canım cok gecmiş olsun. bizim evde sinek yok ama geçtiğimiz iki hafta annemin evindeydim. orda cok vardı. nesibeyi yatırmadan once odayı ilaclıyordum 10 dak sonra sineklik olan camı acıp hava almasını sağlıyordum, bu şekilde korumaya çalıştım. ama yine de biraz ısırdılar.
asyanında yüzünde 4 tane kocaman sinek ısırıgı olunca raid in yeni çıkan gece gündüz fişe takılan ilacından aldık 3 gündür ısırılmıyoruz çok şükür
mecbur yatagina koyup korkumalik takcaksin yatagin üstüne ya.zor yazik.bir de zor iyilesiyor.
sivri sinek isirigina cremler oluyor alerji icin falan ondan kullansan.burda ismi fenistil jel.bebklere oluyorm u eczaneye sor.isiriga sürünce ertesi gün geciyor.
cibinlik kullan cnm zeynebe öyle yapıyoz buranında sinegibol hergün evde 10tane öldürüyom
canım benim kızımıda çok acayip ısırmışlardı yani çocuğun yüzü de dahil vücudu su çiçeği çıkarmışa döndü.h.sonu carrefoura alışverişe gidince orda bende sordum.Eczacıbaşı 2 aylıktan büyük bebekler için okaliptüs içeren bitkisel bi ilaç çıkarmış sadece sinek değil kene ve diğer haşerelere karşıda etkiliymiş sadece ufak çocuklarda ellere sürmüyosun 2 gecedir yatmadan banyodan sonra vücuduna sürüyorum gerçektende faydasını gördüm yeni ısırık yok eskilerde kaybolmaya başladı. onlara da ısırık için jel sürdüm.giriş holede likit raid taktım.Ayrıca nerden duyduğumu hatırlayamıyorum lavanta yağı aktarda satılanlardan onada gelmiyomuş.tv de bi bitkisel yağ sölediydi aklıma gelmiyor.istersen bi aktara uğra ordan sana bilgi verirler..
arzucum bugün bakayım ben yaa vücuduna mı sürüyorsun spreyi havaya felan mı sıkıyorsunn karbonatlı suyuda denicem bu akşamm
canım benim kızımıda çok acayip ısırmışlardı yani çocuğun yüzü de dahil vücudu su çiçeği çıkarmışa döndü.h.sonu carrefoura alışverişe gidince orda bende sordum.Eczacıbaşı 2 aylıktan büyük bebekler için okaliptüs içeren bitkisel bi ilaç çıkarmış sadece sinek değil kene ve diğer haşerelere karşıda etkiliymiş sadece ufak çocuklarda ellere sürmüyosun 2 gecedir yatmadan banyodan sonra vücuduna sürüyorum gerçektende faydasını gördüm yeni ısırık yok eskilerde kaybolmaya başladı. onlara da ısırık için jel sürdüm.giriş holede likit raid taktım.Ayrıca nerden duyduğumu hatırlayamıyorum lavanta yağı aktarda satılanlardan onada gelmiyomuş.tv de bi bitkisel yağ sölediydi aklıma gelmiyor.istersen bi aktara uğra ordan sana bilgi verirler..
bende gecenlerde Mehmet Oz un programinda izledim,okaliptus yagi sivrisinegi uzaklastiriyormus,adam koluna okaliptus yagini surdukten sonra sivrisinek dolu bir kutunun icine soktu bir tane bile sinek konmadi koluna,hem dogal bir yag oldugu icin bebeklere zararli olacagini sanmam.
OKALİPTUS YAĞI EVDE VAR hayatın burnu tıkanmıştı onun için almıştım soğuk buhar makinesinin içine koyuyordum acaba yine aynı yapsam sürmedende işe yarar mı yani makinanın içine koysam CADIARZU
candycim bizim eczacımız DEFANS önerdi bize eczacıbaşının
2 ayın üstündeki bebekelr için uygun dedi,kullanıyoruz..
su çiçeği gibi oldu ondan önce delik deşik başka çözüm yolu bulamadık
1 haftadır kullanıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?