öfke doluyum

Çok yanlış bi cümlw var aşık olacağın kişiyi sen seçiyorsun...vazgeçmek de yalnısca senin elinde...

Çok yanlış....aşık olduğunu zannettiğin kişiyi seçemeyebilirsin ya da öyle olduğunu zannedebilirsin ama evleneceğin kişiyi sen seçeresin...ileride ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın...

Nasıl bir ruh hali nasıl bir düşünce yapısı ki ne kadar güzel ulvi bir görevle belki de hayat kurtaracaksın demiyor milletin orasını burasını düşünüyor....hiç kusura bakma ama bunu kıskançlık değil fesatlık zihni bozuklukla ( söylemek istediğim kelimenin çok kibarlaştırılmışı) adlandırırım ben...

Ne biçim bi toplumuz arkadaş

Seni gerçekten oda senin sevdiğin kadar sevse der di ki çalış çabala bir yerde işe gir benim başıma bir şey gelirse ortada kalma der böyle seni kısıtlayıp hayattan soyutlamaz evliliğin ileriki zamanlarında aşk biter sevgi saygı insanı tutar yarın öbürgün bir fatura gecikse ödenmese sana şunu alma bunu alma der yol yakınken dön aşk asla karın doyurmaz aşık olma demiyorum ol ama en azından fikri fikrine denk biriyle ol kıskanıyorum ayağına seni her şeyden çeken biriyle değil

sureklı hakımıyet kurmak ıstıyen ınsan eksık ınsandır anlatıgına göre evlensenız sıddet potansıyelı de olan biri bence canım hayırlı olmus ayrılman ama burdan sımdı mesaj atsa affedecek gibisin donup donmeyecegıne hesap edecegıne onla ılgılı herseyı yok etmeye bak.

Evet çok aşık olabilirsin, ancak bu kadar geri kafalı bir adama ne kadar katlanabilirdin ki? Sağlık sektörü gibi güzel bir ekmek kapısını cinsel yöne vuran bir adamdan hic bişey bekleme. kac yaşındasın bilmiyorum ama kendini cidden hırpalama daha iyileri cıkıcaktır önüne..

istedigini yapacaksın.
ve boyle bir kıskanclık ile asla bir birliktelik kurulmaz. kurulmamalı. üzgünüm.

Dışarıda bi dünya Cungomin dolu.
Bu öküzü sal çayıra gitsin.
Çok pişman olursun ilerde istemediğin bi meslekte ayakların geri geri giderken hergün.
Üstelik Öğretmenliğini kıskanmayacağı ne malum.
Ayrıca o seni sen olduğun için sevmemiş demek ki meslek ayrımı yapabiliyor.
Ya adam küfür etmiş , sövmüş daha ne ölmek istiyosum bilmem ne diyosun.
Bence otur öldürdüğün yıllarına ağla.
Ha geri döneceksende hayallerin için bi helva kavur fıstıklı.

ya afedersin ama güldüm

sanki çok zevkli milletin orasını burasını ellemek görmek.

şimdiye kadar 1 erkek manken hastam oldu gerisi normal yurdum insanı işte çoğunlukla amca teyze. zaten insanın aklına öyle şeyler gelmiyor.

kocası kadın doğumcu olan kadınlar ne yapsın?

ahah hiç unutmam sevgilime hocası nası olmuş diye yaptığı silikon ameliyatını göstermişti hastada muayene ettirmişti duyunca kulaklarımdan alev çıktı ama bişey demedim

başka bir kadın hasta hemoroid pansumanını o serviste sevgilim görevliyken hep o yapsın diye olay çıkartmıştı güldüm geçtim

çünkü sağlık işinde karşı tarafa başka gözle bakılmadığını biliyorum kendimden. o yüzden normalde dehşet kıskancım ama hastaları kıskanmadım hiç

sen boşver bu herifi sorunluymuş yoluna bak ne istiyorsan onu yap bırak adam seni yönlendirmesin sana destek versin tebrik ediyorum kendine saygını ezdirtmediğin için bu gerikafalı adama

Nisanlinin ilk yorumlari beni sasirtti ama kufurle terkettigini duyunca daha da sasirdim. Ilginc biriymis. Insanlar caniyla cebellesiyor o esnada kim kimin neresini gormus kimsenin umrunda olmaz ki. Ilginc. Yaklasim saglikli degil.

Senin aşk sandığın esaretin..hepimizin hayatından zamanında onun sadece o olmalı dediğimiz insanlar vardı.başında kurtulduğuna sevin hayatına iş konusunda nasıl yol alacağına karar ver..

28 Ocak'ta actigin konu da efsaneydi. Ex sevgilinin gelisimindeki bir anormallik sonucu psikolojisi bozulmus olabilir. Kiskancliktan baska bir olayi var bence. Uzak dursan senin icin iyi olur.

şu adamlara bu kadar prim vermeyin. Yarinda okulda erkek ögretmen var olmadi ögrencilerin Velileri var diye evde oturtucak.

çok kotuyum ölmek bile geciyor aklımdan

Niye bu kadar iradeniz düşük kendi hayatınız üzerinde? Bir tek o kişiye mi bağlı hayatınız? İstediğiniz mesleği yapıp, belki o meslek alanında çalışan, bu kadar dar kafalı olmayan birini bulup mutlu olma ihtimaliniz varken neden mutsuz olacağınız ihtimali seçiyor, hatta o ihtimalin olmaması sizi kendinizi öldürmeye sürüklüyor? Kendinize bu kötülüğü yapmayın, burada ne pis adamlarla "aşık olduğu için" evlenip pişman olan kadınlar konu açıyor, hiç mi okumuyorsunuz? Aşk sonsuz değil, kalıcı değildir.

Adam psikopattır kıskanır, Adam manyaktır kıskanır, Adam özgüvensizdir kıskanır size güvenmiyodur kıskanır Haa sizin onun bütün dediklerine kabul etmeniz ayrı bir konu da
Yıl olmuş 2017 hala daha sağlık gibi ulvi bir konuda yok orasını görcen orayı burayı tutcan gibi bir zihniyet kabul edilemez ilerde fanusta falan yaşamak istersen geri döndüğünde kabul et yoksa sadaka dağıt ayrıldı diye

tamamını okumadım bile arkana bakmadan kaçar mısın kaçmazsan otur evinde çalışma filan anca öyle anlaşırsın bu adamla.

Tabiki geri dönüp arayacak seni ama bu kadar kıskanç biri ile hayat nasıl geçer bilmiyorum. Sağlıkçı olmak istiyorum dedin diye kudurup ağlamalar fln... Zehir olacak hayatın, karar senin tabi ama iyice bir düşün.

Nasıl olsa nişanlın geri döner ve seni ikna eder. Sen de evlendikten sonra bakkala çıksam kavga ediyoruz diye konu açarsınız.
Kıskanç erkeklere taviz verdikçe de çıkar tepenize. Hele seviyorum, ölmek istiyorum derseniz tepenizde kamp bile kurarlar, aynen devam

eski nişanlın zaten normal bir insan değilmiş.. hastalıklı bir ruh hali varmış.. bitmesi senin hayrına olmuş.. şükür duası et de, hayrına lokma dağıt..
sevinmelisin bir beladan kurtuldun..

Nişanlın haksız ama sen de lisans mezunu olduğun için önlisans da okusan oradan atanamıyorsun maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…