- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Bitkisel sadece çivanperçemi kullanıyorum evet belki bunlarda bir neden günlük yaptığım sinirlendiğim uyku saatimi uyandığım saati artık yazıyorum hergün bir tık daha ilerleyeceğimi düşünüyorum :)Çocuk yokken bu kadar tahammülsüzsen çocuk olunca daha zor , sinirliliğinin sebebini belirle ben de genellikle aşırı yorgunluk ve uykusuzluk gerginlik sebebidir.
ben iki çocuklu çalışan anneyim ikinci çocuktan sonra kendimi tanıyamaz oldum çok sakinken çok tahammülsüz biri oldum hem çocuklara hem eşime karşı. Sakinleştirici bitkisel çaylar var rezene vs.. Onlar zaman zaman iyi geliyor tavsiye ederim
İlac kullanmak istemiyorum bende zaten canımbende oyleyim hatta fazlasiyla en ufak birseye bile sinir yapan hiddet yapan ters davranan ama bu yasadiklarimizin sonucu ile olan seyler cevreme bile oyleyim yani akilli kalmadi pek zaten bu gibi travmalardan sonra ayakta durmamiz bir mucize yanibirde bu piskoloji ilaclari bagimlilik yapiyormus duyduguma gore dogrumu bu bilemicem.
peki kaybettiğiniz bir yakınınız var mı?Ayni ben! Ogretmenim ve ogrencilerim yetiskinler, ama inanin cocuktan beterler ve onlara cocuk gibi davranamiyorsunuz da zaten genellikle yaslari benden epey buyuktur, isyerinde tum sabir kotami kullandigim icin evde bir alev topuna donuyorum. Esime, aileme, Akrabalarima hic alakasiz cok basit seyler yuzunden fazla tepki verebiliyorum. Uzuluyorum bende bu durum icin ama onlara durumumu anlattim. O esnada bagirdigim siz degilsiniz uzerinize alinmayin dedim gercekten hic kimse uzerine alinmiyor ofkeliyken soylediklerim bir kulaklarindan girip digerinden cikiyor sagolsunlar iyi idare ediyorlar beni.
Ama son zamanlarda, bebegimi kaybettim ve bu olay bana cok fazla ders oldu. O kafaya taktigim seylerin hepsinin onemsiz oldugunu ogrendim, su an pamuk gibiyim sinirlerimi aldirmisim sanki, hani hic sinirlendigini bilmedigim esimi bile delirtecek bir olay yasasam gayet sakin aman saglik olsun gerisi bos diyorum geciyor....
Unuttugumuz bu aslinda, sevdiklerimizin sagligina birsey olacagini dusunmuyoruz, bunu hatirladiginiz anda hayatinizdaki herkesin ne kadar degerli oldugunu hatirliyorsunuz. Ve hicbirini uzmek istemiyorsunuz zaten hicbirseyin de degmedigini fark ediyorsunuz sinirlenmeye...
Saglik olsun deyin sakinlestirin kendinizi....
Basarılı olamıyorum bende bakalım artık aşmaya calışcamBende öyleyim ve çaresini bulamadım. Kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. Biraz duruldum. Ama sinirlendiğimde kendimi parcalayacak gibi oluyorum.
Ölüm olarak soruyorsanız dayım anneanem varpeki kaybettiğiniz bir yakınınız var mı?
Canım beniiiimmmmm , Allah sabır versin sorgulama kebdini gercekten bu durum elde değil umarım benim daha fazla kaybım olmadan törpülerim kendimiAllah rahmet eğlesin canım,
kirmizigitar a sormuştum, insanların değerini bilmeliyiz demiş de, ben yakınımı kaybettikten sonra anladım değerini..
kaybetmeden anlaşılamıyo mu acaba die kendimi sorgulamak istedim aslında..
ben de çok sinirli bi insanımdır dozu aşarım çok kötü laflar ederim de.. ah şu dilim....
Hamileydim ve bebegimi kalp atisinin durmasi sonucu kaybetmistim. Baska kayiplar da yasadim ama hicbiri bunun kadar etkilememisti ve o zaman anladim hayatin sinirlenmeye uzulmeye kimseyi kirmamaya degmedigini....Allah rahmet eğlesin canım,
kirmizigitar a sormuştum, insanların değerini bilmeliyiz demiş de, ben yakınımı kaybettikten sonra anladım değerini..
kaybetmeden anlaşılamıyo mu acaba die kendimi sorgulamak istedim aslında..
ben de çok sinirli bi insanımdır dozu aşarım çok kötü laflar ederim de.. ah şu dilim....
Kuzum beniiiimmm meleğin seni bekliyor sakın üzülme yeniden anne olursun inşallah bir evladın melek oldu böyle düşünHamileydim ve bebegimi kalp atisinin durmasi sonucu kaybetmistim. Baska kayiplar da yasadim ama hicbiri bunun kadar etkilememisti ve o zaman anladim hayatin sinirlenmeye uzulmeye kimseyi kirmamaya degmedigini....
inşallah canımCanım beniiiimmmmm , Allah sabır versin sorgulama kebdini gercekten bu durum elde değil umarım benim daha fazla kaybım olmadan törpülerim kendimi
Allah rahmet eğlesin canım, ben de annemi kaybettim, üzmemişimdir inşallah sizi..Hamileydim ve bebegimi kalp atisinin durmasi sonucu kaybetmistim. Baska kayiplar da yasadim ama hicbiri bunun kadar etkilememisti ve o zaman anladim hayatin sinirlenmeye uzulmeye kimseyi kirmamaya degmedigini....
İse yarar mi dersin?sinirlenince gözüm hicbirsey gormuyor:-Nefes egzersizleri , sinirlenmeye ramak kala kendi kendimizi sakinleştirme , söz verme gibi şeyler uygulayacagım :)
Tabiki yazabilirsin:)Kuzum beniiiimmm meleğin seni bekliyor sakın üzülme yeniden anne olursun inşallah bir evladın melek oldu böyle düşünsana özelden yazabilirmiyim ?
Yaramak zorundaaa :))İse yarar mi dersin?sinirlenince gözüm hicbirsey gormuyor:--(
Hem de nasıl delirmis gibiydi bir araEşiniz öylemi düzeldi ?
Darısı başımaaaHem de nasıl delirmis gibiydi bir ara
Yeminle aynı böyle oluyordu sinirliyken
Simdi böyle
Evet haklısın :-(Yaramak zorundaaa :))
kızlar aşırı sinirli bir insanım. Ufacık bir soruya bazen aşırı tepki gösterdiğim oluyor. Eşimi bile kırıyorum! Ona karsı bir türlü susup kalamıyorum. Her sözüne sinirleniyorum. Öfkelenince ağzıma geleni söylüyorum(hakaret değil tabiki) bu durumdan eşim ailem cok şikayetci. Bu sinir yüzünden sen fazla yaşamazsın kendini yıpratıyosun herseye bu kadar sinirlenip kafana takma gibi sözler duyuyorum. Bazen bu öfkemin yaşadığım olaylardan ötürü oldugunu düşünüyorum ama ben bile kendime artık sinirli geliyorum , sinirlenip ağlamalarımı ota b.ka ağlamalarımı daha anlatmıyorum bile
Bakılmıstı ama bir sorun yoktu :)tiroit problemin olabilir. ben mesela öyleyim
Nasil bi tedavi uyguladi esinize doktor ve ilaci ozelden atarmisiniz adiniHem de nasıl delirmis gibiydi bir ara
Yeminle aynı böyle oluyordu sinirliyken
Simdi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?