- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Kızlar selam yemin ederim bunalmış vaziyetteyim kafayı yememe az kaldı 

konuya giriyim hemen, Tekstil sektöründe çalışıyorum satın alma departmanında fakat iş yerinde şöyle bir sıkıntı var herkesin kendi işi var benim ise birden fazla bir insanı 1000 parçaya bölersiniz ya aynı o durumdayım sipariş hazırlıyorum müşteriye gönderiyorum işim bu kadar ama ben fatura gelir onlara bakarım okeylendikten sonra müdüre çıkarım okeyletirim muhasebeye veririm telefonlara bakarım rapor çekerim mutfakta bulaşık makinası bozulur ben ilgilenirim yazıcı bozulsa ben bakarım yemek yiyecek millet çoğu bana der telefon ile haber ver diye hadi bunlar geçtim öyle bir patronum var ki evlerden ırak karakteri tam oturmamış laubalinin teki 52 yaşında yaşına göre hareket etmez bi firma var çok sıkı fıkılardı aralarında sanırım bi soğukluk girdi adam bu hafta hep aradı beni fiyat vermemi istiyor patronumda soğukluk girdi diye ilgilemiyor normal de onun yakını adama yani müşteriye diyorum ki diğer pazarlamacı arkadaş ile görüşün benim fiyat verme yetkim yok diyorum yok sen patronuna söyle ara fiyat versin diyor bir iki üç dört beş derken şimdi yine aradı şu iplikten 4.5 ton istiyorum fiyat veririmisin diyor dedim patron ile görüşün ben aramıyım sen ara lütfen diyor iyi niyetimden yine tamam dedim patronu aradım şirket hattından bir bağırması var kulaklarım çınladı sana demiyor muyum ben beni arama o müşteri ile ilgili diğer pazarlamacı arkadaşı arasınlar söylüyorum adam ısrarla sizi istiyor diyorum arada kaldım diyorum BEN PATRON DEĞİLMİYİM SEN KİMSİN DE ARADA KALDIN DİYOR BIKTIM yemin ederim bıktım arada kalmak sırf onlara özel bir şey mi
sanki adamın karşısında konuşurken nasıl konuşacağımı şaşırdım parası çok diye kendilerini padişah sanıyor bunlar 

Allah ım sen bana sabır ihsan eyle

içimi boşaltmak istedim yorduysam sizi afedersiniz