Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Bitkisel sadece çivanperçemi kullanıyorum evet belki bunlarda bir neden günlük yaptığım sinirlendiğim uyku saatimi uyandığım saati artık yazıyorum hergün bir tık daha ilerleyeceğimi düşünüyorum :)

İlac kullanmak istemiyorum bende zaten canım

peki kaybettiğiniz bir yakınınız var mı?

Allah rahmet eğlesin canım,
kirmizigitar a sormuştum, insanların değerini bilmeliyiz demiş de, ben yakınımı kaybettikten sonra anladım değerini..
kaybetmeden anlaşılamıyo mu acaba die kendimi sorgulamak istedim aslında..
ben de çok sinirli bi insanımdır dozu aşarım çok kötü laflar ederim de.. ah şu dilim....

Canım beniiiimmmmm , Allah sabır versin sorgulama kebdini gercekten bu durum elde değil umarım benim daha fazla kaybım olmadan törpülerim kendimi

Hamileydim ve bebegimi kalp atisinin durmasi sonucu kaybetmistim. Baska kayiplar da yasadim ama hicbiri bunun kadar etkilememisti ve o zaman anladim hayatin sinirlenmeye uzulmeye kimseyi kirmamaya degmedigini....

Hamileydim ve bebegimi kalp atisinin durmasi sonucu kaybetmistim. Baska kayiplar da yasadim ama hicbiri bunun kadar etkilememisti ve o zaman anladim hayatin sinirlenmeye uzulmeye kimseyi kirmamaya degmedigini....
Kuzum beniiiimmm meleğin seni bekliyor sakın üzülme yeniden anne olursun inşallah bir evladın melek oldu böyle düşün sana özelden yazabilirmiyim ?

Canım beniiiimmmmm , Allah sabır versin sorgulama kebdini gercekten bu durum elde değil umarım benim daha fazla kaybım olmadan törpülerim kendimi
inşallah canım
Allah rahmet eğlesin canım, ben de annemi kaybettim, üzmemişimdir inşallah sizi..
insan acı çekmeden törpülenebiliyo mu diye kendimi sorguladım bi an..

psikolojik destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…