merhaba kızlar . Ben nişanlıyım 2 yıl olacak nişanlımla beraberliğimiz ama 5 aydır nişanlıyız .Hemen konuya gireyim okuyorum 4 yıllık üni öğretmenlik . Ama biliyorsunuz ataması çok zor . Bende sınavsız geçiş ile ilk ve acil yardım okumak istediğimi söyledim nişanlıma . kpss ataması 70 75 civarı çok düşük kpssye çalısmadıgım halde gecen yıl 77 aldım yani atanabileceğim bi bölüm . VE sağlıkcı olmak içimde he bır uktedir sözelci oldugum için . neyse söyledim bunu nişanlıma zaten kendisi kıskanctır . delirdi işte milletin orasını burasını gorecekmısım de tutacakmısım , milletin afedersiniz bi yerine stent mı takacakmısım falan filan işte . kudurdu . ağlıyor falan . olucam dedım her seyi enelledin buna izin vermıcem dedim . her sey de su oluyor cogu memurıyetı kacırdım onun yuzunden . ayrıca kıskanctır hatta deilidir kendileri , giyimime felaket derece karısır , dısarı arkadasımla kahve içmeye bıle gondermez falan filan . Şimdi diyeceksınız neden katlandın buna çok sevdim çünkü dostlar bi halt varmıs gıbı cok sevdım ve sevıyorum , bunları ofkeyle ve sevgıyle yazıyorum , aşık olacagınız kısı seçilmiyor ne yazıkki . Az once terkedildim ve bır suru kufur yedim . ona uygun değilmişim o yapamazmıs boyle , öğretmen olmalıymısım ya da masa bası memur , sankı alım varda . ağlıyordum suan içimi ofke kaplıyor azda kufur ettim onun sevıyesıne dusup , doldum çünkü , babama da anlattım o da bana bıraktı kararı . zaten ben ne karar verecksm zaten terkedıldım bıle . içimde suan ofkenın her katmanını hıssdıyorum . ne yapayım değil soruyum yanı onunla ılgılı değil , ben ne yapayım , kendim , nasıl atlatırım