İş yerindeki herkesi tanıdığından ve en yeni siz olduğunuzdan gerginlik yaşıyor olabilir ya da sizden hoşlanıyordur o yüzden de görünce heyecanlanıp geriliyordur. Şu aşamada bir tahminde bulunamayız olasılıklar sınırsız. Ama bekar olduğunuzu bilmesi iyi. Yapacağınız en mantıklı şey bir yakınlık kurmak. Günaydın vs. yerine birkaç cümle edin denk geldikçe, iş çıkışı onun da dahil olduğu toplu planlara katılın. Önce bir arkadaşlık kurun gerisi gelir.
Tövbe estağfurullahAklıma Oval Ofis ve Bill Clinton geldi ya neyse.
bi gülüşe vuruldum diyosunuzSonra bir gün maskesiz gördüm bir gülüşüyle etkiledi beni aniden
Valla ilk o an dikkatimi çekti. Sonra sürekli gözüm arar oldu. Bilmiyorum öncesinde dikkat etmemiştim kendisine. Yeni ilişkiden çıkmış kendimi yeni toparlamıştım. Sonra baktım hergün göresim gelmeye başladıbi gülüşe vuruldum diyosunuz
Bizim firmada tanışıp evlenen çokOfis aşklarından uzak durun
Sonra ortam kavak yellerine dönüyor
İşte düşünsenizeBizim firmada tanışıp evlenen çokBen de istemem aslında da insanın sürekli bulunduğu tek sosyal ortam orası olunca oluyor işte
İlk başta bir ilişkim olduğunu veya şu an ayrılmış olduğumu biliyor mu bilmiyorum. Yakın arkadaşımla bazı akşamlar dışarı çıkıyorlar birkaç erkek toplanıp biliyorum ama orada da benden bahsetmezler diye düşünüyorumOrtak arkadaşınızda varmış denk gelinir muhakkak bence bi kaç uzun cümle ile nabız yoklayın o da muhabbeti uzatmaya cümleleri çoğaltmaya başlarsa demekki vardır bişey. Belki yeni bi ilişkiden çıktığın için çekimser davranıyor olabilir terslenip sıkıntılı bi duruma düşmemek açısından
Ay yok yakın arkadaşım erkekİşte düşünsenize
Sevgiliniz daha önce ordan 4 kişiyle cıkmış mesela .
en yakın arkadaşınız da daha önce onunla sevgili olmuş.
Arkadaşınızın arkadaşı da sevgiymiş
Çaycı abla ondan hoşlanıyormuş...
Sonu yok yani
bunların hepsi bi sebep tabiki kimi sesine vurulur kimi gülüşüneValla ilk o an dikkatimi çekti. Sonra sürekli gözüm arar oldu. Bilmiyorum öncesinde dikkat etmemiştim kendisine. Yeni ilişkiden çıkmış kendimi yeni toparlamıştım. Sonra baktım hergün göresim gelmeye başladıben de şaşırıyorum ama oluyormuş.
Yeni olduğum için konuşmayabilir (5 ay oldu burada işe başlayalı) ama niye o kadar ne yapacağını şaşırdı çekindi onu anlamadım. Birkaç defa oldu bu. Bir şey yapmadım ben ama belki çekingen biridir bilmiyorum tam. Ben başkalarıyla rahat konuştuğuna şahit oldum, yeni olsun eski olsun. Ama içinde benim de olduğum bir sohbet ortamı varsa pek konuşmuyor mesela öğle molalarında bazen denk geliyoruz aynı ortamda. Ben konuşunca dibimde bile dursa direk dönüp bakıyor konuşmam bitene kadar dinliyor, inceliyor fark ediyorum ama o susuyor hep, çok da durmuyorlar zaten onun tayfa biraz garipBu konuda herkes çok pozitif yorum yazdi yani durumu ben biraz bozacam ama gerçekten ortada bisey yok. Sadece senin varsayimlarin var. Adamin duraksadigini, gerildigini gayet kafanda olan seyler olabilir. "Sen" oldugun için degil, daha yeni oldugun için senin ile samimiyeti yoktur.
Bu duygular tabiki güzel ama zamana birakman lazim. Kendinde ona yakinlik gösterebilirsin, konusabilirsin. Ille hersey erkekten gelmesi gerekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?