- 16 Kasım 2014
- 437
- 163
- 63
- Konu Sahibi kardelen0001
-
Aynen canım. Çünkü ünversite okurken ve oraya gelene kadar ne hayallerle geliyosun... o işi yapmam için tamamen bitik olmam lazım.son yapacagım iş. Be meslegimi yapmak istiyorum. Çıkar kafandan meslegini diyo.o zaten cepteymiş. Yani o zmanla oturacak iş ya. Kaynanamın okadar zamanı yok hanımın illa.ne iş olursa girip yapacskmışım. Bu arada kendi ailem asla çalış dememişlerdir.kendim çslışıp kendim çıkmışımdır.parama bile yemin ediyorum dokumazlardı.hatta durumları çok iyi olmadıgı halde. Ben kendim çıkarır verirdim anneme onu bile almak istemezdi.yavrum sizin paranızı harcayamıyorum derdi.Büyük konuşmuyorum ve helal ekmek aşağılamıyorum .Lütfen kimse üzerine alınmasın ama üniversite mezunu iken çaycılık zoruma gider.
Evet annesinin olmadıgı yerde bana düşüyo...Kaynananiz kendine köle mi ariyor. Daha yeni evlisiniz kendi eviniz için eşya parasi biriktirmeniz gerekirken neden onun borcunu odeyesiniz. Sizin amaciniz onun yanından uzaklaşmak olmali esinizle aranizda düzelir basbasayken . sakin calismayin hazir parayi bulur hic göndermez yanından.
Allhımya,ne isterler gelinlerden anlsmadım.bırakın herkes mutlu olsun yerindeO gene bir nebze iyi ozaman .. Ben bikere esimin isminin sonuna ..cim koydumda annemi aradi kayinvalidem ki senin kizin saygisiz ogluna (ornegin ; Alicim) demisim bide gulerek sakalasarak konusmusum .. Ama yinede birak gitsin
Kaynanana noluyor acaba? O ne hakla karışıyor senin çalışıp çalışmamana? Aklini basina topla canim kimseye ezdirme kendini, sen kimsenin borcunu ödemek zorunda değilsin..istemiyorsan çalışmak zorundada değilsin..kusura bakma ama eşin gibi herşeyi anasına yetiştiren,anasının lafından çikmayan adamlarin yüzüne tüküresim geliyor..bu ne biçim iş yahu neden evlenmiş o zaman yani anasıyla yaşasaymış ya..gelin almamışlarda çalışcak eleman almışlar sanki..benden sana tavsiye sakin çocuk falan yapma baktın böyle gidiyor bas tekmeyi gitsin..böyle adamlarla hayat geçmez benden söylemesi..Ayy hanımlar çok saolun bu arada derdime ortak oldunuz.derdimi anlatacak içimi dökecek kimsem yok etrsfımda. Rabbim sizlerinde haystlarını kolaylaştırsın inş
Araba alırken sana mi güvenerek almışlar. Ister çalışırım ister çalışmak diyebilirsin evini ayırmaya çalış bence yoksa psikolojin iyice bozulurArkadaşlaar 7 aydır evliyim.istanbula gelin geldim.memleketim 13 saat uzaklıkta.ve ayrıca 10 yıldır panık atak hastasıyım.zaman zaman iyi hissedip ,zaman zamanda tetikliyor hastslıgım.ist geldigimden beride arttı.buraya hala alışamadım.ve ayrıca 1 yıl kaynanamla oturma şartıyla evlendim.fakat geldigim günde beri kaynanam çalışmam için zorluyor.çalışacak pisikolojim hiç yok suanda.eşime bi süre şu iş konusunu kapatslım lütfen dedim. fakat oda annesine aşırı düşkün bana tsmam diyip annesi konusunca 180 derece dönüyor.Ayrıca piskologada gidiyorum.kedimi aşırı baskı altında hissediyorum .dertlesecek kimsem yok.bi kaç kez eltimle konuşmaya çalıştım kaynanamın kulagına gitti. Eşimlede konuşamıyorum oda aramızdakı herseyi annesine anlatıyo.delirmek üzereyim ayrılmayı bile düşünüyoru.ve ilk günden beri korunmuyoruz çocugumuzda olmuyo.kaynanamın borçlrı var benden önce araba almışlar.bende çalışıp destek olmalıymışım.en azından ev eşyalarımı dizmeliymişim.kocam maasının neredeyse yarıdan çogunu annesine veriyo
Eve çıkmamı için kimse ugraşmıyo. Ne yapacam delirmek üzereyim
Delirtmek üzeresinde ne diye çocuk yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ki çocuk sahibi olmak ciddi bir psikolojik imtihandır. Ayrıca madem aydı eve çıkmak istiyorsunuz bunu çabuk yapmak için çalışmanız en doğrusuArkadaşlaar 7 aydır evliyim.istanbula gelin geldim.memleketim 13 saat uzaklıkta.ve ayrıca 10 yıldır panık atak hastasıyım.zaman zaman iyi hissedip ,zaman zamanda tetikliyor hastslıgım.ist geldigimden beride arttı.buraya hala alışamadım.ve ayrıca 1 yıl kaynanamla oturma şartıyla evlendim.fakat geldigim günde beri kaynanam çalışmam için zorluyor.çalışacak pisikolojim hiç yok suanda.eşime bi süre şu iş konusunu kapatslım lütfen dedim. fakat oda annesine aşırı düşkün bana tsmam diyip annesi konusunca 180 derece dönüyor.Ayrıca piskologada gidiyorum.kedimi aşırı baskı altında hissediyorum .dertlesecek kimsem yok.bi kaç kez eltimle konuşmaya çalıştım kaynanamın kulagına gitti. Eşimlede konuşamıyorum oda aramızdakı herseyi annesine anlatıyo.delirmek üzereyim ayrılmayı bile düşünüyoru.ve ilk günden beri korunmuyoruz çocugumuzda olmuyo.kaynanamın borçlrı var benden önce araba almışlar.bende çalışıp destek olmalıymışım.en azından ev eşyalarımı dizmeliymişim.kocam maasının neredeyse yarıdan çogunu annesine veriyo
Eve çıkmamı için kimse ugraşmıyo. Ne yapacam delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?