- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
- Konu Sahibi hayalmisin
-
arkadaşlar mrb öncelikle ben 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim eşimle evlenmeden önce çok sıkıntılar yaşadım ailevi kendimle ilgili
1 kaç intihar girişimimde var sorunlu bir babam var hep ailemi üzen halada öyle ama ben hiç bişey yapamıyorm bu konuda çok şükür eşimle severek evlendim ve genel anlamda iyi anlaşırız
eşim çok kıskanç bir yapıya sahip evimizn olduğu yer şehrin bayağı dışında işyerimizde evimize yakın neyse konuya geleyim ne bir komşu var çevremde ne bir park nebir alışveriş merkezi hoş olsada eşim yalnız göndermezde gidebileciğim bir market bile yok küçük bakkallar var evde bişey eksik olur eşime söylerim o alır unutursa almaz hep sanki yatalak hastaymışım gibi eşimn eline bakaraım
eşimn işleri çok yoğun ne biyere gidebiliyoz nede ben yalnız biyere gidebiliyorm çocuğumda olmuyor bunun sıkıntısıda var tüm gün evdeyim ne ev işi yapmak geliyor içimden ne bişi aöf de okuyorm ders bile çalışamıyrm sıkıntıdan akşama kadar uyuyorm
eşim eve geliyo genelde yorgun olduğundan yemek yiyip uyuyor bişey söylesem sabahın 6 sında kalktım busaata kadar çalıştım yorgunum sen akşama kadar uyuyosun tabi diyor kendince haklı belki ama bende haklıyım annemlere gidip kalsam annemler başka şehirde babamla anlaşamıyorm adamın sesi bile beni sinir ediyor artık tahamül edemiyorum babama
yazsam roman olur denecek bir hayat yaşadım sıkıntılırla dolu şimdide çok bunalıyorm yalnızlıktan
eşimle
en ufak bir tartışmada ağlama krizlerine giriyorm ölmek istiyorum eşime vuruyorm hemn üzerine saldırıyorm zarar veriyorm istese 1 tokatla beni yere yatırır ama çok şükür o bana zarar vermiyor ama artık o da dayanamz oldu bu halime en küçük tartışmada halimiz bu bağrış çağrış krizler tüm bina bizi dinliyor rezil oluyorz farkındayım ama o an gözüm hiçbirşey görmüyor ben gidiyorm yerime başkası geliyor daha önce piskolojik tedavi gördüm eşimle evlenmedn önce ilaç tedavisi ve terapi ama hiçde bir faydasını görmedim
genel anlamda depresifim doğru dzügün bir akrabam bile yok kendimi dışlanmış ve değersiz görüyorm zamnında annem babamn ailesiyle sorun yaşadığından bizde hep soyutlandık aileden ama annemn suçu değil onlar insan değiller annemnde ailesi yok zaten
eşimnde ailesi yok gibi kendimi kimsesiz hissediyorm eşim annem ve 2 kardeşimden başka kimsem yok gidecek kalacak bir kapımız yok
eşim bana çok düşkündür ama sanki bu halimden o da bıktı dün tartışmıştık bugün çok soğuk bana karşı herzamn 1 gün sonrasında düzelirdi herşey aama bu sfeer çok farklı bana ağzına geleni saydı daaha önce piskolojik tedavi görmemi bile başıma kalktı
bal yiyen baldan usanır birgün gencim güzelim kocam beni seviyor diye kudurma dedi bana çok kötüyüm başım çatlıyor ağrıdan napayım ben arkadaşlar şimdiiiiii ben nasıl öfkemi kontrol altında tutacağım
birde bana aramızdaki yaş farkından ben sana yetişemiyorum diyo ben yetişemeyck napıyrm ki her normal insan gibi hayata karışmak istiyorm buarada eşim 36 ben 22 yaşındayım ama eşimn tavrı yaşıyla değil karakteriyle alakalı eşimi tanıyorm çünkü bana bir fikir verin arkadşlar napayım eşimi çok seviyorum benden soğursa yaşayamam ben
ah canım ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı o öfke kontrolü sorunu bende de varama ben sadece kendime zarar veriyorum ya aslında seninde benimde tek sıkıntımız yalnız olmak ve bebeğimizin olmaması tabiki önceden yaşanmış şeyler de tuzu biberi olabiliyor ne desem bilemedim bol bol oku canım sinirli anında ya halim çek rabbime sığın ben enazından öyle yapıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah.....eşine fazla yüklenme canım adam bir çeker iki çeker üçüncüye gelince yeter artık der onlarda haklı bir anlamda yoruluyorlar eve gelip dinlenmek istiyorlar bizim evde sıkıldığımızı düşünmüyorlar bile kafana takmamaya çalış canım Allah kerim
arkadaşlar mrb öncelikle ben 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim eşimle evlenmeden önce çok sıkıntılar yaşadım ailevi kendimle ilgili
1 kaç intihar girişimimde var sorunlu bir babam var hep ailemi üzen halada öyle ama ben hiç bişey yapamıyorm bu konuda çok şükür eşimle severek evlendim ve genel anlamda iyi anlaşırız
eşim çok kıskanç bir yapıya sahip evimizn olduğu yer şehrin bayağı dışında işyerimizde evimize yakın neyse konuya geleyim ne bir komşu var çevremde ne bir park nebir alışveriş merkezi hoş olsada eşim yalnız göndermezde gidebileciğim bir market bile yok küçük bakkallar var evde bişey eksik olur eşime söylerim o alır unutursa almaz hep sanki yatalak hastaymışım gibi eşimn eline bakaraım
eşimn işleri çok yoğun ne biyere gidebiliyoz nede ben yalnız biyere gidebiliyorm çocuğumda olmuyor bunun sıkıntısıda var tüm gün evdeyim ne ev işi yapmak geliyor içimden ne bişi aöf de okuyorm ders bile çalışamıyrm sıkıntıdan akşama kadar uyuyorm
eşim eve geliyo genelde yorgun olduğundan yemek yiyip uyuyor bişey söylesem sabahın 6 sında kalktım busaata kadar çalıştım yorgunum sen akşama kadar uyuyosun tabi diyor kendince haklı belki ama bende haklıyım annemlere gidip kalsam annemler başka şehirde babamla anlaşamıyorm adamın sesi bile beni sinir ediyor artık tahamül edemiyorum babama
yazsam roman olur denecek bir hayat yaşadım sıkıntılırla dolu şimdide çok bunalıyorm yalnızlıktan
eşimle
en ufak bir tartışmada ağlama krizlerine giriyorm ölmek istiyorum eşime vuruyorm hemn üzerine saldırıyorm zarar veriyorm istese 1 tokatla beni yere yatırır ama çok şükür o bana zarar vermiyor ama artık o da dayanamz oldu bu halime en küçük tartışmada halimiz bu bağrış çağrış krizler tüm bina bizi dinliyor rezil oluyorz farkındayım ama o an gözüm hiçbirşey görmüyor ben gidiyorm yerime başkası geliyor daha önce piskolojik tedavi gördüm eşimle evlenmedn önce ilaç tedavisi ve terapi ama hiçde bir faydasını görmedim
genel anlamda depresifim doğru dzügün bir akrabam bile yok kendimi dışlanmış ve değersiz görüyorm zamnında annem babamn ailesiyle sorun yaşadığından bizde hep soyutlandık aileden ama annemn suçu değil onlar insan değiller annemnde ailesi yok zaten
eşimnde ailesi yok gibi kendimi kimsesiz hissediyorm eşim annem ve 2 kardeşimden başka kimsem yok gidecek kalacak bir kapımız yok
eşim bana çok düşkündür ama sanki bu halimden o da bıktı dün tartışmıştık bugün çok soğuk bana karşı herzamn 1 gün sonrasında düzelirdi herşey aama bu sfeer çok farklı bana ağzına geleni saydı daaha önce piskolojik tedavi görmemi bile başıma kalktı
bal yiyen baldan usanır birgün gencim güzelim kocam beni seviyor diye kudurma dedi bana çok kötüyüm başım çatlıyor ağrıdan napayım ben arkadaşlar şimdiiiiii ben nasıl öfkemi kontrol altında tutacağım
birde bana aramızdaki yaş farkından ben sana yetişemiyorum diyo ben yetişemeyck napıyrm ki her normal insan gibi hayata karışmak istiyorm buarada eşim 36 ben 22 yaşındayım ama eşimn tavrı yaşıyla değil karakteriyle alakalı eşimi tanıyorm çünkü bana bir fikir verin arkadşlar napayım eşimi çok seviyorum benden soğursa yaşayamam ben
Oncelikle Allah sabir versin.
Zor gunler belli. Ama daha basindan zor bir evlilik. Devami sizi daha cok yipratabilir. Baba evinede gitmek istemiyorsunuz anlasilan. Esinizi gercekten seviyor musunuz? Yani bu yaptiklarina dayanarak soruyorum.
Tum gun evde oturmak saglam insani bile hasta eder. Gezip dolasmaniz cok iyi olurdu sizin icin. Sorunlarinizi dile getirin. Susarak hicbir sey olmaz. Hayat arkadsinizla konusmayip kime anlatacaksiniz.
Zor gunlerin ustune bir de bebek dusunmeyin lutfen. Yasiniz genc. Bebek sonraki asama olsun.
Eger ki ayrilik soz konusu olursa kendinizi garanti altina almak icin okuyup is bulmalisiniz. Derslerinizi aksatmayin.
Allah yardimciniz olsun.
Canım şikayetlerinjn bir kısmı bende de var.Bende zamanında kötü şeyler yaşadım.Eşimle evlendikten sonra sinir hastalığına kaldım resmen.Ama malesef benim eş seninkisi kadar anlayışlı değil.Beni çileden çıkarır,sonrada çekilir köşeye.Biraz sosyal olmak geliyor bunların üstesinden.Allah yardımcın olsun.Öncelikle psikolojini toparlamaya bak.Daha çok gençsin.Kendine uğraşlar bul.sinirine engel olmaya çalış.pozitif bak bazı şeylere.Emin ol iyi olacaksın Allah'ın izniyle.
ben kendimede zarar veriyorum sanki dayak yemiş gibi kolum bacağım morarıyor kendimi ordan oraya atmaktan üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyormmm sevgililer gününde sinamaya gittik 3 gün neşeliydim evin içinde küçük şeylerden mutlu olabilen bir insanım aslında ama çok bunaldım sanırım çok doğru yalnızlık çok etkiliyor
evet canım sosyal olmak işte benm sorunumda aslında bu sosyal olsam herşey farklı olur inan iyice özgüvenimi yitirdim evde dur dur ama eşim çok kıskanç allhım sennde yardımcın olsun
aynen canım inan bana evlendim gurbete geldim ve yalnızlıktan sıyırmak üzereyim benim eşim çok şükür öyle beni sıkmaz ama insan tek başına da sürekli çarşıya çıkamaz kiAllah korusun evde ölsem kimsenin haberi olmaz komşuluk filan ölmüş artık çocuğum olmuyor diye yapmadıklarını bırakmadılar evde örgü filan örsen canım kitap oku kendini oyalamaya çalış sana bunları diyorum ama bende aynı durumdayım çok şükür yaza tayinciyiz enazından farklı şehir mekan iyi gelecek inşallah bana.....rabbim yardımcımız olsun canım ya
aynen canım inan bana evlendim gurbete geldim ve yalnızlıktan sıyırmak üzereyim benim eşim çok şükür öyle beni sıkmaz ama insan tek başına da sürekli çarşıya çıkamaz kiAllah korusun evde ölsem kimsenin haberi olmaz komşuluk filan ölmüş artık çocuğum olmuyor diye yapmadıklarını bırakmadılar evde örgü filan örsen canım kitap oku kendini oyalamaya çalış sana bunları diyorum ama bende aynı durumdayım çok şükür yaza tayinciyiz enazından farklı şehir mekan iyi gelecek inşallah bana.....rabbim yardımcımız olsun canım ya
Ah canımm.eşinin bu konuda anlayışlı olması gerekmez mi.Evde oturmak sana iyi gelmiyor belli.Alışverişe çık, sinemaya git.Madem eşin seni göndermiyor o zaman kendi götürmek zorunda.Bu devirde hangi kadını eve hapsedebilirsin ki.Sürekli ev işi yapmaktan kafayı yer insan.Eşin senin psikolojinin hassas olduğunu da biliyor.Daha hayatın baharındasın.Kendini yıpratmana ne gerek var.Bol bol dua et.Allah a sığın.için daraldığı zamanlarda iyi gelir.Ve eşinle anlayışlı olması için tatlı bir dil ile konuş.
anladım canım bende üniv mezunuyum kpssye çalışayım dedim bir kaç yıl önce boyun fıtığı vs çıktı öyle kaldı sonra da çocuk stresi derken elimi birşeye sürmek gelmiyor içimden o hale geldim artık....rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallahta seni sıkmayı bıraksın inşallah canım yabende gurbetteyim canım biz sabit burdayız işyerimz burda ilerde ben kpss gireceğim memuriyet vs olursa o da bizim bölümde biraz zor torpil lazım o da yok çokta umutlu değilm ama olursa ancak ozamn gideriz buradan yada ev alırsam evimi merkezi biryerden alırım o da şu durumda zor görünüyor örgü vs beceremem ders çalışmaktan bile bıktım kitap yüzü görmek istemiyrm bu yıl son sınıfıtm aöfde kaldım çoğu dersten 1.dönem
Çocuğunuz olmuyor diye yapmadıklarını bırakmadılar mı ? Allah'ım ne cahil insanlar var ya.Allah yardımcınız olsun.Öyle komşularım olacağına hiç olmasın daha iyi..
öyle yaptım canım zaten rabbim büyük bizler de anne olacağız ve onlar söylediklerine pişman olacaklar inşallah bütün kalbimle inanıyorum buna....pofuduknaz canım bu çocuk meselsinde bende çevremden hep yara aldım onları allaha havale ettim sende öyle yappp
birde çok çabuk kırılırım küserim kafaya çok takarım en ufak birşeyi bu huyumdanda nefret ediyorum en ufak birşeyde avatarımdaki çocuuk gibi olur yüz ifadem
anladım canım bende üniv mezunuyum kpssye çalışayım dedim bir kaç yıl önce boyun fıtığı vs çıktı öyle kaldı sonra da çocuk stresi derken elimi birşeye sürmek gelmiyor içimden o hale geldim artık....rabbim eşinin içine yumuşaklık versin inşallahta seni sıkmayı bıraksın inşallah canım ya
aynen canım o yüzden 3.5 yıldır kimsenin yüzünü görmek istemiyorum hepsini Allaha havale ettim arkamdan da neler diyorlarsa artık Allah bilir:26:hep Allah rızası komşuluk hakkı dedim sustum olan bana oldu dert sahibi oldum çok şükür buradan kurtuluyorum onları da rabbim nasıl bilirse öyle yapsın....
canım şehir merkezinde olsak bu derece olmaz belki ama olduğumz bölge biraz dışarda ve köylü aklı var bu çevredekilerde eşim birazda buyüzden daha çok sıkıyor benm giyim tarzımla buradakiler arasında dağlar kadar fark var arabayla geçerken herkes ünlü birisini görmüş gibi bakıyrolar abartmıyorm buradan kurtulsam herşey farklı olur komşularına neymiş çcuğunun olmaması benm babaannem çocuksuz hayattmı geçer gibisinden laflar etti yanımda eşimn teyzesi örgü örüyordu bebek örgüsü szizinki olsun sizede yaparm dedi bende inş olsunda yaparsın dedim gülümsyerek kadın hani ya nerde diyo bana sanki benm elimdeymiş gibi
Rabbim yardımcın olsun canım. Ben de öfke olmasa da senin bu yaşadıklarının aynısının çok daha fazlalarını ben de yaşadım. Ben hayatımı anlatsam sen bu yaşadıklarına şükredersin. Hiç üzülme bu günler geçer bak eşin seni çok seviyormuş sen onun üzerine gitsen bile o sana zarar vermiyormuş bu yüzden evliliğine iyi sahip çık. Tekrar doktora git bence etrafta ismi duyulmuş iyi bi doktor araştır ona git tekrar tedavi ol. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin bol bol dua et sinirlendiğinde abdest al sakinleşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?