Offff yaaa... Bana yardım edin :(

Benim kp ölürse yandım.. Kv kesin hep bizimle kalmak isteyecek.. Onun bana dediklerini yaptıklarını bir anlatsam, roman olur!! Kızıma karşı iyiler.. O konuda şikayetci olamam..
Vallaha allah sanada sabır versin arkadaşım!!! Kolay değil...

Allah yardımcınız olsun valla okudukça içim şişti akşam akşam.
İnsanlar nasıl bu kadar bencil olabiliyor acaba
Yarın bi koşu gidip kv ye sorayım bakiim:))

Son düzenleme:
konunun hepsini okumadım fakat bi öneride bulunucam deyin ki annecim babacım kesin dönüş yapsanız da yılın önemli bir kısmın burda geçiriyorsunuz rahat etmeniz açısından burda da bir ev alsanız ordan emeklilerse eminim varlıklı insanlardır böylelikle geldiklerinde kendi evlerinde kalırlar..

eşin hiçmi rahatsız olmuyor yaa sende eşine huzur verme ki o rahatca gidin der valla dırdırın dibine vur odada eşine kavga çıkar falan çünkü erkekler kendi rahatlarına önem verirler bozuldumu atağa geçerler pes etme sakın

Son düzenleme:

yOK ARKADAŞIM ya o işler hiç öyle olmuyor. Benim eşim bizzat kendi annesinin muhabbetine katlanamıyor, işten geliyor, yarım saat sonra yatak odasına geçiyor. O yüzden benim halimden anlamıyor, benim annemde ne var diyor. Halbuki bir oturuyum kadın 1 saat boyuna STV de ve Kanal 7 de çıkan hikayevari sinemaları gerçek zannedip bana anlatıyor. Bir de anlatması var dıdının dıdısına kadar ağır ağır, kadın konuşurken bana baygınlık geliyor, boğulacak gibi oluyorum ama susmadığı için lafını kesmeden oturup dinliyorum sessizce. Eşime söyleyince de tabi kendi yarım saat dayandığından benim 23 saat dayanmam ona pek garip gelmiyor. En son annesine hakaret ettim, eşim bana annemle babamın yanında dedi ki, "benim annem 1 tane! Sen gidersin, ben 50 karı daha alırım!" Ama artık dayanma gücüm kalmamıştı, kızım da hasta ameliyat olacak, ben hastayım,
stelik o gün oruçtum, kadın da iftarı yapmama müsade etmeden, nutuk atmaya başlayınca ben zıvanadan çıktım, kadına bağırdım.

Onu da dedik, görümcemlerde dedi.. Ayrı eve cıkın bizde rahat gelir gideriz dediler.. O zamanda biz uzun kalmıyacağız, bu seferlik böyle oldu, allah bilir bir daha ne zaman geliriz, 6 ay sonra mı, 1 sene sonra mı deyip cıkıyorlar icinden.. Ama 2-3 ay geciyor yine burdalar, cıldıracağım artık!!!

Kendiside benim rahatsız olduğumun farkında aslında ama caktırmıyor!! Sözde kendiside rahat edemiyormuş.. Yaa zaten eşim sabah 10-11 e kadar uyuyor.. 1 de işe gidiyor, gece 11 de geliyor.. Olan bana oluyor..
Kp birde cok huysuz biri.. En kücük birseyde sinirlenir bağır cağır, küfürlü konuşur..

off canım ya Allah kolaylık versin, tabi banada bende aynı şeyleri yaşamak zorunda kalıyorum, ne desek faydasızki onlarda eşlerimizde biliyolar durumdan rahatsız olduğumuzu ama eşlerimiz onlara bişi diyemiyo, onlarda bize aldırmadan kalabiliyolar ve benim kayınvalidem aylarca kalıyo 4 aylık evliydim geldi 5 ay kaldı kadın, her geldiğinde en az 2-3 ay kalıp gidiyo bütün sinirlerim harap oluyo resmen, katlanamıyorum bide çok pis ve orayı burayı karıştırıyo, Allahtan çalışıyorum akşamdan akşama görüyorum ama akşam eve gelipte evimin karıştırıldığını ve pisliğini görünce cinnet geliyo bana.. şimdi bide bebeğim olucak o zamanda gelicek ve ozaman kaç ay kalıcak kimbilir evdeyken nasıl katlanıcam ona bilmiyorum.. ama eşime az çok belli ediyorum çok kalmasından rahatsız olduğumu bakalım bu kez nasıl olucak..

bu arada eşimin iş arkadaşı kayınvalidesi kayınpederi sürekli gelip onlarda kaldığı için sürekli stres yapıyodu en sonunda pazar günü kalp krizi geçirdi 31 yaşında adam gencecik Allahtan ölmedi.. umarım eşime ders olur ve beni o kadar streste bırakmamak için bişeyler yapar..

ne diyim anlayışsız insanlar bide senin kayınpederin var allah sana sabır versin, ama sen ne desen olmaz bu işi halledicek olan biri varsa oda eşin bence, umarım seni anlar ve gerekeni yapar..

Son düzenleme:
Merhaba ,

aslinda üzücü durum degil mi sinirlendiginiz olay ? Ayni seyleri esiniz sizin aileniz icin kullanmis olsaydi üzülmez miydiniz ? Anne ve Babaniza gidin esim rahatsiz oluyor diyebiilr miydiniz ? Bende eski esimin ailesi ile unutlumayacak cok zarar gördügüm olaylar yasadim ama evime geldikleri hic bir gün onlari bas tacim gibi hissettirmekten vazgecmedim cünki benimde annem babam var ve bende eski esimin annem ve babama öyle davranmasini ister/dim!

Simdi umrumda degil o insanlar tabiki ama yinede düsündügünüzde gercekten üzücü bir olay , düsünsenize onlar size deger veriyorlar senin/sizin yaninda kendilerine cok rahat ve huzurlu hissediyorlar ki gelip gidiyorlar bu kadar kisa süreli araliklarla ... Yine sizin bileceginiz is ama bu kadar kasmayin bence kendinizi , tabiki herkesin bir yasantisi var ama yasli insanlar üstelik siz anne ve babanizi belki her daim görebiliyorsunuz yakinsiniz ama esiniz öyle degil , unutmayin ki onlarda anne baba esinizde evlat .. :)

Haddimi asmak istemem ama yinede kendi düsüncelerim bunlar ...

ALLAH yardımcın olsun
katlanmaktan başka yapacak bişey yok gibide
kp ne diye telefonuna bakar onu anlayamadım

Allah sanada sabır versin.. Vallaha anlamadım ben, sabırtaşı olarak mi geldik dünyaya.. Sabır et sabır et nereye kadar.. Elbett bir gün bir yerden bir patlaklık verecek ama hayırlısı..
Cocuğun olduktan sonra hic katlanamıyorsun, kendimden biliyorum :) herseye karışıyor, yok şöylede böylede.. Doğumdan sonra bana yardım etmek icin gelmişti, sözde.. Geldi, ben cocuğa bakayım sen evinin işlerini hallet, dedi bana.. Şok oldum.. Vicdansız kadın.. Sonra eşime bağırdım :/

benimki bana yardım filan etmez ne ev işi ne başka bi işin ucundan tutmaz zaten ..

bu arada burda bazıları sizin aileniz gelse eşiniz rahatsız olsa filan demişler ama, olay gelmeleri değilki kabak tadı vericek kadar kalmaları kimse gelmesin gitmesin demiyo, herşeyi tadında bıraksınlar aylarca kalmanın bi anlamı yok, bizim ailelerimizle karşılaştırlılmış ama bizimkiler gelipte kabak tadı verene kadar kalmıyolar zaten rahatsız etmeyelim die düşünüyolar.. kusura bakmasın kimse genelleme yaparsak erkek aileleri hep daha rahat davranıyolar oğlumun evi oğlumun evi die, kızlarınada gidip o kadar kalmıyolar her ne hikmetse..

Onlar mı bana değer veriyor?? Nasıl bir değer anlamadım??
Bana iftira atarak eşimle aramı bozmak mı değer vermek??
Aramızı bozmak icin kafasından birşey uydurup kavga etmemize sebeb olmak mi değer vermek??
Benim ailemin hakkında iller geri konuşmak mı değer vermek??
Defalarca hizmet etmesini bilmiyorsun demesi mi değer vermek?? Elimden geleni yapmama rağmen!!
Benim arkamdan beni görümcelerime kötülemek mi değer vermek??
"Eğer bize hizmet etmiyorsan edemiyorsan, bizim dediklerimizi yapmazsan annenin evinden niye geldin" bu mu değer vermek??
Nişanliyken eşime hala başka kızlar bulması mı değer vermek??
Eşime bana karşı doldurmaya calışmalarımı değer vermek??

Bu mudur değer vermek?? Vay bee..

etsinleeerrr.zaten sevmediğiniz ve de değer vermediğiniz insanların laflarını niye önemsiyorsunuz anlamadım.misafirlik 3 gün dersiniz.anneme gittiğimin çetelesini mi tutmalıyım dersiniz.siz nasıl canınız istediğinde oğlunuzu görmeye geliyorsanız ben de aynı şekilde annemi görme hakkımı canım istediği zaman kullanıyorum dersiniz.ha aram açılmasın diye idare etmek istediğiniz insanlar olsalardı tamam diyecektim.ama siz zaten yeterince yüz göz olmuşsunuz koyverin gitsin.

canım Allah kolaylık versin...
bende aynı dertten yanıyorum. üstelik aynı şehirdeyiz 4 ablamız var eşim tek erkek çocuk. 2-3 haftada bir gelir bi hafta kalırlar. inan 2 haftalık gelindim bi başladılar hala aynı kendileri yetmez ablalar gelir kalır cümbür cemaat. ne ağladım ilk zamanlar.kv odama girer çamaşırlarımı bile karıştırırdı daha neler neler herşeye herşeye karışırlar. eşime söylerdim haklısın gülüm, haklısın balım ama başka bişi yooook.
çok sustum çok sabrettim. artık aklıma geleni söylüyorum. tabi kırmadan onu bidaha yapmayın, bundan hoşlanmıyorum falan biraz gelişme var en azından artık odamı karıştırmıyo ama adamlara gelme de diyemiyosun işte. biraz düşünseler nerdeeeee.... haftaya geliyolar yine bakalım bu sefer kaç gün kalacaklar bunaltmadan 2 gün dursalar paşalar gibi bakarım ama ille bıktırırlar.

Allah sana sabır versin arkadaşım.. Kolay değil seni cok iyi anlayabiliyorum.. Nedir bu gelinlerin cektiği anlamadım gitti!!!

Allah sana sabır versin arkadaşım.. Kolay değil seni cok iyi anlayabiliyorum.. Nedir bu gelinlerin cektiği anlamadım gitti!!!

bende anlamış değilim tatlım tabiki anne baba gidilir, gelinir özel hayat bırakmıyolar aşırı olunca dayanamıyosun. bazı arkadaşlar kızıyo ana baba hakkı inkar etmem asla Allahım elden ayaktan düşürmesin yine kimseyi kimseye muhtaç etmesin, benimkiler tek oğlan diye yapıyolar açık açıkta söylüyolar. evimize gelirler bizim ev derler bu arada lojmanda oturuyoruz hani kendilerinin aldığı bi yer değil takılarımı verdim eşime sattık araba aldık bizim arabamız oldu dediler. oğlumun ekmeği, oğlumun döşeği, oğlumun oğlumun oğlumun. ya hiç mi bişey benim değil. hiç unutmuyorum 2 aylık evliydim babam vefat etti. 2 hafta kaldım annemin yanında ki 2 kardeşiz bide ablam var gelmiş artık evine git bi havalandır demez mi ev batsın canım ciğerim babam ölmüş hiç mi merhametin yok tek kelime etmedim ama artık sevemiyorum kayınvalidemi. ablalarda öyle sizin evide bizim evler gibi sanıyolar dedi bi gün görümcem bizim evin ne farkı varmış dedim bende, oğullarının eviymiş annemin yanındada böyle konuşuyolar daha 2 kere geldi garibim 10 dakikalık mesafede oturuyoruz halbuki çok içim acıyo anlatamam. eşimse ne bana ne onlara bişey diyemiyo onada hak vermiyo değilim ana baba bu keşke kendileri düşünseler onlarında bi düzeni var elimiz ayağımız var tatlı gitsek tatlı gelsek deseler yok işte yoook Allah yardım etsin herkese ama düşüncelerini söyle güzel güzel anlamıyolarki dersin şimdi benimkiler de öyle eşim dese ikiletmezler ben deyince 50 defa söylemem lazım bazen eşimin yanında söylüyorum mesela annecim lütfen bi daha telefonumu karıştırma hoşlanmıyorum diye o zaman eşimde onaylıyo artık yapmıyolar

Koyun can derdinde, kasap et, misali!!!

Ben zaman zaman eşimede kızıyorum.. Elimde değil ama.. Günlerce konuşmuyorum falan filan.. Sinirimi bir yerden cıkarmak zorundayım, kurbanda her seferinde eşim oluyor :)
Cok sükür salı günü gidiyorlar, ucak biletlerini aldılar.. Doğru düzgün sevinemiyorum bile cünkü mayısta yine gelecekler.. Offff Düşündükce şimdiden icim daralıyor, karnıma ağrılar giriyor...

ah canım benim bende çok kızıyorum eşime belkide tek kavgamız bu yüzden oluyo huzur düzen bozuluyor.akşama kadar canım çıkıyo kaç demlik çay kaç öğün yemek bulaşık temizlik bide kayınvalide peşimde gezer şura kalmış şurayıda yap buraya elim yapışıyo iyi sil yardım da etmez kriz geçirecek aşamaya geliyorum akşam adamım gelince patlama ihtiyacı duyuyorum :) ama artık seni bırakıp gitcem aşamasına geliyo o kadar yani ve her gittiklerinde bi iki haftaya gelecekler daha yorgunluğum geçmeden diye sevinemiyorum bile senin gibi içimde bi sızı oluyolar halbuki azıcık söylese eşim ağzını açmaz ama oda üzülüyo biliyorum... eşlerin durumuda zor aslında hadi yine senin bi süreliğinede olsa gözün aydın...

Sağol tatlım...
Vallaha ben bi cözüm bulmaya kararlıyım.. Hele bi gitsinler işte o zaman evde büyük bir patlama olacak kesin!!
Salonda iki tane cekyat var, orda yatmıyorlar, cocukodasına yatak hazırlatıyorlar.. Kızım odasında oynamak istiyor bırakmıyorlar, yada biri uyuyor oluyor.. 1,5 yaşındaki cocuğa nasıl laf gecirebilirsin ki, anlamaz.. Orası onun odası, her zaman oyun oynadığı, vakit gecirdiği odası..
Var ya aklıma geldikce sinirlerim tepeme geliyor, dahada geriliyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…