Ofis boy

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Merhaba
Calistigim yerde evrak getir gotur isleri oluyor. Bunun icin zaman zaman ofis boylari cagirip evraklari yolluyoruz. Gecen gun bir birimin ofis boyunu cagirdik dosyayi gelip goturecek imzalatip geri getirecek. Yasli bir adamdi ve ben o kadar utandim ki. Adami gorunce kendime demedigimi birakmadim. Keskr ben goturseydim gencim ne olacak ki diye. Resmen vicdan yaptim adam geldi dosyayi aldi goturdu sonra geri bize dosyayi getirdi ve tekrar ofise dondu. Sizce bundan sonra vraklari ben mi goturmeliyim ama benimde isim farkli kendi islerim var. Amcanin isi o diyorum bazen. Siz ne dersiniz? Bu konu 3 gundur aklima geliyo ve hakikaten vicdan yapiyorum.

Okulda öğle aralarında kahve içtiğimiz bir çay ocağı var. Çay ocağında çalışan çok ama çok kibar iki yaşlı amca var. Ne zaman oraya gitsem ben de sizin gibi hissediyorum. İnsanları o yaşta çalışmak zorunda bırakan ekonomik düzen kahrolsun.:KK20:
Aynen bende oyleyim. Mesela su da var. Yine calistigimiz yerde cay ocagi var. Cok tatli bir abimiz var orda da yasi benden buyuk benim kadar cocugu var telefon ile arayip cay vs ne istiyorsan soyluyorsun o kadar cekiniyorum ki aramiyorum ben. Bir sey istiyorsam gidip kendim aliyorum. Utaniyorum cunku adami arayip cay getirir misiniz demeye

Aynen bende oyleyim. Mesela su da var. Yine calistigimiz yerde cay ocagi var. Cok tatli bir abimiz var orda da yasi benden buyuk benim kadar cocugu var telefon ile arayip cay vs ne istiyorsan soyluyorsun o kadar cekiniyorum ki aramiyorum ben. Bir sey istiyorsam gidip kendim aliyorum. Utaniyorum cunku adami arayip cay getirir misiniz demeye
Ben de öyle, bildiğiniz utanıyorum. Evet bundan sonra kalkıp yanına gideyim.

Eğer götürecek vaktiniz varsa siz götürün. Yazık bizimde anamız babamız var, çalışmak zorunda diye onun işi bu diye yüklenmek zorunda değiliz, tabi vaktiniz varsa, atıyorum günlük 6 işi değilde en azından 2 işi siz götürün.

Herkes ' aa yasli adam ben gotururum evraklari sanki nolucakki' dese ooo.
O adam issiz kalir, sana gerek yok zati derler:KK49:

Ama cok dusuncelisiniz.

Yanlış anlamadı isem sadece evrak götürüyor

Etrafa bir bakın 60 yaş üstü inşaat işçileri hamallar inşaat vs bekçileri o kadar çok ki

Sizin amcanın işi nispeten hafif adama sana ihtiyaç yok dedirtmeyin güzelce çalışıyor ekmeğinden olmasın

O iş olmasa belki daha ağırını yapacak nice yaşlılar var ki onun bunun pis işlerini yapıyor

Ben olsam çağırmam ,tamam kendi işini falan filan yapsın okey de benden yaşça çok büyük insanların dolaylı veya doğrudan bana hizmet etmeleri kanıma dokunuyor.

O adamin isi o ve onu yaparak para kazaniyor. Koturum degil ki iki adim yuruyemesin. Birinin izzetini yuceltmek icin yaptigi ise saygi duymak lazim is yaptirmamak degil

Çok üzülüyorum böyle durumlara,ben de sizin yerinizde olsam aynı şeyi düşünürüm ama onun da işi o yani siz o işi ona vermezseniz bu seferde işsiz olup para kazanamayacak...

X