Ofiste Aşk Başkadır

Aynı işyerinden biriyle çıkmayın bence. Ayrılınca çok kötü oluyor. Her gün yüz yüze bakmak, iş icabı da olsa onunla konuşmak zorunda olmak...
Yaşayan biri olarak söylüyorum uzak durun.
Haa hiç takmam diyosan da iletişim kurmak için tam yerindesin. Kahve molalarında, yemek saatinde ona yakın olmaya çalış. Gülümse böyle yüzüne bakıp. O da senden hoşlanıyorsa gerisi gelir zaten. Bol şans.

Evet aynı ofiste olmak istemem ben de ama oldu bir kere dengeyi kurabileceğimi düşünüyorum ben.
Bu hafta mutlaka konuşacak bir şey bulacağım yoksa çatlayacağım

Emin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyor önceki ofiste 7 erkekle çalışan tek kadın olarak aşşırı emin bir şekilde söyleyebilirim bunu

Emin ol erkekler kadınlardaan daha çok ofis dedikodusu yapıyor önceki ofiste 7 erkekle çalışan tek kadın olarak aşşırı emin bir şekilde söyleyebilirim bunu
Haklısınız ben de eski ofisimde öyleydim ve çok şahit oldum ama bilemedim benimle ilgili ne konuşabilirler ki dedim

Gelişmeleri bize aktarabilir misin ya ben çok merak ederim

Bence çok da üzerine düşmeden gülümse, sohbet et filan. Zaten hoşlanıyorsa o senin üzerine düşecektir ve bu sohbetleri artırıp uzatacaktır.
Üzerine düşme derken erkek adım atsın kız kendini geri çeksin anlamında değilde hani tanıdığın zaman pişman olursan geri adım atması daha kolay olur sonuçta birde yüzyüze bakıyorsunuz aynı ortamdasınız.

İşte böyle yazınca insan bi merak etmiyor değil :))) Kime benziyo kız bu gülüşüne vurulduğun? :)))

Tabi ki söylerim

Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Sabırla gözlemliyorum ama artık birkaş ufak adım atacağım iletişim kurabilmek için

Tabi ki söylerim

Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Sabırla gözlemliyorum ama artık birkaş ufak adım atacağım iletişim kurabilmek için
Dört gözle bekliyorum

Evet bencede olabilir. Zaten çekinip utanma gibi bir durumu varsa o da kendini biraz daha rahat hissedecektir

Ay en güzel zamanlar , boşver tadını çıkar biraz sohbet kurmaya calis,böyle arkadaşça falan sonra tanıdıkça anlarsın zaten az çok normalde tam gaz yürü derdim ama aynı ofis olunca temkinli git, tabii gelişmeleri yaz bize ..

Kesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^

Kesinlikle denemekten zarar gelmez. ^-^
Haber veririm muhakkak gelişmeler olursa yarın bu gazla gidip evlenme teklifi etmem inşallah

siz o yanınızdayken heyecanlandığınızı fazla belli etmiş olabilir misiniz? bazı insanlar bu durumda ne yapacağını pek bilemeyebilir, yani sizin heyecanınızı fark ettiyse nasıl yorumlayacağını anlayamamıştır, çekingen insanı her insan açamaz rahat ettiremez. sohbet konusu bulamamış da olabilir sizi hiç tanımadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…