Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Biraz daha destek almazsam sonum böyle olabilir . Siz destek almıyormusunuz ?hic normal davranmıyoruz nasıl normalleşeceğiz ya :)

Tsh hormonlarıma defalarca bakıldı sacımın dökülmesi yüzünden hersey normal ama bir ben değilim ..

Neymiş o yöntemler paylaşta duacın olayım vallahi yıldım artık :) nefes egzersizlerinide deneyeceğim sabah uyanır uynamaz arastıracam hemen
Duaya yöneldim Esmaları okumak iyi geliyor bana.
Nefes egzersizi demiştim
Şimdi çalışıyormusun canım oda etkili sinirle mücadeleye
Görmemezlikten gelmeyi öğrenmek lazım
Su çok sakinleştirir.at kendini duşun altına
En güzeli "amaannnn ölümlü dünya" demek

Ahhh duanın gücüne inancım tam. Dediklerinizi yapacagım :) belkide bir ay sonra burada hepinizi etiketleyip kızlar ben yedim pamuk gibiyim derim.. belkiiii :)

Ahhh duanın gücüne inancım tam. Dediklerinizi yapacagım :) belkide bir ay sonra burada hepinizi etiketleyip kızlar ben yedim pamuk gibiyim derim.. belkiiii :)
Esma grubumuz var burda duaya inancın tamsa madem erteleme gel hemen katıl
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Ben rahatsızım bu durumdan değişmeliyim diyorsan gerçekten istiyorsan başlamışsın demektir

Hepimizin geçmişinde olaylar yaralar zararlar olumsuzluklar var.ama geri dönmek mümkünmü değil
Arkana baka baka yürürsen takılıp düşmen normal mi normal
Ömür dediğin şey kısacık.sinir yapıp bağırıp çağırıp bizi gerçekten seven insanları kırmaya onları kaybetme riskini almaya değer mi

Ay bana bunlarla gel canım yaa hemen al gruba beni ne güzel muminin mumine ettiği dua kabul olurmus. :) nasıl katılacagım anlatıver bakiyim sinirlendirme be heee :)))))

Doktorunuz cok guzel soylemis... Ezinizinde bir sabri vardir o da bir noktadan sonr patlayabilir. Bir kere bulundugunuz durumun bilincindesiniz bu guzel birsey simdiyse bu durumdan kurtulmak icin adim atmaya gayret gosterin. Bu peyder peyder olacakdir, bir kere kontrol ettiniz kendinizi iki kere uc kere derken siz bile rahatlayacaksiniz. Ben oyle olmustum, ne guzel gerginlikten uzak durmak demistim. Birde sizi seven sayan esiniz var, buyuk destekciniz yani. Dusunsenize o da olmasaydi nasil dayanirdiniz...

Ay bana bunlarla gel canım yaa hemen al gruba beni ne güzel muminin mumine ettiği dua kabul olurmus. :) nasıl katılacagım anlatıver bakiyim sinirlendirme be heee :)))))

Yazdım canım etiketledim.
Cansu esma ve sayılarını günlük ekliyor bu kadar

Ne mutlu size ben yenemedim yıllarca bunu.sakız ciğnensin deliriyorum ağız şapırtısından kuduruyorum.
Biraz daha destek almazsam sonum böyle olabilir . Siz destek almıyormusunuz ?hic normal davranmıyoruz nasıl normalleşeceğiz ya :)
Alıyorum canım olmuyor.birden geliyor bana patlayıveriyorum.karşımda kim olursa farketmiyor

Ooo oyle bakarsaniz daha buraya cok konu acarsiniz sinirlenmek sadece psikolojik sebeplerle olmuyor ki endokrin sistemde az salgi cok salgi,b vitamini eksikligi,d vitamini eksikligi,kan sekeri ,kan degeri dusuklugude asabiyet yapar mesela
Kendi kendine asilabilecek bir durum olsaydi asardiniz zaten simdiye kadar siz gidin baktiniz sorun yok tamamen mizaciniz boyle o zaman alternatif yola yonelirsiniz (bir cok kisi bu durumu bitkisel destek,nefes egzersizi,yoga,spor vs gibi alternatiflerle hafifletiyor)

Son düzenleme:
Bir aüre kendi yöntemimi deneyip daha sonra tedavi sürecine doğru koşacagım :)

Evet yaa iyi ki o var ama yazık adam sonunda beni ruh ve sinir hastalıklarına yatırcak önünden gecince sigara sigara deyip duracagım sonumun böyle olacagına ihtimal veriyorum :)) şaka bi yana artık farkındayım ve bu duruma dur demeye bugünden başladım bile desteğiniz icin cok tesekkür ederimmmm:)

InsaAllah hersey yoluna girer. Esinizin kiymetini bilin ve eminim ustesinden geleceksinizdir. Bazen tek basina problemleri cozmek zor oluyor ama siz tek degilsiniz. Bunu dusunmek bile insani mutlu eder

Gercekten mi? Bilmiyordum bunu.
Erkeklik hormonunun kadınlarda yüksek olmasında sivilce olmasına sebeb olur erkeklik hormonu fazla olan kadınlarda sinirlilik durumlarıda sıklıkla görünür.

Bu yazı www.saglik-hastalik.orgdan çalınmıştır
benimde bir dönem başıma geldi bu hormon sıkıntısıyla beraber gergin ve sinirli bir hal.. d.kontrol hapı verdiler..kimyasal sentetik ürünlere karşı bi yapım olduğu için kullanmadım onu..hormon düzenleyici etkisi olan hayıt çayını kullandım..Çok şükür hormonlar düzeldi sinir ve öfkemde yok şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…