Offff yaaa... Bana yardım edin :(

ilk bi kaç ay eşime bunları söylüyodum aynen madem bu kadar düşkün senden ayrılamıyo, niye evlendin kim olsa rahatsız olur kayınvalidem gelir ahhh guzummmm bi dizime yatıver, ablası gelir göbeğini okşar, çimdikler durur durur otururken falan öpücük yağmuruna tutmaya başlarlar tuhaf geliyodu önceden alıştım şimdi galiba çok gülesim geliyo sadece tek bana karışmasınlar da bide çok uzatmasınlar kalma olayını başka bişi istemiyom kocamla gayet mutluyum yoksa....

Gelin olmazsa hizmetcilik kim yapar??

Gelin olmazsa hizmetcilik kim yapar??

ya tek sorun mesafeyi koruyamamak bence.
araya mesafe koyup soğuk durulursa onlara da afedersiniz bir şey yemek düşer.
çok samimi olmamak gerek yani yüz göz olmamalı.
ama tabi bazıları yüzsüzdür ki onlara yapılacak hiç bir şey yok..

geçenlerde böyle bir konuya şu yorumu yapmışlardı çok gülmüştüm.

''kocayı çocuk esirgeme kurumundan alacaksın,kaynana-kayınbaba derdi olmayacak.''

benim böyle sıkıntılarım yok, eşimin ailesini çok severim ama bu kadar gelip kalsalar bende isyan ederdim sanırım.

biliyolar aslında çok iyi rahatsız olduğunuzu da huzursuz etmeyelim çok fazla onlar iyi olsun bizde iyi oluruz demezler işte

Biz mesafeli olsakta onlar anlamıyor.. Eşim onlara acık acık rahat edemiyorsaniz gelmeyin, bizide huzursuz etmeyin dedi.. Öyle dedi diyede bana küstüler ama yine geliyorlar..

benimkiler yüzsüz valla hayatım ne yaparsan yap oğlumun evi oğlumun evi çok acayip bişey anlatılmaz yaşanır ama sen yaşama tabiii

Biz mesafeli olsakta onlar anlamıyor.. Eşim onlara acık acık rahat edemiyorsaniz gelmeyin, bizide huzursuz etmeyin dedi.. Öyle dedi diyede bana küstüler ama yine geliyorlar..

evet dediğim gibi kimisi de yüzsüz oluyor.
eşin öyle söylediyse senin doldurduğunu düşünmüşlerdir kesin.
küssünler sen de hiç yüz verme
nasıl davranıyorlarsa öyle davran
1 gelir 2 gelir sonraya artık anlarlar heralde bilemedim..

Evet bende okudum onu :)
Yeğenlerime bende hep derim, aman evleneceğinizin adamın anası babası olmasın diye :)

benimkiler yüzsüz valla hayatım ne yaparsan yap oğlumun evi oğlumun evi çok acayip bişey anlatılmaz yaşanır ama sen yaşama tabiii

amin canım amin.
bakalım ben nelerle karşılaşacağım.
:97:

5 senedir anlamadılar, bu saatten sonra anlayacaklarınıda hiiiiic zannetmiyorum, ne yazık ki..

senin adına sevindim canım gerçekten zor oluyo tuvalete banyoya girmeye karı-koca ilişkisi kurmaya çekiniyorum evimde pek müsait değil dar lojmandayız bide herşeyine karışıyolarsa evini karıştırıyolarsa bıkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…