- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Haklısınız. Bende bunun farkındayım tabi kiiGün gelir eşin sanada sinirlerinizde hayatından çıkarıp atmak isteyebilir, sonuçta oda etten kemikten vs duyguları var, inanki herkesin bir sabır kovası vardır o dolmaya görsün ozaman çoktan herşey bitmiş olur
Biraz daha destek almazsam sonum böyle olabilir . Siz destek almıyormusunuz ?hic normal davranmıyoruz nasıl normalleşeceğiz ya :)Birçok kez işimden,kariyerimden oldum.özellikle 20li yaşlarda.Baktım olmuyor psikiyatriye gittim.bu sinir yıllar sonra gelecek majör depresyon ataklarının habercisiydi belki de...
Otobüste,minübüste adam mı dövmedim,apartmandakilere defalarca cığlık cığlığa mı bağırnadım,devlet dairelerinde memurları mı paylamadım ohooooo saysam bitmez.
Ne yazıkki sinir hastasıyım kabullendim artık.hamileyken bir marketin meyve tezgahlarını dağıttım.bir pastanede olay çıkardım masayı dağıttım çayları savurdum.
Geçmiyor olmuyor öfke kontrolüm yok.40 yaşına girdim halâ aynıyım.
Siz benim kadar değilsinizdir sanıyorum.ağlamalar da var ise psikolojik destek alın.
Tsh hormonlarıma defalarca bakıldı sacımın dökülmesi yüzünden hersey normal ama bir ben değilim ..Uzmanina gitmelisiniz. Ben de asiri sinirli bir insanimdir. Son zamanlarda stresli bir donem gecirdim. Ustuste aglama ve sinir krizleri gecirdim. Stresli bir donemden mi geciyorsunuz? Yanlis mi bilmiyorum ama tiroid hastalarinda da sinir hali vardir. Uzman muhakkak sizi bir takim testlerden gecirir. Eger bir problem gorulmezse tek secenek karakter meselesi gibi gozukuyor. Ama ofke kontrolu terapisi hepimize sart.
Duaya yöneldim Esmaları okumak iyi geliyor bana.Neymiş o yöntemler paylaşta duacın olayım vallahi yıldım artık :) nefes egzersizlerinide deneyeceğim sabah uyanır uynamaz arastıracam hemen
Ahhh duanın gücüne inancım tam. Dediklerinizi yapacagım :) belkide bir ay sonra burada hepinizi etiketleyip kızlar ben yedim pamuk gibiyim derim.. belkiiii :)Duaya yöneldim Esmaları okumak iyi geliyor bana.
Nefes egzersizi demiştim
Şimdi çalışıyormusun canım oda etkili sinirle mücadeleye
Görmemezlikten gelmeyi öğrenmek lazım
Su çok sakinleştirir.at kendini duşun altına
En güzeli "amaannnn ölümlü dünya" demek
Esma grubumuz var burda duaya inancın tamsa madem erteleme gel hemen katılAhhh duanın gücüne inancım tam. Dediklerinizi yapacagım :) belkide bir ay sonra burada hepinizi etiketleyip kızlar ben yedim pamuk gibiyim derim.. belkiiii :)
Ay bana bunlarla gel canım yaa hemen al gruba beni ne güzel muminin mumine ettiği dua kabul olurmus. :) nasıl katılacagım anlatıver bakiyim sinirlendirme be heee :)))))Esma grubumuz var burda duaya inancın tamsa madem erteleme gel hemen katıl
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Ben rahatsızım bu durumdan değişmeliyim diyorsan gerçekten istiyorsan başlamışsın demektir
Hepimizin geçmişinde olaylar yaralar zararlar olumsuzluklar var.ama geri dönmek mümkünmü değil
Arkana baka baka yürürsen takılıp düşmen normal mi normal
Ömür dediğin şey kısacık.sinir yapıp bağırıp çağırıp bizi gerçekten seven insanları kırmaya onları kaybetme riskini almaya değer mi
Gecmişte takılı kalmamaya calısıyorum o zamanlar biraz terapi görmüştüm bi gözün geçmişte bi gözün gelecekte olursa bugüne şaşı bakarsın demişti doktorum eşimle vakitlerimiz cok güzel geciyor ona minnettarım ama benim aklıma yatamayanı o söylediğinde yada aynı seki bir iki dega sordugunda ses tonum hemen yükseliyor ve onu kırıyorum
Ay bana bunlarla gel canım yaa hemen al gruba beni ne güzel muminin mumine ettiği dua kabul olurmus. :) nasıl katılacagım anlatıver bakiyim sinirlendirme be heee :)))))
Ay bana bunlarla gel canım yaa hemen al gruba beni ne güzel muminin mumine ettiği dua kabul olurmus. :) nasıl katılacagım anlatıver bakiyim sinirlendirme be heee :)))))
Ne mutlu size ben yenemedim yıllarca bunu.sakız ciğnensin deliriyorum ağız şapırtısından kuduruyorum.Bende öyle düşünüyodum yenerim bi şekilde kontrolümü sağlarım diye fakat çevremdeki bazı insanlar yüzünden sakin sessiz olan ben gitti tamamen kendini ben çevresini hırpalayan yeni biri geldi üstelik sadece bu Da değil zamanla üstüne bide depresyon eklendi tek sebebi içime atmak mıydı bilmiyorum ama anksiyeteye çevirdi ve sonuç, antidepresan kullanıyorum en düşük dozundan. Ama bana sorarsanız gayet iyi geldi sinirlenmiyorum kolay kolay insanların yemek yerken çıkardıkları ses bile benim sinirimi bozardı o derece yani sen düşün
Alıyorum canım olmuyor.birden geliyor bana patlayıveriyorum.karşımda kim olursa farketmiyorBiraz daha destek almazsam sonum böyle olabilir . Siz destek almıyormusunuz ?hic normal davranmıyoruz nasıl normalleşeceğiz ya :)
Haklısınız. Bende bunun farkındayım tabi kii[/Q
Sakin olun öfkenin kimseye faydası yok mesela istemediğin bir olay olmuşitmiş
Ooo oyle bakarsaniz daha buraya cok konu acarsiniz sinirlenmek sadece psikolojik sebeplerle olmuyor ki endokrin sistemde az salgi cok salgi,b vitamini eksikligi,d vitamini eksikligi,kan sekeri ,kan degeri dusuklugude asabiyet yapar meselaDüşündüm de eşim müsade etmedi bunu kendinde aşabilirsin sinirlenince bir sus bir odaya gec otur ve ben gercekten sinirlenmelimiyim diye düşün dedi , 7 yıllık beraberlik sonucu evlendik evet oda düzelt su tavrını felan desede hatta onu çıldırtma noktasına geldiğimde kapıyı vurup cıkmak bagırmak yok benimle tartısır ama benim gibi değil bakıyor olmuyor aşkım gel bi satılda barısalım hadi gel gel felan yapıyor sonrada üzülüyorum ben neden böyleyim diye
Bir aüre kendi yöntemimi deneyip daha sonra tedavi sürecine doğru koşacagım :)Ooo oyle bakarsaniz daha buraya cok konu acarsiniz sinirlenmek sadece psikolojik sebeplerle olmuyor ki endokrin sistemde az salgi cok salgi,b vitamini eksikligi,d vitamini eksikligi,kan sekeri ,kan degeri dusuklugude asabiyet yapar mesela
Kendi kendine asilabilecek bir durum olsaydi asardiniz zaten simdiye kadar siz gidin baktiniz sorun yok tamamen mizaciniz boyle o zaman alternatif yola yonelirsiniz (bir cok kisi bu durumu bitkisel destek,nefes egzersizi,yoga,spor vs gibi alternatiflerle hafifletiyor)
Evet yaa iyi ki o var ama yazık adam sonunda beni ruh ve sinir hastalıklarına yatırcak önünden gecince sigara sigara deyip duracagım sonumun böyle olacagına ihtimal veriyorum :)) şaka bi yana artık farkındayım ve bu duruma dur demeye bugünden başladım bile desteğiniz icin cok tesekkür ederimmmm:)Doktorunuz cok guzel soylemis... Ezinizinde bir sabri vardir o da bir noktadan sonr patlayabilir. Bir kere bulundugunuz durumun bilincindesiniz bu guzel birsey simdiyse bu durumdan kurtulmak icin adim atmaya gayret gosterin. Bu peyder peyder olacakdir, bir kere kontrol ettiniz kendinizi iki kere uc kere derken siz bile rahatlayacaksiniz. Ben oyle olmustum, ne guzel gerginlikten uzak durmak demistim. Birde sizi seven sayan esiniz var, buyuk destekciniz yani. Dusunsenize o da olmasaydi nasil dayanirdiniz...
Tünaydın balıım anca girebildim bugün peh huzurluyum az önce bişeye sinirlendim ve ses tonum azıcık yükseldi ve hemen gülümseyerek şakaya dönderdim :)Günaydın sevgili arkadaşlar Mutlu,neşeli,huzurlu , sinirsiz bir gün olsun inşallah :))
Evet yaa iyi ki o var ama yazık adam sonunda beni ruh ve sinir hastalıklarına yatırcak önünden gecince sigara sigara deyip duracagım sonumun böyle olacagına ihtimal veriyorum :)) şaka bi yana artık farkındayım ve bu duruma dur demeye bugünden başladım bile desteğiniz icin cok tesekkür ederimmmm:)
hormonlarınıza baktırdınız mı? Testesteron hormonu fazlalığı öfke ve sinir yapıyor..Aklınızda bulunsun derim
Erkeklik hormonunun kadınlarda yüksek olmasında sivilce olmasına sebeb olur erkeklik hormonu fazla olan kadınlarda sinirlilik durumlarıda sıklıkla görünür.Gercekten mi? Bilmiyordum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?