamını babası ödedi falan..
yani şu an siz de evli olmadığınıza göre araba siz evlenene kadar sevgilin+babası tarafından kullanılacak siz evlendikten sonra da sizin olacak..

yani demem o ki: şu an babasının yani ailesinin fikri sizin zevkinizin önün geçmiş oluyor ve şu an ki durumda da bu normal gibi..
babası belki ne bileyim büyük istedi kendini düşündü, ne bileyim annesi şöyle olsun falan filan dedi..

evli olmadığınız için araba olayına bu kadar müdahele etmenizi uygun görmemeleri normal..

tabii nezaketen sevgilin fikrini sorabilirdi ama babası o olsun dediyse çocuk ses çıkaramamış da olabilir..

yani detayları bilmiyorum , özele girmeden cevaplasanız olmaz mı? demişsiniz ama özel girmeden de doğru yorum yapmak biraz yanlış oluyor.

kısaca sevgiliyken para pul araba işlerine girmeniz pek doğru değil..

arabayı hiç sevmediysen evlenince yani tamamen söz hakkın olduğunda-tabii araba eşininse..o zaman satıp senin istediğini alırsınız..

boşver ..takma ne arabalar alırsınız daha..gençsiniz..:)

açıkçası oğlumun sevgilisinin, arada her hangi bir resmiyet yokken bazı şeylere karışmasını istemezdim.

Annecım 7 yıldır berabermişler karışmak değil ama bir fikrini alması hoş olurdu hem gönül kırmamış olurdu

Annecım 7 yıldır berabermişler karışmak değil ama bir fikrini alması hoş olurdu hem gönül kırmamış olurdu

benim oğlum geçen sene 8 senelik sevgilisinden ayrıldı.arabaya şuna buna karışmış olsaydı eline bir şey geçecekmiydi

benim oğlum geçen sene 8 senelik sevgilisinden ayrıldı.arabaya şuna buna karışmış olsaydı eline bir şey geçecekmiydi

Zaten hiç bişeyde garanti yok ki ama bişeyler paylaşıyorlar ben isterdim en azından renk sorsun . Sonra babam buna karar verdi dese tabi ki de dert etmezdim ama :26:

Senin gelin ben olmalıyım

Zaten hiç bişeyde garanti yok ki ama bişeyler paylaşıyorlar ben isterdim en azından renk sorsun . Sonra babam buna karar verdi dese tabi ki de dert etmezdim ama :26:

Senin gelin ben olmalıyım

oğlum yeni kız arkadaşından ayrılırsa seni alayımoğlum yeşil gözlü,sen yeşil gözlü hoş olur

bizim ailede alınan arabaların renklerine sadece ben karar veririm ama

canım yorumları okumadım ama parasını babası veriyorsa kendi de çok müdahele etmemiş olabilir. bi de hangi arabayı almış ki bu kadar üzdün kendini?

oğlum yeni kız arkadaşından ayrılırsa seni alayımoğlum yeşil gözlü,sen yeşil gözlü hoş olur

bizim ailede alınan arabaların renklerine sadece ben karar veririm ama

Egem anne olay sevgilinin karar mercii olması değil zaten onun istediğide olmayabilir ama sonuçta lütfen bile sorsa bence hoş olurdu.
Ben isterdim bana sorsun bu izin alma anlamında değil elbette karşı tarafa değer vermek bence

Aklının bir köşesinde tut sen beni

aklımdasın ama evde ben otoriteyim tamam mı

çünkü insanların öyle dertleri var ki, bu çok gereksiz bi yakınma olmuş, ciddiye alınacak bişey olmadığı için , böyle yorumlar alıyosun

7 yıldır birlikteymişsiniz, artık bir nevi karı koca gibi olmuşsunuzdur yani hayatınızın her alanında birbiriniz olmalı, bence de sevgiliniz alırken size de fikir danışmalıydı en azından resmini çekip atabilir, teknik özelliklerini vs. söyleyebilirdi. Ya da mesela beğendiğiniz bir modelle o modeli tartışıp fikir yürütebilirdiniz.

Araba almak kolay değil benim gözümde, bir araba alındı mı 7-8 yıl falan kullanılır herhalde.. Sonra değiştirilir. Büyük bir karar, size sormadan almakla hata yapmış, sonuçta evlenecekmişsiniz, ciddi bir ilişki yani.

Sadece sevgili olan birine neden sorsun danışsın. Yaptığı normal..

Araba benim için sadece el aleti olduğudan eski bir arabam vardı ve işimi görüyordu. Hatta işyerindeki arkadaşlar Koç Müzesinden seni aradılar arabayı istiyorlar diye dalga geçerlerdi.

Birgün yine böyle bir sohbet gaza geldim, işyerinden bir arkadaşla bir bayiye gittik verdim eskiyi yeni için sözleşme imzaladım. Akşamda eşime böyle böyle dedim. Oda olması gereken olmuş dedi, bitti gitti.

Sevgili olmak durumu ne allahını seversen ? Bugün vardır, yarın yoktur. İnsanların eşleri bile bugün var, yarın yok. Önce bir evlen, borçlara katkın olsun o zaman belki konuşma hakkın olur, bak A sınıfı araç aldın belimizi doğrultamıyoruz diye.

İnsan hayatta her konuda fikir almaz, sadece bilgi verir. Görende çocuk evlendiğinizde oturacağınız evi babasıyla aldı sanır.

Son düzenleme:
sorması saçma bence..yani ne kadar anlıyosun ki..ayrıca araba bu ya altı üstü bineceksin sen, onu kullanacak olan sevgilin, hangisi daha makulsa onu alması gerekir, sana fikrini sorması gerekmez..şahsen ben hiç karışmam araba seçimine..kendi gitsin alsın, hiç sormasın bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…