Eşimin ailesi iki bucuk haftatır bizdeler.. 2 hafta kalıp gideceklerdi, yani gecen haftasonu.. Önümüzdeki haftaya ertelemişlerdi.. Şimdi de kp "ben haftaya gideyim, kiraları toplayıp geri gelelim, 3 hafta daha kalalım burda" diyor.. Ben daha dayanamiyorum böyle sık sık gelmelerine ve uzun süre kalmalarına.. Mayısta yine gelecekler..
Kafayı yiyeceğim ya.. Onların yüzünden rahat hic birşey yapamıyorum!! Aileme gidemiyorum, bırakın gitmeyi, telefonda bile rahat konuşamıyorum!!
Her gün her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum..
Kp ceptelefonum calınca benden önce bakıyor.. İster mesaj olsun ister arama.. Belki gizli birsey var.. Eşim bile telefonuma bakmazken onun her fırsatta mesajlarımı okumasından rahatsız oluyorum.. Ben ondan önca baksam bile, kim o diye soruyor!!
Onları istemediğimi defalarca eşime anlattım (gecmişde cok büyük, unutulmayacak sorunlar yaşadım onlara). Her seferinde tmm diyor gecişdiriyor.. Ya gelsinler, senede 1 defa, 1-2 hafta dursunlar gitsinler!!! Mecburmuyum ben onları bu kadar sık ve uzun müdet misafir etmeye?!
Artık yeter, dayanamıyorum, istemiyorum!!
Eşimin ailesi iki bucuk haftatır bizdeler.. 2 hafta kalıp gideceklerdi, yani gecen haftasonu.. Önümüzdeki haftaya ertelemişlerdi.. Şimdi de kp "ben haftaya gideyim, kiraları toplayıp geri gelelim, 3 hafta daha kalalım burda" diyor.. Ben daha dayanamiyorum böyle sık sık gelmelerine ve uzun süre kalmalarına.. Mayısta yine gelecekler..
Kafayı yiyeceğim ya.. Onların yüzünden rahat hic birşey yapamıyorum!! Aileme gidemiyorum, bırakın gitmeyi, telefonda bile rahat konuşamıyorum!!
Her gün her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum..
Kp ceptelefonum calınca benden önce bakıyor.. İster mesaj olsun ister arama.. Belki gizli birsey var.. Eşim bile telefonuma bakmazken onun her fırsatta mesajlarımı okumasından rahatsız oluyorum.. Ben ondan önca baksam bile, kim o diye soruyor!!
Onları istemediğimi defalarca eşime anlattım (gecmişde cok büyük, unutulmayacak sorunlar yaşadım onlara). Her seferinde tmm diyor gecişdiriyor.. Ya gelsinler, senede 1 defa, 1-2 hafta dursunlar gitsinler!!! Mecburmuyum ben onları bu kadar sık ve uzun müdet misafir etmeye?!
Artık yeter, dayanamıyorum, istemiyorum!!
evleri nekdar uzaklıkta cnım?gerçi nekdr uzak olursa olsun haftalarca kalmak benım mantıgıma yatmadı pek sebep ne kı bukdr kalıyorlar?
Biz almanyada yaşıyoruz, onlar türkiyede!!
Birşeyi bahane ettip geliyorlar, yok bayram, yok yılbaşı, yok düğün, yok doktor!!
Çok tuhaflar
Ben eşimin bile telefonuna bakmam yahu
Tek çocuk mu eşiniz
Niye hep size gelip kalıyorlar
3 ablası var.. Onlarda rahat edemiyorlarmış!!
Kızlarıda pek istemiyor onları..
3 ablası var.. Onlarda rahat edemiyorlarmış!!
Kızlarıda pek istemiyor onları..
Bu saydıkları Türkiye'deyken olmuyor mu ?
Bayramda örneğin siz gider ellerini öpersiniz
Yılbaşını da evlerinde kutlayabilirler
Doktor desen Atatürk bile Türk hekimlerini tercih etmiştir yani
Sende rahat ettirme o zaman
sessiz kalıyorsan şikayetini anlamazlar ki , konuşmaya çekiniyor olabilirsin belki ama ben olsam hareketlerimle belli ederdim , mesela yemekten sonra odana kapanabilirsin sık sık başım ağrıyor bahanesiyle eşinde onlarda sendeki mutsuzluğu anlarlar belki zaman içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?