Ofiste Aşk Başkadır

Eşimle iş yerinde tanışıp aşık olup, 1 yıl içinde evlendik bana bakışından ilgisini anlıyordum, ben zaten işteki ilk günümde onu fark etmiştim bir süre öyle bakıştık ( bu arada sizinle benzer durum, ben de eski eşimle terapiye gidiyorum o sıra ve bunu iştekiler biliyor. Bir süre sonra eski eşimle yolları tamamen ayırdık ama iş arkadaşları gelişmeleri bilmiyor…) baktım bizimki bakışmaktan öte gitmiyor, bir kağıda telefon numaramı yazıp, yanından geçerken eline tutuşturdum :) o akşam yazdı, sosyal medyadan da takip vs başladı tabii ama asıl iletişimimiz whatsapp üzerinden sürdü. Sonra evine davet etti gitmedim, dışarda yemek ve kahve ile yetindi bir süre, derken olaylar gelişti… İş arkadaşı olduğu için zemin çok kaygandır, bu nedenle bu kadar detay verdim ki stratejik bir faydam olsun dilerim sizin de sonu mutlu biter

Heyecanlandığımı fark etmemiştir bence ama bakışlarımı yakalamıştır belki. Bakarım çünkü ben konu bulacağım artık

Ooo sizin hikaye de bayağı iyiymiş ama ben böyle yapamam siz ışığı görmüşsünüz adım atmışsınız, tebrik ederim

Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.

Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.
Ben de böyle düşünüp kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama insan düşünmek istiyor

Ben de böyle düşünüp kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama insan düşünmek istiyor
Ne çıkar ki bence temkinli davranarak yavaştan adım atabilirsiniz ya da bekleyin bir müddet bakalım ondan yana bişey çıkıcakmı çıkmazsa zaten o iş olmaz genellikle bayan adım atınca pek iç açıcı olmuyor tabi istisnalar var

Evet kesinlikle katılıyorum size. Yavaş ve emin adımlar atmak lazım. Direk niyetimi belli eden bir adım atarsam kaçar gider adam. Bu erkeklerin çoğu böyle

Tek bildigim bir erkek biriyle ilgileniyorsa bir sekilde bir ortam bulup muhabbet edip sonra da aciliyor. Yani sizden hoslaniyorsa kinusmaya calisacaktir.
Aynen öyle ama diyorum ya sevgilim var sanıyorsa veya aynı işyerindeyiz diye çekiniyorsa. Biraz açmak lazım çocuğu sonra olmazsa olmaz zaten.

Aynen öyle ama diyorum ya sevgilim var sanıyorsa veya aynı işyerindeyiz diye çekiniyorsa. Biraz açmak lazım çocuğu sonra olmazsa olmaz zaten.
Sevgilinin olup olmadigini onlar ogreniyorlar zaten gercekten ilgisi varsa. Hatta direk size bile sorabiliyorlar merak etmeyin.

Sevgilinin olup olmadigini onlar ogreniyorlar zaten gercekten ilgisi varsa. Hatta direk size bile sorabiliyorlar merak etmeyin.
İşe başlarken sevgilim vardı sonra ayrıldık. Ayrıldığımızı bilmiyordur belki dedim. Dediğiniz gibi ilgisi olan öğrenir bir şekilde. Bir süre daha küçük adımlar atarak gözlemleyeceğim bakalım

15 yıllık iş tecrübesi olan biri olarak tavsiyem iş arkadaşlarınızla aşk yaşamayın bi olumsuzlukla ayrılmasa işler çok cirkinlesebilir iş arkadasi iş arkadaşıdır o kadar...
Hergün gittiğim yer olunca hergün görünce böyle oluveriyor işte üniversitedeyken de sınıf arkadaşımla sevgiliydim ve normalde hiç istediğim bir durum değildi ama oldu üniversite bittikten 2 yıl sonra ayrıldık, o zamana kadar güzeldi ama iş ortamı başka tabi. Daha gergin bir ortam ve kariyerimiz için önemli. Çalışmamızı etkileyebilir. Ama aşıkken de etkileniyorum doğrudan birebir iş yapmıyoruz çok işim düşmez en azından diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…