• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf

Tatil konusu espiriydi, 3yıla yakın evlilik. Benim kocam çok öyle konuşmaz ben şunu severim bunu severim diye. Bugüne kadar hep deneyerek ben kendim öğrenmeye çalışıyorum sevdiği şeyleri. Hayatım kendim için yapmadım, onun için yapmıştım ve bu hayal kırıklığının sebebi o zaten. Tecrübeliyseniz saygı duyuyorum ama yani açık yüreklilik de her yerde olmasın ya:KK43: ben kocam olmasına rağmen hala bişeyi söylerken özenle seçerim kelimeleri kırıp dökmeyeyim diye

işte ben de onu diyorum, onu kendin gibi düşünme. mesela ilk yıllar benim 2 saat uğraştığım fırın sütlaçı gören sevgili kocam "ıyk" demişti :KK53: elbette sinirleniyorsun ben seni anlıyorum ama ne yaptım oturdum kendim yedim :KK70: sonra off ne güzel koktu ya bir bakayım tadına dedi :KK53:
sen yine kelimelerini özenle seç, 7. senden sonra sana benzemeye başlayacak emin ol, ilk yıllar staj gibi geçiyor sonra oturuyor bir şeyler :)

işte ben de onu diyorum, onu kendin gibi düşünme. mesela ilk yıllar benim 2 saat uğraştığım fırın sütlaçı gören sevgili kocam "ıyk" demişti :KK53: elbette sinirleniyorsun ben seni anlıyorum ama ne yaptım oturdum kendim yedim :KK70: sonra off ne güzel koktu ya bir bakayım tadına dedi :KK53:
sen yine kelimelerini özenle seç, 7. senden sonra sana benzemeye başlayacak emin ol, ilk yıllar staj gibi geçiyor sonra oturuyor bir şeyler :)
İnşallah:(

Çok uzatmamakta fayda var
İçeri girer girmez ruj dikkatini çekmiş demek ki
Aslında bozulacak bir şey değil, benim eşimde sevmiyor ruj, çok nadir makyaj yaparım hafifçe ona bile sil sevmiyorum der, kırılacak bir şey değil aslında. Onların ifade şekli bizim gibi değil, bazen kaba geliyor ama gönlünü almaya çalışmış işte o da çok güzel bir şey, öpüşün barışın :)

Çok abartmışsın, adam beğenmemiş rujunu işte beğenmediği halde çok güzel olmuş demesinden iyidir bu yaptığı. Yani surat asma konuşmama olayları abartılmış.

Kızlar her birinize çook çok teşekkür ederim. Bütün bunlardan anlıyorum ki gereksiz yere uzatıyorum:( bu durum galiba biraz da bunalmış olmamla alakalı. Saracak kimse olmayınca kocaya sarıyo insan. Evliliğin ciddiyetinin ve olabildiğince yıpratmadan yaşanması gereken bir birliktelik olduğunun farkındayım ama galiba bazen yorgunluk bunalmışlık beni iyice ortamı huzursuz biryere dönüştürme çabasına sokuyor. Mutlu olmamaya kendim çabalıyorum galiba. Önerilerinizi dikkate alıcam. Çok teşekkür ederim tekrar:)

simdi dusunuyorum da ben sacımı sapsarı yapsam erkek arkadasım kalp krizi gecirir herhalde,
ve buna ragmen "bu ne böyle ıyk! :63:" yapmak yerine, eşiniz gibi boş bulunup sonra toparlamaya calıssa "aferin ogreniyorsun:cool: " der saclarımı savura savura gune devam ederdim,
cicekle cikolata gelmisse de, oh ne ala! :KK37:

yani sadece ciceklere degil, en basta verdiginiz tepki de abartılı bence,
birilerinin onaylamasına ihtiyacınız mı var?
siz begendiniz yaptınız,
eger cok absurd bir durumsa begenmeme gerekcesini acıklasın, ikna olun...
bos bos konusacaksa sonsuza kadar sussun daha iyi.

bu arada evli degilsin o yuzden anlamazsın diyebilirsiniz,
o zaman annemden boyle gordum, 30 yıldır babamın gozdesi derim... ;)

simdi dusunuyorum da ben sacımı sapsarı yapsam erkek arkadasım kalp krizi gecirir herhalde,
ve buna ragmen "bu ne böyle ıyk! :63:" yapmak yerine, eşiniz gibi boş bulunup sonra toparlamaya calıssa "aferin ogreniyorsun:cool: " der saclarımı savura savura gune devam ederdim,
cicekle cikolata gelmisse de, oh ne ala! :KK37:

yani sadece ciceklere degil, en basta verdiginiz tepki de abartılı bence,
birilerinin onaylamasına ihtiyacınız mı var?
siz begendiniz yaptınız,
eger cok absurd bir durumsa begenmeme gerekcesini acıklasın, ikna olun...
bos bos konusacaksa sonsuza kadar sussun daha iyi.

bu arada evli degilsin o yuzden anlamazsın diyebilirsiniz,
o zaman annemden boyle gordum, 30 yıldır babamın gozdesi derim... :KK66:
Çok güzel anlatmışsın tatlım:) inşallah evliliğin annenin evliliği gibi olur sen de ölene kadar eşinin gözdesi olursun, bende öyle olurum inşallah:) evlilik işte canım bazen başka şeyler üst üste geliyor yapılmayacak yerde trip yapasın tutuyor. Gerçi ben hala azıcık da olsa haklıyım sanki yaa:)

aynen bitanem defalarca dinlemişimdir bunu. onun için birşey yapmasına rağmen o lafı duymak zoruna gitmiş feci şekilde cancazımın e bende olsam bende çıldırır üstümü başımı cırardım onun durumunda. ama seninki bi tık daha hafif. affediver bi seferlik

hımmm tabi hoş bir tavır olmamış eşinizinki ama sizde alsaydınız peçeteyi elinize "o zaman sana değil peçeteye yediriyorum rujumu o baksın tadına" deseydiniz gerisini anlatmayayım zaten artık :KK53:

Çok güzel anlatmışsın tatlım:) inşallah evliliğin annenin evliliği gibi olur sen de ölene kadar eşinin gözdesi olursun, bende öyle olurum inşallah:) evlilik işte canım bazen başka şeyler üst üste geliyor yapılmayacak yerde trip yapasın tutuyor. Gerçi ben hala azıcık da olsa haklıyım sanki yaa:)

tesekkur ederim, umarım hepimizin hayatı guzel olur...
en kotu gun ise "canım diger ruj daha cok yakısıyordu" lar ile gecer ;)

bu arada neye alınganlık yaptıgınızı anlıyorum,
fakat eşiniz biraz patavatsızlık yapmıs ve hemen toparlamaya calısmıs,
bunla da yetinmemis sizin gonlunuzu almak icin ugrasmıs,
karsılıgında cok kaba davranmıssınız bence.

yani boyle konular okuyunca "erkek olmak hakikaten zor!" diyorum...
insanlar konusa konusa anlasır derler biz triple iletisim kurmaya calısıyoruz,
bu memleketimize mi ozgu, tum dunyada boyle mi kararsızım.

tesekkur ederim, umarım hepimizin hayatı guzel olur...
en kotu gun ise "canım diger ruj daha cok yakısıyordu" lar ile gecer :KK66:

bu arada neye alınganlık yaptıgınızı anlıyorum,
fakat eşiniz biraz patavatsızlık yapmıs ve hemen toparlamaya calısmıs,
bunla da yetinmemis sizin gonlunuzu almak icin ugrasmıs,
karsılıgında cok kaba davranmıssınız bence.

yani boyle konular okuyunca "erkek olmak hakikaten zor!" diyorum...
insanlar konusa konusa anlasır derler biz triple iletisim kurmaya calısıyoruz,
bu memleketimize mi ozgu, tum dunyada boyle mi kararsızım.
Aa ama gelme üstüme:( hem sen bekarsın anlamazsın:) hadi bakiyim

hımmm tabi hoş bir tavır olmamış eşinizinki ama sizde alsaydınız peçeteyi elinize "o zaman sana değil peçeteye yediriyorum rujumu o baksın tadına" deseydiniz gerisini anlatmayayım zaten artık :KK53:
Evet peçeteyi aldım elime ama hışımla sildim:( off bunaldım! Valla bınalldım. ( avrupa yakasındaki hala vardı ya:) böyle söylerdi) ıyyyh telledim haaa

Evet peçeteyi aldım elime ama hışımla sildim:KK43: off bunaldım! Valla bınalldım. ( avrupa yakasındaki hala vardı ya:) böyle söylerdi) ıyyyh telledim haaa
Fazla uzatmışsınız gibi geldi bana.Fazla naz aşık usandırır derler.Böyle ufak şeylerde bu şekilde uzatırsanız büyük sorunlarda elinizde yapıcak birşeyiniz kalmaz :)
Ciddi bazen bende diyorum erkek olmakda zor zanaat :KK53:

Fazla uzatmışsınız gibi geldi bana.Fazla naz aşık usandırır derler.Böyle ufak şeylerde bu şekilde uzatırsanız büyük sorunlarda elinizde yapıcak birşeyiniz kalmaz :)
Ciddi bazen bende diyorum erkek olmakda zor zanaat :KK53:
Evet aşık usandırdı bu sefer, sabah öpmeden gitti. Ama diyorum ya sorunluyum bu ara nedense yapamadım işte boşverip geçip bi gülüveremedim. Şu anda regl dönemim aynı zamanda onun da etkisi var galiba:(

Eşiniz mecbur değil sizin rujunuzu beğenmeye.
Neden diye sormuş siz de büyütmüşsünüz de büyütmüşsünüz.
O gönlünüzü almaya çalıştıkça itmişsiniz.
Bence eşiniz gayet sabırlı biri..

Back
X