Offff yaaa... Bana yardım edin :(

Ne kadar gıcık bir durum ya..
O kadar uzun süre kalmaları ve sık sık yapmaları bunu..
Telefona bakmaları…mesajlara bile.. önce sakla teli çalınca arasın dursun konuştuktan sonra dersin “baba neden telaşlandın beni arıyorlar, ben bakarım kendi telefonuma” bunu anlamazsa eğer dersin özel bir şey olabilir falan diye. Çalışıyor musun bilmiyorum ama uzatma konusunda senin de annene gideceğini falan söyle. Ayrıca onlar için günlük hayatını kasma değiştirme, telefonunla da rahatça konuş, gezmeni de yap..

eşinize söylesenizde anne gelmeyin diyebileceğini sanmıyorum
siz rahatsızlığınızı belli edin..helede tel. mevzusunda kim arıyo diye sorduğunda cevap vermeyin başka odada konuşun
anlayışsız insanlara anlayış göstermek gerekmez

Onlar emekli olduktan sonra tr ye temelli dönüş yaptılar, sözde.. Nasıl bir dönüş anlamadım!!

işin çok zor allah yardımcın olsun eşin onlara git dese eşin senle ailesi arasında kalır daha çok karışır işler sonra sizinde aranız bozulur ama telefon konusunu eşinle konuş o babasına bu durumun onu rahatsız ettiğini kendisinin bile senin telefonunu incelemediğini anlatsın.

JMerhaba canim. ben de kendi hikayemi anlatayim bir az moral bul. benim kv, kp ve kb bizde kaliyo.hem de ekim ayinda geldiler belki nisanda giderler diye umut ediyorum.biz evlenirken guya kpim bizim icin ayrica ev yapdirmisdi bahcili buyuk guya ayriyiz ama son bahar gi rer girmez geliyolar evin tum esyalari benim cehizim kullaniyplar. senin yaZdigin tum sorunlari bende yasiyorum. iki yil cep tlf u sessize aldim kardesim bile aradiginda acip konusamiyodum.arti benim ailemin gelip gitmesineizin vermiyolar hadi annesi nabasi gelsin kalsin diy
odum ama benimkilerde anne baba onlara niye izin vermiyolar?her turli saygyi gosteriyorum ama yaranamazsin ben yine saygisiz terbiyediz gormemisim.artik aldirmiyorum sana da tavsiyem sinirlenip de kendi sagligini bozma o zaman kimse sana"sen iyi birisin" demeyecek neyse sabirrr.

İki kişinin yiyeceği yemek ayrıdır
Misafir varken kurulan sofra ayrıdır
Yoruldum de
Biraz başın ağrısın
Kayınvalide mi yapar eşin dışardan mı alır kendileri düşünsün

Rahata alışmışlar bence, gelin hazırlasın biz yiyelim, canımız sıkılırsa da mesalarına kadar burnumuzu batıralım
Oh ne ala memleket

Onlar emekli olduktan sonra tr ye temelli dönüş yaptılar, sözde.. Nasıl bir dönüş anlamadım!!

ke$ke yapmasalarmi$ kendi evlerinde otururlardi bari
sen kendini kisitlama , normal hayatini ya$a
yemegide kaynanaya yikmaya çali$san çokmu ya$li
anne ne pi$irsek bugun falan desen, sen yapinca çok guzel oluyor oglun çok sveiyor desen
banada bi ev olsa hazir yemek onume geliyor ,i$ guç temizlik yapmiyorum hizmet edende var
ben hiç çikmam o evden :)))

JMerhaba canim. ben de kendi hikayemi anlatayim bir az moral bul. benim kv, kp ve kb bizde kaliyo.hem de ekim ayinda geldiler belki nisanda giderler diye umut ediyorum.biz evlenirken guya kpim bizim icin ayrica ev yapdirmisdi bahcili buyuk guya ayriyiz ama son bahar gi rer girmez geliyolar evin tum esyalari benim cehizim kullaniyplar. senin yaZdigin tum sorunlari bende yasiyorum. iki yil cep tlf u sessize aldim kardesim bile aradiginda acip konusamiyodum.arti benim ailemin gelip gitmesineizin vermiyolar hadi annesi nabasi gelsin kalsin diy
odum ama benimkilerde anne baba onlara niye izin vermiyolar?her turli saygyi gosteriyorum ama yaranamazsin ben yine saygisiz terbiyediz gormemisim.artik aldirmiyorum sana da tavsiyem sinirlenip de kendi sagligini bozma o zaman kimse sana"sen iyi birisin" demeyecek neyse sabirrr.

1,5 yaşında kızım olduğu icin calışmıyorum henüz..
Calışırken yine iyidi.. Sabah cıkıyordum akşam geliyordum, bütün gün yüzlerini görmüyordum!!

Eşimin ailesi bana neler demedi ki.. Kac defa ayrılmaya kalktım.. Ailesinede anlattı, sizin yüzünüzden eşimle aram bozuluyor diye.. Yine ayni yine ayni.. Birşeylerin değişmesi lazım, cünkü benim sinir sistemlerim iyice bozuldu!!

Eşim akşam 11e kadar calıştığı icin, ben kızımı alıp bazı günler annemde, anneannemde veya teyzemde yemek yiyoruz.. Onu da yapamıyorum, daraldım iyice...

67 yaşında.. Sabahtan akşama kadar oram ağrıyor buram agrıyor diyor.. Böyle diyene yemeği bugün sen yap nasıl diyeyim ki!?

allahm sabır versın ben her hafta sonu evlerıne gıdıyorum zaman gecmıyo dıken ustunde oturmak derler ya aynen oyle yuzlerını gormeye tahamulum yok ev uzak dıye evde ogulları var dıye gelmıyo lar ama yarın onlarda evlencek o zman ne yapcam bılmıyorum

benim en yakın arkadaşım kayıvalidesi ve kayınpederi gelip haftalarca kalırlardı. kayınpederi falan sigara içerdi
hizmet ederdi hiçbirşeyin ucundan tutmazlardı arkadaşım içine attı birşey demedi hamile doğum herzaman böyleydi şimdi arkadaşım küçük çocuğu var arkadaşım kanser oldu bu genç yaşında
bence kimse insanın kendisinden değerli değil
eşin ailesine git diyemez sende vicdanlı birine benziyorsun
eşin görümcelerin hepiniz toplanıp konuşun 1'er hafta kalsınlar hepinizde
hayat çok kısa

Yaptım odamdan cıkmadım, konuşmadım, yüzümü döktüm... Yine geliyorlar, yine geliyor!!

klasik burası oğlumun evi gelin kimki muhabbeti , anlayışsız ve görgüsüzlük çok zor çözüm için öneride bulunamıycam ama Allah yardımcın olsun iplerin mi kopması gerekiyor cıngar m ı çıkması gerekiyor artık hangi dilden anlıyorlar acaba

daha önceki konunda da yazmıştım canım eşinle beraber görümcelerinle konuş kv ve kp onlarda da kalmasını sağla yoksa sen sinir sahibi olcaksın sağlığın bozulacak
biraz dişini göster görümcelerine evde huzurum kalmadı sırayla birer hafta hepimizde kalsınlar de çekinme eşinde ısrarla söylesin

Sana yine senden başkası yardım edemez canım.
Eşinle çözeceksin sorunu.
Gelen git denemiyor malesef.
Ablalarıla konuşsun, eşim bunaldı buraya geldiğinde 1 er haftada siz alın , gelmek istemeselerde gelin alın götürün desin.
Onlarında işine geliyor tabi siz ağırlayın, onlar misafir gibi görsün gitsin.
Kimse elini taşın altına sokmak istemez. Eşiniz ayarlamalı bu durumu.

Son düzenleme:

Bu gidişle benim sonumda aynı böyle olacak...

Cıngarda cıktı, tartışmalar, kavgalar.. YİNE GELİYORLAR.. Bilmiyorum ne istiyorlar.. Son care galiba eşimden ayrılmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…