Offff yaaa... Bana yardım edin :(

anlayışsızlık yaa resmen...kiraları toplayıp geri geleceklermiş bide ..bence fazla ilgilenme sıkılmalarını sağla surat as...ya evlileri biraz rahat bıraksınlar ya

bencede artık onlara misafir muamelesi yapma
misafirlik dediğin 3gündür yani
telefon olayı çok çirkin açık mı arıyolar nedir yani
kv. kp.de anlayış olacak arkadaş onu bilir onu sölerim
allah kurtarsın ne diyim ayakkabılarına tuz koy
bizim köyde öyle yaparlar

herseyi denemi$in zaten
son ve tek çare ayrilmak kalmi$ ama e$ini seviyosundur herhalde yoksa bu kadar sabretmezdin
ne kadarlik evlisin , kizin kaç ya$inda .. al kizini git annene
onlarda baksin ba$inin çaresine
e$inin sana destek olmasi lazim bu konuda yoksa e$inlebuyuk sorun olur
ayrilmak istemiyorsan once e$ini ikna ve dahil etmelisin planlarina ..

annene git derken ayrilma amaçli deil tabi yemege gideceksin :)
ortada çocuk var yazik gunahtir yuvani boz denmez ..

Nisanda 5 yıl olacak evleneli, kızımda mayısta 2 yaşına girecek..
Eşimi seviyorum ama beni anlamaması, hep beni gecişdiriyor olması, soğuttuyor, kızdırıyor beni.. Bu konuyu defalarca konuştum, anlıyorum seni diyor, caresine bakacağım diyor, babamlar gitsin bir daha 6 ay sonra gelirler diyor.. Ama değisen hic birşey yok..
Madem bu kadar sık ve uzun kalacaklar, kendilerine bir ev kiralasınlar diyorum.. Yeterince paraları var.. Ayda 7000 € gelirleri var..

canim e$inede yuklenme , soguma da
ana baba hakki var , insan atasina evime gelme diyebilirmiki
hatanin %90 i e$iyin aylesinde

nil canim gecmis konundan yanlis hatirlamiyorsam esinin ailesi bu ay basinda gelmislerdi.hala sendeler mi yani?bu ne dusuncesizliktir?ama sasirmiyorum cunku benim eski kaynana da yilin 4 ayi bizde kalirdi.ustelik kiz evladi yoktu 3 erkekti ama kadin dusuncesizdi.hic unutmam gecen yil cocuk icin tedavi goruyorum,dr sunu bunu yapacaksiniz su gun bugun yapacaksiniz diyor ama evde kaynana var rahat degilim.kadin herseyi bildigi halde gece 2.de bizle yatar sabah bizle birlikte kalkardi.sonunda kadin bizi degil ben tedaviyi biraktim.
Allah sana sabir versin.

ne kadar haklısın ama ne yapabilirsin ki.gelmeyin diyemezsin,eşin de birşey diyemez sanırım valla allah sabır versin

Eşim akşam 11e kadar calıştığı icin, ben kızımı alıp bazı günler annemde, anneannemde veya teyzemde yemek yiyoruz.. Onu da yapamıyorum, daraldım iyice...

neden ama?bu insanlar bu kadar sık gelip bu kadar da uzun kaldıklarına göre misafir olmadıkları besbelli.e o zaman neden kendi hayatınıza bakmıyorsunuz ki.onlar yokmuş gibi davranmak bu kadar mı zor?üstelik kötü birşey yapmayacaksınız ki.ailenize gidip yemek yiyeceksiniz.hayat o kadar kısa ki.daha çok gençsiniz ama bu hep böyle kalmayacak.lütfen lütfen hayatı ertelemeyin.şartların gerektirdiği ölçülerde de olsa yaşayın ve mutlu olmayı bilin.

Evet hala bendeler.. Her hafta gidecek oluyorlar.. Kendi kendime nil sabret haftaya gidecekler diyorum, 1 hafta daha erteliyorlar... Bunladım iyice.. Rahat edemiyorum.. Ben cok serbest büyüdüm.. Dedemin babamın dayımın yanında istediğim gibi otururum, uzanırım.. İstediğim kıyafetle evin icine dolaşırım.. Onların yanında bırak uzanmayı, bacaklarını uzatma, bacak bacak üstüne atma.. Bellim acılmasın buram acılmasın... Bu ne yaaa.. Boğuluyorum artık.. Kendi evimde misafir gibiyim..

biraz rahat ol bence..o zaman hemen kaçarlar..

o kadar da dikkat etme..böyle alışırlarsa senden hep el pençe divan isterler..ben biraz rahat olmandan yanayım..aşırıya kaçmadan..

ben çok dikkat edemem ...biraz da unutkanım ..bacak bacak üstüne atarım..kimi zaman farkdersem indiririm..ama farketmediğim de olur..bana alıştılar artık eşimin ailesi..
sen de biraz rahat olmalısın bence

ya ALLAH aşkına yapmayın şunu ya "kp" ne demek oluyor iyice cıvığını çıkardınız olayın kayınpeder demek çok mu zor kp,kv,gr, bu ne yaa

O zamanda, yok annesine gitti, biz buraya misafir geldik, annesi her zaman burda falan filan diye dedikodu ediyorlar.. Bunuda görümcelerimden öğreniyorum, eşimede birşey diyemiyorum yoksa ortalık karışacak.. Görümcelerimle aram bozulacak!!!

yavrum sende rahat ol kızının doyururken kendini de doyur yemek yapma iş yapma bir şey söylerlerse hastayım halim yok de, eşine de çok yoruluyorum falan diye nazlan sitem et sen bir annesin bu hayatta senden daha değerli ne var?kızın için yıpratma kendini

O zamanda, yok annesine gitti, biz buraya misafir geldik, annesi her zaman burda falan filan diye dedikodu ediyorlar.. Bunuda görümcelerimden öğreniyorum, eşimede birşey diyemiyorum yoksa ortalık karışacak.. Görümcelerimle aram bozulacak!!!

ya ALLAH aşkına yapmayın şunu ya "kp" ne demek oluyor iyice cıvığını çıkardınız olayın kayınpeder demek çok mu zor kp,kv,gr, bu ne yaa

Kp kv kolayıma geliyor :).. Zaten iki sevmediğim kelime ve insanlar.. Bütün kelimeyi yazıpta parmaklarımı yoramam :)

İlk zamanları bende rahattım, oturuşuma falan dikkat etmezdim.. Kv birgün bana annemin yanında, sen bizim yanımızda ne bicim oturuyorsun, annen sana birşey öğretmedi mi, demez mi..
Bu insanlardan nefret ediyorum, kendilerini mefret ettirmek icin elinden gelen herşeyi yaptılar dediler ama artık dayanamıyorum, katlanamıyorum!!

Ya anlattıkların benimkiyle bu kadar uyuşur!!!! Benim kv de 67 ve hiç bir iş yapmaz. Akşama kadar şuram ağrıdı, tansiyonum çıktı..... Ama gezmeye gelince Maşallah, 20 lik genç kız oluverir. Bir de maddi olarak bana hiç bir şey yapmadı evlenirken, biz borçlanırken eşim annesini abisini yengesini umreye gönderdi. Üstelik 1 kuruş bizim evimize ve düğünümüze destek olmadılar. Düğünde bile kv kp bana k. altın bile takmadı. Her geldiğinde eşimle aram bozuluyor. Kadın da sürekli beni suçluyor. Ben de senin gibi evdeyim 1 senedir. Kızım 10 aylık ve çalışmıyorum artık. Ama çalışırken dayanmak kolay oluyordu, şimdi dayanamıyorum. Daha yeni gitti, 1 ay kalacaktı. Ama ben kavga çıkardım, eşim annesini götürmek zorunda kaldı, 15 gün kalmış oldu. Bir de her gelişinde bana sormadan eve sürekli misafir çağırır, yatılı veya günü birlik. acayip uyuz oluyorum buna, sanki benim evim değil.

Aynen gezmeye gelince benden önce hazır olur.. Veya kızlarına gidince mutfaktan cıkmaz..
Bizim düğünümüzede destek olmadılar.. Maddi durumları cok cok coooookk iyi olmalarına rağmen.. Borc cektik bizde.. Ama alınan altınları, kendileri almış gibi taktılar düğünde..
Benimkilerde hergün misafir cağırıyordu, görümcelerimi cağırıyordu.. Kendileri yetmiyormuş gibi birde misafirlerine hizmet ediyordum.. Birde bağırarak konuşuyorlar, kafam götürmüyordu.. Bir gün yine bağırarak konuşuyorlardı, kızım bir korktu, ağladı, 8-9 aylıktı o zaman.. Bende onlara bağırdım.. Siz sessiz konuşmasını bilmiyormusunuz, cocuk korktu diye.. O günden beri misafirlerini cağırmıyorlar artık :)
Misafirlerinden kurtuldum ah birde kendilerinden kurtulsam :)

Kp ben evlendikten sonra vefat etti ama kv her sene umreye gider daha kızıma 1 tl harçlık vermedi. Ben damarına çok bastım, o kadar mevlit yapıldı, bişey almadın dedim, gitmiş naylon bi mont almış, bi de niye giydirmediğimi soruyor... annemin aldıklarının yanında.....
Aynen eşimin borçla aldığı ufak tefek takıları kv taktı nişanımda. Düğünümde de zırnık taktı. Üstelik takılanlarla mekanın masrafını ödedik.
Benim kızım da kv yi hiç sevemedi, çünkü çocuğu bile tam olarak sevmiyor. Eşim gelince onun yanında seviyor, ilgilendiğini düşünmesini sağlıyor.
Eşim de bana diyor ki "annem sana ne yaptı" hiç bi şey yapmadı!!!! Evine giderim, gelip soframa oturmaz, hiç misafirperverlik göstermez, ben gider onlara hizmet ederim. Hep kendini soğuttu bugüne kadar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…