Offff yaaa... Bana yardım edin :(

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
Eşimin ailesi iki bucuk haftatır bizdeler.. 2 hafta kalıp gideceklerdi, yani gecen haftasonu.. Önümüzdeki haftaya ertelemişlerdi.. Şimdi de kp "ben haftaya gideyim, kiraları toplayıp geri gelelim, 3 hafta daha kalalım burda" diyor.. Ben daha dayanamiyorum böyle sık sık gelmelerine ve uzun süre kalmalarına.. Mayısta yine gelecekler..
Kafayı yiyeceğim ya.. Onların yüzünden rahat hic birşey yapamıyorum!! Aileme gidemiyorum, bırakın gitmeyi, telefonda bile rahat konuşamıyorum!!
Her gün her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum..
Kp ceptelefonum calınca benden önce bakıyor.. İster mesaj olsun ister arama.. Belki gizli birsey var.. Eşim bile telefonuma bakmazken onun her fırsatta mesajlarımı okumasından rahatsız oluyorum.. Ben ondan önca baksam bile, kim o diye soruyor!!
Onları istemediğimi defalarca eşime anlattım (gecmişde cok büyük, unutulmayacak sorunlar yaşadım onlara). Her seferinde tmm diyor gecişdiriyor.. Ya gelsinler, senede 1 defa, 1-2 hafta dursunlar gitsinler!!! Mecburmuyum ben onları bu kadar sık ve uzun müdet misafir etmeye?!
Artık yeter, dayanamıyorum, istemiyorum!!

evleri nekdar uzaklıkta cnım?gerçi nekdr uzak olursa olsun haftalarca kalmak benım mantıgıma yatmadı pek sebep ne kı bukdr kalıyorlar?

Hangi hakla sizin telefonunuza bakabilir ki..
Bir daha yaparsa uyarın hemen..

evleri nekdar uzaklıkta cnım?gerçi nekdr uzak olursa olsun haftalarca kalmak benım mantıgıma yatmadı pek sebep ne kı bukdr kalıyorlar?

Biz almanyada yaşıyoruz, onlar türkiyede!!
Birşeyi bahane ettip geliyorlar, yok bayram, yok yılbaşı, yok düğün, yok doktor!!

Çok tuhaflar
Ben eşimin bile telefonuna bakmam yahu

Tek çocuk mu eşiniz
Niye hep size gelip kalıyorlar

tabiki mecbur değilsin arkadaşım,aynı dert bendede var sayelerinde geline ne yapılır ne yapılmaz öğrendim.Erkek evladım var benimde.Bende elleri ayakları tutuyorken sağlıklılarken böyle bıktırmalarına sinir oluyorum.Ben annemin evinde bile rahat edemiyorum 1 gece bile kalmam arada kahvaltıya giderim çalışıyorum çünki ama kv kp çok rahat ediyolar nedense.,bide ayrılar bizimkiler kv ayrı gelir kp ayrı gelir boş bırakmazlar hiç.Valla ben artık pek susmuyorumda susamıyorum onlarada söyleniyorum,gelmeleri bişey değil birde kv herşeye karışma huyu var.ya benim düzenim var kendime göre cuma akşamaları iş çıkışı temizliğimi yaparım ona bile karışıyo dizisi varmış izliyemiyomuş falan filan.sana tavsiyem sende kendine karıştırtma ben cevap veriyorum biraz dizginliyorum tabi kocamda destekçi bu arada.

Biz almanyada yaşıyoruz, onlar türkiyede!!
Birşeyi bahane ettip geliyorlar, yok bayram, yok yılbaşı, yok düğün, yok doktor!!

Bu saydıkları Türkiye'deyken olmuyor mu ?
Bayramda örneğin siz gider ellerini öpersiniz
Yılbaşını da evlerinde kutlayabilirler
Doktor desen Atatürk bile Türk hekimlerini tercih etmiştir yani

ne demek telefonunuza bakıyor :44::44:

uygun dille bence uyarın. sessiz durursanız yaptığını onayladığını sanır.

ne hakla telefonuna bakabiliyo bu adam..
ne kadar ayıp ya..
haklısın sıkılman, bunalman çok normal..
ama hadi artık gidin de denmez ki cnm..
onların keyiflerrini beklemekten başka çare yok..

Çok bile dayanmışsın, hele de telefon mevzusu, bu insanlara katlanılmayacağını açıklamaya yetiyor zaten, ben böyle insanları anlayamıyorum ya? Böyle kabile gibi yaşamak, başkasının düzenini bozmaktan nasıl rahatsız olmuyorlar ki? İnsanın evi gibi var mı hiç? Seninde bildiğin gibi konunun muhatabı eşin, onun bir çözüm bulması lazım..

3 ablası var.. Onlarda rahat edemiyorlarmış!!
Kızlarıda pek istemiyor onları..

Kız el evine gitti mantığı, damat var ya orada, rahat edemeyiz, çekiniriz.. Hep derler kız aileleri anlayışlı olur diye, anlayış sebebi kimin nereye gittiğinden geçiyor daha çok, al işte kız ailesi olarak gayet anlayışlılar.. İsitsnalar vardır tabiki..

sessiz kalıyorsan şikayetini anlamazlar ki , konuşmaya çekiniyor olabilirsin belki ama ben olsam hareketlerimle belli ederdim , mesela yemekten sonra odana kapanabilirsin sık sık başım ağrıyor bahanesiyle eşinde onlarda sendeki mutsuzluğu anlarlar belki zaman içinde

Tek erkek çocuk sanırım. Bu düşüncede ki ailelerin kız çocuğunun sayısı önemli değil sonuçta damatlarının yanında böyle rahat edemezler. Benim eşimde tek erkek herşeyde bizi ararlar annesi bir kere ben seni bugünler için büyüttüm demişti. Onlar için erkekler bağ evi kızlar dağ evi :))

Bu saydıkları Türkiye'deyken olmuyor mu ?
Bayramda örneğin siz gider ellerini öpersiniz
Yılbaşını da evlerinde kutlayabilirler
Doktor desen Atatürk bile Türk hekimlerini tercih etmiştir yani

Hayır almanyada oluyor!! Biz senede 1 defa yazın 2-3 haftalığına gidiyoruz türkiyeye..
Diyorum ya onu bunu bahane ettip geliyorlar..

telefon olayina bi çozum bulman lazim .. telefonu cebinden ayirma mesela , sorarsada onemli bi$ey deil dersin
kalmalarina yapacak bi$ey yok gibi, anne babaya gelme denmezki
almanya oturumu mu var onlarda
hani emekli olunca turkler yari Tr de yari almanyada ya$iyoalr ya onun gibi
ulkeler arasi çali$iyo maa$allah seninkiler, $ehir bile deil :)

Yaptım odamdan cıkmadım, konuşmadım, yüzümü döktüm... Yine geliyorlar, yine geliyor!!

Konu sahibi
Sen bunları dert ediyorsun ama yüzün yumuşak galiba karşı tarafa belli etmiyorsun
Bence içine atıp duracağına belli et

Ben olsam o dakika derim, benim telefonumu eşim bile açmıyor diye
Anlasın bi daha yapmasın
Müneccim değil ya, hoşlanmadığımı anlamaz söylemezsem
Hem her aile farklıdır onlara göre bu normal demek ki, sana göre normal olmadığını belli et

Huzursuz olduğunu da belli et
Hoşnut değilken hoşnut etme milleti
Yemeği de dört dörtlük yapmak zorunda değilsin sürekli el pençe divan durmak zorunda da
Sıkıldıysan git odana biraz kafa dinle
Onlarda tv mi izler eşinin mi telefonunu kurcalar ne yapıyorlarsa yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…