Sağol tatlım...
Vallaha ben bi cözüm bulmaya kararlıyım.. Hele bi gitsinler işte o zaman evde büyük bir patlama olacak kesin!!
Salonda iki tane cekyat var, orda yatmıyorlar, cocukodasına yatak hazırlatıyorlar.. Kızım odasında oynamak istiyor bırakmıyorlar, yada biri uyuyor oluyor.. 1,5 yaşındaki cocuğa nasıl laf gecirebilirsin ki, anlamaz.. Orası onun odası, her zaman oyun oynadığı, vakit gecirdiği odası..
Var ya aklıma geldikce sinirlerim tepeme geliyor, dahada geriliyorum!!
daha benim çocuğum yok olsa hiç dayanamazsın diyolar komşularım e görüyolar halimi. 9 tane torunları var onlara bizim demezler bi torunumuz olsa diye bize söylerler oda olmuyo bi türlüsen misafirsin nereye yatak seriliyosa geç yatsana işte niye insanların düzenini bozarsın...
valla tatlım bende bunun üzerinde düşünmekten felsefeci olcam ama kesin bi çözüm maalesef hala yok. ama eğer sen bulursan gözünü seveyim bana da söyle :44:
Komşularına hak veriyorum..
Onlarında 6 Torunu var bizim kızla 7.. Sizinkiler gibi, öteki torunları torun görmüyorlar.. Gercek torun bizim kızımızmış.. Allahım ne cahillik, ne aptallık...
Hemen başlarlar zaten torun torun diye.. Sanki size ne.. Doğuracak olan benim, bakacak olanda benim.. Hayret yaa..
Tmm canım cözüm bulursam kesin sanada haber vereceğim!! :)
Kizlar merhaba. ya nilin yazdiklarini okuyorum da aynenbenim yasadiklarim gibi. benim kv em cok tutucu. esim iyi cok takmaz ama o her seyime karisir. yok etek boyum, yok elibise vok siki bir az bol al, yok sacini boyama offf. esim de annesinden cok korkuyo yuzune ters baksa nefesi kesiliyo ne yapacam bilmiuorum hep birin orda n birin burdan anlatiyorum o kafar cok sozum var ki biri burakip diyerinegeciyorum.
Eşimin ailesi iki bucuk haftatır bizdeler.. 2 hafta kalıp gideceklerdi, yani gecen haftasonu.. Önümüzdeki haftaya ertelemişlerdi.. Şimdi de kp "ben haftaya gideyim, kiraları toplayıp geri gelelim, 3 hafta daha kalalım burda" diyor.. Ben daha dayanamiyorum böyle sık sık gelmelerine ve uzun süre kalmalarına.. Mayısta yine gelecekler..
Kafayı yiyeceğim ya.. Onların yüzünden rahat hic birşey yapamıyorum!! Aileme gidemiyorum, bırakın gitmeyi, telefonda bile rahat konuşamıyorum!!
Her gün her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum..
Kp ceptelefonum calınca benden önce bakıyor.. İster mesaj olsun ister arama.. Belki gizli birsey var.. Eşim bile telefonuma bakmazken onun her fırsatta mesajlarımı okumasından rahatsız oluyorum.. Ben ondan önca baksam bile, kim o diye soruyor!!Onları istemediğimi defalarca eşime anlattım (gecmişde cok büyük, unutulmayacak sorunlar yaşadım onlara). Her seferinde tmm diyor gecişdiriyor.. Ya gelsinler, senede 1 defa, 1-2 hafta dursunlar gitsinler!!! Mecburmuyum ben onları bu kadar sık ve uzun müdet misafir etmeye?!
Artık yeter, dayanamıyorum, istemiyorum!!
Ne kadar can sıkıcı bir şey ya. Eşin bir şey demiyorken kayınvalidene ne oluyor. Bu kaynanalar da cozuttu:) bu ne arkadaş kendi kızlarına hayatta aynı şeyi yaptırmazlar ama kendilerine gelince hava hoş! Eşinin de annesinden korkması gerçekten kötü arkanda destekçin yok gibi resmen. Eşine biraz blöf yapsan işe yaramaz mı ki? Bu defa da eşin arada kalacak amaKizlar merhaba. ya nilin yazdiklarini okuyorum da aynenbenim yasadiklarim gibi. benim kv em cok tutucu. esim iyi cok takmaz ama o her seyime karisir. yok etek boyum, yok elibise vok siki bir az bol al, yok sacini boyama offf. esim de annesinden cok korkuyo yuzune ters baksa nefesi kesiliyo ne yapacam bilmiuorum hep birin orda n birin burdan anlatiyorum o kafar cok sozum var ki biri burakip diyerinegeciyorum.
Ne kadar can sıkıcı bir şey ya. Eşin bir şey demiyorken kayınvalidene ne oluyor. Bu kaynanalar da cozuttu:) bu ne arkadaş kendi kızlarına hayatta aynı şeyi yaptırmazlar ama kendilerine gelince hava hoş! Eşinin de annesinden korkması gerçekten kötü arkanda destekçin yok gibi resmen. Eşine biraz blöf yapsan işe yaramaz mı ki? Bu defa da eşin arada kalacak ama
Evet aynen kızlarına yaptırmazlar.. Görümcemlere eşlerinin ailesinden biri gelsin, sadece haftasonu kalmak icin.. Kp ve kv demedik laf bırakmıyor.. Niye geliyorlar, b.k mu (afedersiniz) var sanki, kızımı yoracaklar, yemek yapma dışardan sipariş et!!!!
Ya 2 gün sadece 2... Öyle sinir oluyorum ki!! Kendileri bizde haftalarca kalıyorlar!! Onu düşünen yok!!
Onlar öyle deyince onlara laf carpıyorum ama ya anlamıyorlar yada anlamamazlıktan geliyorlar, büyük ihtimal...
Evet aynen kızlarına yaptırmazlar.. Görümcemlere eşlerinin ailesinden biri gelsin, sadece haftasonu kalmak icin.. Kp ve kv demedik laf bırakmıyor.. Niye geliyorlar, b.k mu (afedersiniz) var sanki, kızımı yoracaklar, yemek yapma dışardan sipariş et!!!!
Ya 2 gün sadece 2... Öyle sinir oluyorum ki!! Kendileri bizde haftalarca kalıyorlar!! Onu düşünen yok!!
Onlar öyle deyince onlara laf carpıyorum ama ya anlamıyorlar yada anlamamazlıktan geliyorlar, büyük ihtimal...
ne kadar tanıdık geldi bana bunlaraynen benim kayınvalide de kızının kayınvalidesini hazmedemez kadın görümceme gelip kalınca kıskanır, hep kızımda kalıyoda, aylarca kalıyoda, ölmüş kaynanada daha neler neler sayar kadının arkasından ama aynısını kendisi yapar gelir aylarca kalır bende.. be mübarekler dönün bi kendinize bakın demi ama nerdeee sanki bunlar doğurmuş başkaları sokakta bulmuş evlatlarını.. kendi kızları kıymetli biz ağaç kovuğundan çıkma
kızlaaaarrrrrrrrrrr benimkilerde aynısının tıpkısı :82: Tembih eder kızlarını gitme kaynanana, yardım etme, yüz verme hele senede bi kere kalırlar onlarınki uuuuuuuu neymiş yine gelmişlermişşş benimki her ay gelip bi haftayı bizle geçirmese yaşayamaz eşime bi düşkünler ki yoksa ben umurlarında değilim akşama kadar sabaha kadar da önlerinde ben dönerimmm
kızlaaaarrrrrrrrrrr benimkilerde aynısının tıpkısı :82: Tembih eder kızlarını gitme kaynanana, yardım etme, yüz verme hele senede bi kere kalırlar onlarınki uuuuuuuu neymiş yine gelmişlermişşş benimki her ay gelip bi haftayı bizle geçirmese yaşayamaz eşime bi düşkünler ki yoksa ben umurlarında değilim akşama kadar sabaha kadar da önlerinde ben dönerimmm
eşimin ailesi iki bucuk haftatır bizdeler.. 2 hafta kalıp gideceklerdi, yani gecen haftasonu.. önümüzdeki haftaya ertelemişlerdi.. şimdi de kp "ben haftaya gideyim, kiraları toplayıp geri gelelim, 3 hafta daha kalalım burda" diyor.. Ben daha dayanamiyorum böyle sık sık gelmelerine ve uzun süre kalmalarına.. Mayısta yine gelecekler..
Kafayı yiyeceğim ya.. Onların yüzünden rahat hic birşey yapamıyorum!! Aileme gidemiyorum, bırakın gitmeyi, telefonda bile rahat konuşamıyorum!!
Her gün her gün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum..
Kp ceptelefonum calınca benden önce bakıyor.. Ister mesaj olsun ister arama.. Belki gizli birsey var.. Eşim bile telefonuma bakmazken onun her fırsatta mesajlarımı okumasından rahatsız oluyorum.. Ben ondan önca baksam bile, kim o diye soruyor!!
Onları istemediğimi defalarca eşime anlattım (gecmişde cok büyük, unutulmayacak sorunlar yaşadım onlara). Her seferinde tmm diyor gecişdiriyor.. Ya gelsinler, senede 1 defa, 1-2 hafta dursunlar gitsinler!!! Mecburmuyum ben onları bu kadar sık ve uzun müdet misafir etmeye?!
Artık yeter, dayanamıyorum, istemiyorum!!
aynen aynen benim kaynanamlarda böyleler ve iki yüzlüler. Nefret ediyorum. Her lafları batıyor bana artık. Pısırık kocamda ne mahremiyetimizi ne de hakkımızı onlara karşı koruyo. Birde istiyorlarki görümcemin her işini ben eşim yapayım . Kayınbabam görümcemin sıpasına bir baktırsa bana. Sanki karı sıpasını yaparken bana sordu. Ki ben lisans mezunuyum. Işe girmeye çalışıyorum bana diyorlarkl " ne yapacksın işe girip, boş ver" sonra aptal kaynanam eskiden eşime istediği bir şişko kız var , sürekli ondan bahsediyor, kızda bildiğin riyakar iki yüzlü nün teki. Tipsizde allahtan güzel felan değil yoksa çekeceğim vardı. Ve kız dandik bir bölüm bitirmiş kaynanam sanıyor kızı mühendislik bitirmiş. Bahsedip duruyor rubundan. Geçenlerde de aynı kızdan bahsedildi işinden, ardından kayın babam dediki senin bölümde bölüm mü. Gitte hemşirelik felan öğren dedi. Nefret ediyom ya bunlardan. Eşimde ağzını açmaz. Pısırık ne olacak. Ve o şişko kız geçenlerde bize geldi ve bana diyorki " niye çocuk yapmıyorsun işe girip ne yapacaksın. " ben de dedim " sen kendin yap bana ne söylüyosun dedim. Ama ağzının payını veremedim . şu an resmen batıyor ve sinirden kaç gündür ağlıyorum. Kaynanammda iki yüzlü. Dışardan herkes pek sever. Aptallar ne olacaklar. Eşek kocamda hiç korumuyo. Sonra da benden çocuk istiyor. Olur bu şartlar altında alır çocuğu. Benle çocuğumu artık sülalesine köle yaptırır.
aynı benim kaynanamlar gibiler. Görgüsüzler işte. Kendileri bizde aylarca kalır her şeye burunlarını sokarlar bir teşekkür bile etmezler. Tam görgüsüzler. Zaten nefret eder oldum şu türk adetlerinden. Benim annemler gelsin kadıncağız 2 gün kalır. Görgü yoksunu kaynanam 10 defa arar. Kaç gün kalacak diye. Diyemiyorum ki 1 ay kalacak varmı diyeceğin diye. Ama artık eşime söylüyorum ya aileni uyarırsın ya da ben bunDAN SONRA AĞIZLARININ PAYINI VERİRİM SENİ DE UYARMADIĞIN İÇİN PİŞMAN EDERİM DİYE . AMA KOCAM BİLİYOR Kİ BEN SALAK AĞZIMI AÇAMAM
ne kadar çok bilenmişsiniz bu kaynanalara ya
vallahi evlenmekten korkar oldum kk.da okuduklarım yüzünden
herkes aynı değildir canım ama dört dörtlük hiç yok biraz idare ediyosun bazen patlıyosun gidiyo işte yine de iyi bi adam bulursan evlen sen kaynana var diye evlenmemezlik etme
aynen aynen benim kaynanamlarda böyleler ve iki yüzlüler. Nefret ediyorum. Her lafları batıyor bana artık. Pısırık kocamda ne mahremiyetimizi ne de hakkımızı onlara karşı koruyo. Birde istiyorlarki görümcemin her işini ben eşim yapayım . Kayınbabam görümcemin sıpasına bir baktırsa bana. Sanki karı sıpasını yaparken bana sordu. Ki ben lisans mezunuyum. Işe girmeye çalışıyorum bana diyorlarkl " ne yapacksın işe girip, boş ver" sonra aptal kaynanam eskiden eşime istediği bir şişko kız var , sürekli ondan bahsediyor, kızda bildiğin riyakar iki yüzlü nün teki. Tipsizde allahtan güzel felan değil yoksa çekeceğim vardı. Ve kız dandik bir bölüm bitirmiş kaynanam sanıyor kızı mühendislik bitirmiş. Bahsedip duruyor rubundan. Geçenlerde de aynı kızdan bahsedildi işinden, ardından kayın babam dediki senin bölümde bölüm mü. Gitte hemşirelik felan öğren dedi. Nefret ediyom ya bunlardan. Eşimde ağzını açmaz. Pısırık ne olacak. Ve o şişko kız geçenlerde bize geldi ve bana diyorki " niye çocuk yapmıyorsun işe girip ne yapacaksın. " ben de dedim " sen kendin yap bana ne söylüyosun dedim. Ama ağzının payını veremedim . şu an resmen batıyor ve sinirden kaç gündür ağlıyorum. Kaynanammda iki yüzlü. Dışardan herkes pek sever. Aptallar ne olacaklar. Eşek kocamda hiç korumuyo. Sonra da benden çocuk istiyor. Olur bu şartlar altında alır çocuğu. Benle çocuğumu artık sülalesine köle yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?