öfke problemi

kızım sülük gibi yapıştın yakama düş yakamdan bu son ikazım yoksa yetkililere grşüp şikayesemsn bnm kaderimi yazanda gelip gidip benıon senmisn bnm çektklerimi çeken
et şikayet senin gibi anneler yüzünden zaten sık sık ceza alıyorum inanki sorun değli
sen bunları sadece benden duyuyorsan ve etrafındaki kimse seni ayıplamıyorsa bir tek ben söylüyorsam gerçekten bana söyle karnından bebeğin var inanırım bende susarım
ama çektiklerimi çeken senmisin benmisin orasını bilemeyeceğim ben çocuğumu seviyorum ve onu kocama değil dünyalara değişmem bunu biliyorum ve bu yüzden sana gıcık oluyorum sevmiyorum seni

kızım sülük gibi yapıştın yakama düş yakamdan bu son ikazım yoksa yetkililere grşüp şikayesemsn bnm kaderimi yazanda gelip gidip benıon senmisn bnm çektklerimi çeken

soru sormuşun senin kaderini ben yazmadım üzgünüm
senin kaderini Rabbimde yazmamış senin yoluna iki yol belirmiş kendi istediğin yolu seçmişin suanda ne yaşıyorsan hepsi senin seçimin
kader başka bişey

ve güzelkızMS sen bunlara dayanmak zorundamısın
yanlıs anlamadıysam kocan senı yataktan ıtmıs belını vurmususn ve kanaman olmus karnın burnunda :S

işte sen bilemessn bnm ne çektimi her iki yuvam içinde elimden geleni yaptımı ben hakediom demi şiddeti kaa itilip kakılıp hakaretleri seninde basındn geçmş bir adın iki olmş büyük konuşma şükretki kıymetini bilen bi eşin var ve çocun yanında kim istemz hem çocum yanımda lsn hem mutlu olaym ben kendimi çocuklarıma adad o boşandm sıra evladmdan uzakta kıymştm canıma

Sen şimdi bana yine yazıcaksın çizeceksin ben senden önce yazayım
senin yerinde olsam o kocama oyle kızgın olurdumki ondan dogurdugum cocuklarıda ona verıp kıcına tekmeyı basardım

merak etme 2 cocugu bırıne baktıramaz onunda ılk evlılıgınden cocuk varsa vay ortalık cocuk kaynıyor senınde sartın buyuk oglunu yanına almak olurdu muhtemelen kabul eder
yada bu kadar oyuna gerek yoksa cocuklarımıda alır kendıme hayat kuyrarım ama sen bu yasıdna 3 cocuk sahıbı olaraktan ayrı adamlardan zaten kendını cıkmaza sokmusun onlara kım bakar sen onlara nasıl bakarsın bılmıyorum

sadece bıldıgım tek sey senın yerınde olsam kafamı yastıga rahat koyamam
bana cemkırıyorsun ama sende bılıyorsunkı ben haklıyım

suanda ezik bir durumda oldugunu zaten yazdıklarından anlıyorum oncedende cok ıyı yasamamısın onuda anlatmıstın haklısın ben yasamadım e be kardesım o cocuguda sen dogurmadınmı bende dogurdum bır tane hatta ben 3-4 ay once 16 haftalık bebegımı kaybettım okumusundur belkı sen 2 ay yatmak zorudna kaldım oyle uzuldumkı oglum ıcın onunla ılgılenemedım dıye acaba benmı farklıyım ehrkezden yada senmı daha rahatsın bılmıyorum

sıddetı ıtılıp kakılmanı bır yere koyucam oyle kotuyse suanda hayatın sence degdımı yanı tum bu olanlara nedır kazancın 1 cocuk dogurdun oburu karnında oburu babannede kactıgın evde o cocugu bıraktın bılmıyorum ya gercekten anlamıyorum
herneyse inşallah ne bilim artık mucizemi olması gerekıyorda o olur ve büyük oglunda yanına gelır anne sevgısınden ayrı buyumek zorunda kalmaz daha fazla
onun acısından baksana onun ne farkı varda o senden ayrı yaslı ınsanlar elınde muhtemelen bozuk bır turkceyle buyuyor

kendi seçimim öylemi ben boşanmk içinmi ewlenip çocuk dogurdum ve artk öyle bi dereceye geldmki ya ölecektm ya boşanacktm sen olsan napardn ölümundan uzakta kalmktnsa bende çok denedm olmadı ama psikolojk sorunlarm vardı ya neyse ben nie sana açıklama yapıomki her koyun kendi bacandn asılır ben im hesabımda hakkımda allaha kalmş

zaten sen yeterınce uzgunmusun yazdıklarını okudum o yuzden senınle suanda baska konusmayacagım
ben senın bosanmana kızmıyorumkı
cocugunu bosandıgın yerde bırakmana kızıyorum sonrada gayet evlenmene cocuklar dogurmana kızıyorum bılıyorsun
orada ölecektin burada dayak yıyorsun bilmiyorum dedim ya mucize olması gerekıyorsa olsun ınsallah

canım benim ya biz de aynı durumdayız ve artık ben eşimin bu hareketlerimden dolayı benden soğumaya başladığını hissediyorum, sinirlenince içimden bir canavar çıkıyor. ama en azından ben hatamın farkındayım o yaptıklarının farkında bile değil. ilk zamanlar hep alttan alırdı şimdi ben sesimi yukseltsem o daha çok yükseltiyor. benim de çocuğum yok ailemle de biraz uzağım işten dolayı gidip gelemiyorum, çok fazla arkadaşımız da yok sanırım sizin de öyle bu yüzden insan yalnızlıktan birbirine sarıyor. ardı arkası gelmeyen küslükler tartışmalar :2: ama unutma ki hersey senin elinde, maalesef kadın olarak idare etmek bize düşüyor. şimdi alttan alır, el kadırmanı, laf etmeni vs ama ilerde karşılık vermeye başlar böyle devam ederse benim öyle oldu çünkü.

haklısın canım hep yalnızlıktan oluyr eşime sarıyorum işten yorgun geliyo o da haklı ama bende sıkılıyorm çok şükür o günden sonra tartışmadık maşllh bende biraz sakin olmaya çalışacağım artık çünkü tartışmalar evliliği yıpratıyor çocuğumun olmaması da beni çok geriyor bununda etkisi var üzerimde sağol yorumn için

sen haklısın öylemi çocukları ona ver kıçına tepigi vur dion sen zaten nie takmştn bana büyük oglumu öyle yaptm için babada bıraltm için deilmi senin sorunun a çözemedmde neyse he sen haklısn hiç pişmn deilim çocuklarmın olduna tek pişmnş insanlarla evlilik yapmam

bilmem benim için ilk cocugum daha degerlıdır
sonra cocuklarının babası olarak sectıgın adam bıseylerı engellıyorsa herhalde dunyayı basına yıkarım
cocukların olduguna pısman degılsındır ama cocugundan ayrı bır hayat kurduguna evet pısmansın

Yarabbim ne değişik erkekler var, kadınları eve kapatan, markete dahi göndermeyen; bir dışarı çıkıp hava almayı, bir hobi, iki üç arkadaş edinmeyi çok gören. Ruh sağlığı tamamen sağlam olan insan delirir zaten esaretten. Demek kadınları eve kapatıp çıldırtıp, sonra vicdan azabıyla iyi davranıyorlar. Vallahi hanımlar sizden önce eşleriniz gitmeli sanıyorum doktora. Sorun sizde değil, onlarda. 21. yy. da nasıl hayatlar bunlar. Hiç mi göremediniz evlenmeden, tanıyamadınız mı?

Allah herkese eşin de hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…