• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofis taşınıyor :(

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
merhaba hanımlar 11 yıldır gidip geldiğim eşimin işi de bana çok yakın olduğu sabah bırakıp akşam aldığı benim kolayıma giden ofisi bana çok uzak olmayan 2 vasıta ile gidip gelebileceğimiz yere taşıyorlar. yol ücreti asla vermeyen bir yer asgari ücret alıyorum birde. içim sıkıldı yeri çok ters 2 de kızım var ortaokula ve ilkokula giden borçlar vs olmasa çıkabilirdim ama işim de rahat ne tavsiye verirsiniz? siz olsanız ne yaparsınız?

Ben Beylikdüzü’nden Kadıköy’e işe gittiğimi bilirim. Bana iki vasıta çok da sıkıntı gelmiyor ama sizin esas sıkıntınız çift vasıta ve uzayan yol değil de ekonomik sanırım. Ne diyim ki özel araçla gitmek de bir ton para, toplu taşıma desen öyle. Sizinle aynı tarafta oturan özel aracı olan arkadaşınız varsa, belli bir ücret teklif ederek işe beraber gitmeyi teklif etseniz?

elektrikli bisiklet fiyatlarına baktım 4 binden başlıyor :( dedim öyle gidip gelsem yazın normal bisiklet yorabilir.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aylık abonman sistemi yaşadığınız yerde yok mu?

Elektrikli bisiklet alabilirsiniz çok uzak değilse

İlçeler nereden nereye? 2 arabaya binmek çoğu İstanbullu'nun kaderi malesef :(
Asgari ücrete benzer bir iş bulabilir misiniz? Sonuçta deneyiminiz de var. Yüksek bir ücret talebinde de değilsiniz .
Bilemedim ki🙄🙄🙄 yol parasi bile vermeyen iş yerinden tez vakitte kurtulursunuz umarim

İstanbulda yasam ıyıce zorlastı otobüs paraları felaket zamlandı hatta ogrencılere yapılan zam gerı cekıldı ama veto edeceklermiş otobüse binsen güvende degılsın duruyor yada yanıyor.Isten çıkmayın su an bır deneyin nasıl olacak sıze kalan paraya bır bakın.

Ticaret kanunu diyor ki ,Dolayısıyla işyerini bir başka adrese taşıyan, taşımak zorunda kalan işveren, yeni adresteki işyerinde çalışmayı kabul etmeyen, yeni adresteki işyerine gitmek istemeyen işçiyi işten çıkarabilir, yani iş akdini feshedebilir. Ancak bu durumda ihbar süresine uymak veya işçiye ihbar tazminatı ödemek zorunda olduğu gibi, eğer işçi bir yıllık çalışma süresini doldurmuşsa, işçiye kıdem tazminatı da ödemek zorundadır. İşverenin yaptığı bu fesihte işçi işe iade talebinde bulunamaz, işverenden kötü niyet tazminatı isteyemez

O yuzden ben olsam tazminatimi alir ayrilir baska is bakarim

Back
X