offff deliricem . yardım lütfen

Kaynananiz kendine köle mi ariyor. Daha yeni evlisiniz kendi eviniz için eşya parasi biriktirmeniz gerekirken neden onun borcunu odeyesiniz. Sizin amaciniz onun yanından uzaklaşmak olmali esinizle aranizda düzelir basbasayken . sakin calismayin hazir parayi bulur hic göndermez yanından.

Büyük konuşmuyorum ve helal ekmek aşağılamıyorum .Lütfen kimse üzerine alınmasın ama üniversite mezunu iken çaycılık zoruma gider.
Aynen canım. Çünkü ünversite okurken ve oraya gelene kadar ne hayallerle geliyosun... o işi yapmam için tamamen bitik olmam lazım.son yapacagım iş. Be meslegimi yapmak istiyorum. Çıkar kafandan meslegini diyo.o zaten cepteymiş. Yani o zmanla oturacak iş ya. Kaynanamın okadar zamanı yok hanımın illa.ne iş olursa girip yapacskmışım. Bu arada kendi ailem asla çalış dememişlerdir.kendim çslışıp kendim çıkmışımdır.parama bile yemin ediyorum dokumazlardı.hatta durumları çok iyi olmadıgı halde. Ben kendim çıkarır verirdim anneme onu bile almak istemezdi.yavrum sizin paranızı harcayamıyorum derdi.

Evet annesinin olmadıgı yerde bana düşüyo...

O gene bir nebze iyi ozaman .. Ben bikere esimin isminin sonuna ..cim koydumda annemi aradi kayinvalidem ki senin kizin saygisiz ogluna (ornegin ; Alicim) demisim bide gulerek sakalasarak konusmusum .. Ama yinede birak gitsin
Allhımya,ne isterler gelinlerden anlsmadım.bırakın herkes mutlu olsun yerinde

Öyleyse bosanmayi falan dusunmeyin bnce yapici olun ayri eve cikmaya calisin inş. Mutlu bir yuvaniz olur.

Bu arada kocam bir hafta gece bir hafta gündüz çslışıyo.işe girersem bir hafta gececi olfugunda görüşemicez.yıla dökersek yarımyıl.kocam yokkende iyice baskı alıntında oluyorum.

İse girerseniz bir hafta gunduzlerde de gorusemezsiniz iste oldugunuzdan yanlis anlamadiysam eğer. Teşekkürler dualarin için allah hepimize yardim etsin

Ayy hanımlar çok saolun bu arada derdime ortak oldunuz.derdimi anlatacak içimi dökecek kimsem yok etrsfımda. Rabbim sizlerinde haystlarını kolaylaştırsın inş
Kaynanana noluyor acaba? O ne hakla karışıyor senin çalışıp çalışmamana? Aklini basina topla canim kimseye ezdirme kendini, sen kimsenin borcunu ödemek zorunda değilsin..istemiyorsan çalışmak zorundada değilsin..kusura bakma ama eşin gibi herşeyi anasına yetiştiren,anasının lafından çikmayan adamlarin yüzüne tüküresim geliyor..bu ne biçim iş yahu neden evlenmiş o zaman yani anasıyla yaşasaymış ya..gelin almamışlarda çalışcak eleman almışlar sanki..benden sana tavsiye sakin çocuk falan yapma baktın böyle gidiyor bas tekmeyi gitsin..böyle adamlarla hayat geçmez benden söylemesi..

bence zaten hemen cocuk dusunme.. bosanmayi bile dusundum demissin.. hele bi evliligin otursun, emin ol durdugun yerden.. Allah yardimcin olsun

Canım bence evin ayrılana kadar çalışma eşini de biraz korkutsan rest çeksen off bu anacıl cinsten nefret ediyorum insan tabi annesini sever bakar ama bu bambaşka madem öyle niye evleniyorlar

Merhabalar.. Yaşadıkların çok zor.. Ben okurken dahi daraldım, siz neler çekiyorsunuzdur..
En büyük hatanız kaynananızın yanına gitmeniz olmuş, keşke ennn baştan kabul etmeseydiniz.. İkincisi de çocuk meselesi.. Ben sizin yerinizde olsam, sizin şartlarınızda olsam, mutsuz olduğum o evliliğe çocuk getirmezdim.. Önce ayrı evime çıkar, şartlarımı olgunlaştırırım, öyle düşünürdüm.. Bence okulunuzu bitirmeye bakın ve de kendinize uygun iş bulun... Hem de kayınvalidenin evinin işini yapmak zorunda kalmazsın, yüzgöz olmazsınız. Ama aldığım maaşı sakın eşine ve kayınvalidene verme.. Dersin bu para benim ayrı ev için eşya paralarım.. Uyanık ol güzelim, seni ezmelerine sindirmelerine izin verme, ne eşinin nede annesinin.. Herkes yerini bilsin.. Sen suskun oldukça kaynanan daha çok üstüne çıkar.. Dişini göster..

iş bulun, çalışmaya başlayın ve işe girdiğiniz an başka bir eve çıkın.
neden çalışıp, senden önce yapılmış borçlara destek olacakmışsın?
öyle olursa yıllar boyu çıkamazsın o evde. zaten eşinin maaşının yarısı gidiyormuş.

eşinin tam maaşı, üzerine kendi maaşınla mis gibi ev kurarsınız.
işe gidip geldiğin için de çevren değişir, arkadaş edinebilirsin.

ayrıca çocuk meselesini de ertele.
her işte bir hayır vardır.
henüz oturmamış bir evliliğe, ortada kurulmuş bir düzen, ev yok. çocuk getirmeyin zaten gözünüzü seveyim

Araba alırken sana mi güvenerek almışlar. Ister çalışırım ister çalışmak diyebilirsin evini ayırmaya çalış bence yoksa psikolojin iyice bozulur

Rabbim yardımcın olsun..zor durum ya ne desem bilemedim.doktora gittiğine göre ilaçta kullanıyosundur..konuş doktorla anlat ona böyle böyle durum var de..ne yapmalıyım diye ona danış..çalışabilir miyim de..sonuçta iş demek sosyal çevra arkadaş demek..sana iyi gelebilir..

calıs derım..evde durdukca başa sararsın.ama paranı kendıne saklamak sartıyla....bu yenı kayınvalıde damat profıllerı de olay valla.çalışan gelın şartı ne ya !!

Delirtmek üzeresinde ne diye çocuk yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki çocuk sahibi olmak ciddi bir psikolojik imtihandır. Ayrıca madem aydı eve çıkmak istiyorsunuz bunu çabuk yapmak için çalışmanız en doğrusu

Calismak bence sana daha iyi gelecektir. Ben de ayni sıkıntıları yasadim bana cok iyi gelmişti. Düşünmeye kafanda kurmaya vaktin de kalmiyor hem de ayri eve cikmaniz icin bir adim atmış olursun.

Ayrica lutfen korunun evliliginiz rayina girmeden bebek isine hic girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…