Ofıs hsgsine giren oldumu ve ankarada bunu yapan hastane

Sıkıntın nedir eğer özel değilse?
Özel değil tabikide 1.5 yıldan bu yana bebeğim olmuyo korunmadığımız halde özele gittim baktı etti klomen verdi gönderdi adet olursan gel olmazsan hamilesindir diye tabi olmadım atatürk hastanesi gittim bütün her şey yapıldı ilaçlı rahim filmine girdim sağ tüpüm tıkalıymış meğersem biz dedi aşılama yapmıyoruz zübeydeye yada zekai tahir e gitçeksin dedi bende gittim doktor ofıs hsgye girmen lazım dedi adetim bitti gittim makina bozuk olduğunu öğrendim başka doktora gösterdim sonuçları senin dedi tek tüple geçiş olmadığı için bu makinaya girmen lazım dedi ama makinaları 3 aya yakın bozukmuş giremedim tabi kusura bakma uzun yazdım

Özel değil tabikide 1.5 yıldan bu yana bebeğim olmuyo korunmadığımız halde özele gittim baktı etti klomen verdi gönderdi adet olursan gel olmazsan hamilesindir diye tabi olmadım atatürk hastanesi gittim bütün her şey yapıldı ilaçlı rahim filmine girdim sağ tüpüm tıkalıymış meğersem biz dedi aşılama yapmıyoruz zübeydeye yada zekai tahir e gitçeksin dedi bende gittim doktor ofıs hsgye girmen lazım dedi adetim bitti gittim makina bozuk olduğunu öğrendim başka doktora gösterdim sonuçları senin dedi tek tüple geçiş olmadığı için bu makinaya girmen lazım dedi ama makinaları 3 aya yakın bozukmuş giremedim tabi kusura bakma uzun yazdım
Önemli değil arkadaşım. Hayırlısi ile en kisa zamanda iyi olur her şey umarim. Bende aybasi olamiyorum. Erken menopoz ve yumurta yet ersizligi deniliyor.Rahim filmi çektircem.Ofis oldum polip aldirdim ameliyatla sonra tekrarladi tekrar aldirdim zekaide.Gidiyorum gidiyorum 1 senedir polip aldırmak dışında başka bir şey yok. Artık bıraktım. Başka yere gideceğim

Önemli değil arkadaşım. Hayırlısi ile en kisa zamanda iyi olur her şey umarim. Bende aybasi olamiyorum. Erken menopoz ve yumurta yet ersizligi deniliyor.Rahim filmi çektircem.Ofis oldum polip aldirdim ameliyatla sonra tekrarladi tekrar aldirdim zekaide.Gidiyorum gidiyorum 1 senedir polip aldırmak dışında başka bir şey yok. Artık bıraktım. Başka yere gideceğim
Vallahi devlet hastanesi diyoruz para vermiyoruz ama yaptıkları artı bir şey yok bende başhekime kadar gittim artık bana diyo ki oranın şefi inverlitenin şefi bakılsa iyi olur ama bakılamıyo hemen tedaviye başlıcaz diyo bakılması lazımsa sen bana neden tedaviye başlıyon lafayı yedim en sonun da gaziye gidelim dedik bakalım birde orauı deniyelim senin hakkında da inşallah hayırlısı olur canım heçmiş olsun

Amin. Acayip bir yer ya. Kan sonuçları çıksın diyor öyle. Öğleden sonraya kadar bekliyorsun sonuç çıkıyor gene bir şey yok. Her hafta Dr değişiyor tam bi sıkıntı. O var diyor bu yok diyor. İyi yapıyorsun başka yere gitmekle

Vallahi öle spnuç yok makinaları bozuk bir de büyük doğum ulturason oda küçücük yer 5-6 kadını dizmişler sırayla sokuyorlar herkes birbirini görüyo kimse siz napıyosunuz demiyo belki o aletleri temizlemeden bakıyorlar düşündükçe kafayı yiyorum

hacettepe de ofis çekiliyor mu bilmiyorum ama oranın da tüp bebek bölümü ve doktorları iyi, orayı da araştırın isterseniz.
Gaziden randevu aldım haftaya oraya gitçem sıfırdan sonuçlarımı göstercem bakalım ora ne dicem orayıda beğenmezsem araştırırım çok teşekkür ederim öneriniz için

Back
X