offffffffffff

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.328
398
sevgili dostlarım sifremi unuttugumdan buraya hep giriş yapmadan yazılarınızı okuyorum. sizden akıl isteyecegim ben yeni evlendim 7 ay oldu. 3 aydır çalışmıyorum. üst katımda oturan suratsız bir kadın var onunda 3 yasında bi çocugu var . sürekli tepemde kosuyor . uyardım işte uslanır napim durmuyo falan diyo. ben artık eve girmeye korkar oldum ve psikiyatriste gittim. takıntılı oldugumu soyleyip prozac ve rixper verdi düşük dozda. evde yalnız duramıyorum hemen anneme kaçıyorum eskiden 9 a kadar uyurdum artık 7 de kocamla kalkıp anneme gidiyorum. çocuk istiyorum ilaçları bırakmak istiyorum napıcam bilmiyorum. yukardaki koşma sesini kafamda abartıyorum. lütfen yardım edin. bebegim olsun onla oyalanayım istiyorum yasım 34.

Çocuğun yok diyemi takıntı yaptınz az kıskanmk gibi? Bende bazen takıntılıym onun için ilaç almm yani ilaç çözüm değil sakinleştiriyr binevi uyuşturucudur bnm gözümde .daha rahat olmayı boşvrmeyi deneyin aman demeyi öğrenin .çıkıp gezin bunalıma girmeyin .

kıskanclık değil bence çünkü kendim isteyerek dogum kontrol hapı kullanıyorum. evden tasınamam yeni evli oldugumuz için borclar var. aslında ses eskisi kadar degil ama ben abartıyorum takmısım bi kere. of yukarıdaki çocuk hiperaktif miş.

Bebek bakimi normal psikolojide birini bile zorlarken siz lutfen tedavi olup oyle bebek yapin.
İnanin coook zor sabir lazim sevgi lazim uykusuz yorgunken bile amaninnn kuzucuk altini islatmis diye gonlunu yapa yapa alt degisiyoruz

kafamı taktıgım basit bişeymi kızlar . yoksa gercekten buyuk bi dertmi bilemiyorum. tamam cocugu erteleyecegim. haklısınız.

kafamı taktıgım basit bişeymi kızlar . yoksa gercekten buyuk bi dertmi bilemiyorum. tamam cocugu erteleyecegim. haklısınız.
üst katindaki çocuğun koşmasina dayanamazken kendi çoçuğunun gürültüsüne katlanabilecek misin?
Yan dairede üst dairede hep çocuklu aileler oturuyorlar koşuyorlar ağliyorlar bağiriyorlar hiç rahatsiz olmadik eşimle.

bizim de altta üstte çocuk var. çok gürültü yapıyorlar. bazen katlanamıyorum. ses konusunda haklısınız.

Kesinlikle çocuğun tedavi edici özelliği var çocuk yap kendi gürültünüzden başka sesleri duymazsın.

dişlerimi sıkıyorum korkuyorum eve girmeye beni anlamana cok sevindim birde benim hiç kardesim yok

yas bende boyle düşünüyorum birtanem ya cok tesekkur ederim :)sarılıp öpesim geldi valla. eminim iyi olurum evde yalnızım diye takılıyorum seslere. komsumda oyle diyo.

dişlerimi sıkıyorum korkuyorum eve girmeye beni anlamana cok sevindim birde benim hiç kardesim yok
Rahatsiz olmanizi anlarim ama korkmanizi anlamadim. Siz yine de bu takintilardan kurtulmadan bebek düşünmeyin.

Önce bir sakin olun

O canavarsan bizim evde de var. Dur desen durmuyor; koşma desen koşuyor.

Sabah bari gürültü yapma diyoruz; 20 dakika sonra unutup yine başlıyor.

Aynı şekilde evde siz de gürültü ile sabahın köründe uyandırılıyorsunuz.

Çocuk bakımı zor iş; takıntılardan kurtulun; ama çocuk sesine bu kadar takılmaz ki açın tv, müzik bir şey...

Bir de annenize gittikçe evinizden uzaklaşırsınız; gerekirse anneniz size gelsin; dışarıda buluşun ama annenizin evi ile bağlarınızı koparın.

Takıntınızın sebebini de bulun; eve alışamamışsınız gibi geldi bana, çocuk bahane

biri evdeyken rahatım ama yalnız kalamıyorum. kosturma sesi gelicek yine bunalıma giricem diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…