telefon olayina bi çozum bulman lazim .. telefonu cebinden ayirma mesela , sorarsada onemli bi$ey deil dersin
kalmalarina yapacak bi$ey yok gibi, anne babaya gelme denmezki
almanya oturumu mu var onlarda
hani emekli olunca turkler yari Tr de yari almanyada ya$iyoalr ya onun gibi
ulkeler arasi çali$iyo maa$allah seninkiler, $ehir bile deil :)
Onlar emekli olduktan sonra tr ye temelli dönüş yaptılar, sözde.. Nasıl bir dönüş anlamadım!!
Ne kadar gıcık bir durum ya..
O kadar uzun süre kalmaları ve sık sık yapmaları bunu..
Telefona bakmaları mesajlara bile.. önce sakla teli çalınca arasın dursun konuştuktan sonra dersin baba neden telaşlandın beni arıyorlar, ben bakarım kendi telefonuma bunu anlamazsa eğer dersin özel bir şey olabilir falan diye. Çalışıyor musun bilmiyorum ama uzatma konusunda senin de annene gideceğini falan söyle. Ayrıca onlar için günlük hayatını kasma değiştirme, telefonunla da rahatça konuş, gezmeni de yap..
işin çok zor allah yardımcın olsun eşin onlara git dese eşin senle ailesi arasında kalır daha çok karışır işler sonra sizinde aranız bozulur ama telefon konusunu eşinle konuş o babasına bu durumun onu rahatsız ettiğini kendisinin bile senin telefonunu incelemediğini anlatsın.
İki kişinin yiyeceği yemek ayrıdır
Misafir varken kurulan sofra ayrıdır
Yoruldum de
Biraz başın ağrısın
Kayınvalide mi yapar eşin dışardan mı alır kendileri düşünsün
Rahata alışmışlar bence, gelin hazırlasın biz yiyelim, canımız sıkılırsa da mesalarına kadar burnumuzu batıralım
Oh ne ala memleket
ke$ke yapmasalarmi$ kendi evlerinde otururlardi bari
sen kendini kisitlama , normal hayatini ya$a
yemegide kaynanaya yikmaya çali$san çokmu ya$li
anne ne pi$irsek bugun falan desen, sen yapinca çok guzel oluyor oglun çok sveiyor desen
banada bi ev olsa hazir yemek onume geliyor ,i$ guç temizlik yapmiyorum hizmet edende var
ben hiç çikmam o evden :)))
Yaptım odamdan cıkmadım, konuşmadım, yüzümü döktüm... Yine geliyorlar, yine geliyor!!
benim en yakın arkadaşım kayıvalidesi ve kayınpederi gelip haftalarca kalırlardı. kayınpederi falan sigara içerdi
hizmet ederdi hiçbirşeyin ucundan tutmazlardı arkadaşım içine attı birşey demedi hamile doğum herzaman böyleydi şimdi arkadaşım küçük çocuğu var arkadaşım kanser oldu bu genç yaşında
bence kimse insanın kendisinden değerli değil
eşin ailesine git diyemez sende vicdanlı birine benziyorsun
eşin görümcelerin hepiniz toplanıp konuşun 1'er hafta kalsınlar hepinizde
hayat çok kısa
klasik burası oğlumun evi gelin kimki muhabbeti , anlayışsız ve görgüsüzlük çok zor çözüm için öneride bulunamıycam ama Allah yardımcın olsun iplerin mi kopması gerekiyor cıngar m ı çıkması gerekiyor artık hangi dilden anlıyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?