- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Meleğim doğdu yazmışsın nickin altına, bir bebeğin varsa böyle düşünmeye hakkın yok, onun için toparlanman gerekIcimde herkese her seye karsi ofke var kafami duvara vurup parcalamak bazen olmek istiyorum. Bu ataklar beni cok yoruyor yoruldum. Keske intihar edicek cesaretim olsaydi. Keske dedemin yanina gidebilsem. Yoruldum.
Emzirdigim.icin ilac kullanmam sorun olur diye dusunuyorum. Bazen nobet geliyor boyle sacmaliyorum.. ama doktora gidicem.Kesinlikle destek almalısınız. Aynı durum bende de vardı herkesten nefret ediyordum, çok sinirliydim, insanlara durduk yere bağırıyordum falan. Sanırım sebebi stres en azından benim için öyleydi stresli bi ortamda yaşadığım için herkese öfkeliydim onların suçuymuş gibi. Tabi daha farklı sorunlarım da vardı. Mesela herkes benimle uğraşıyor ve üzerimden plan kuruyorlar zannediyordum. Destek aldım ve zamanla kendi kendime mücadele ederek de büyük oranda düzeldim. Hala benimle uğraşıyorlar diyorum ama en azından içimdeki nefret gitti
Insallah bende sizin gibi iyileswbilirimLütfen lütfen böyle şeylet düşünmeyin, benim de öfke problemim vardı, çok sınırlardaydı. Sürekli her şeyle, herkesle, dünyayla kavga halindeydim. Kendimle barışık değildim. Annem vefat etmişti, ben de öleyim diye dua ediyordum artık düşünün. Psikolojik yardım aldım ve şu an o kadar rahatım ki size anlatamam. Sadece hamilelikten dolayı biraz agresifim. Bunun haricinde ne ilaç kullanıyorum ne de yardım alıyorum artık atlattım. Aşılmayacak bir şey değil, aksine çok kolay geride bırakacağınız bir problem. Gün gelecek, hayattan hiç zevk almıyormuşum iyi ki yardım almışım diyeceksiniz. Yaşıtlarınız gibi olabileceksiniz. Lütfen dediklerimi yabana atmayın.
Arkadaşım tedavi ne kadar sürdü ve psikiyatri, psikolog hangisine tedavi oldum eğer cevap verirse çok sevinirim.Bende bu aralar artmakla birlikte genel olarak ofkeliyim ve tedavi düşünüyorum.Lütfen lütfen böyle şeylet düşünmeyin, benim de öfke problemim vardı, çok sınırlardaydı. Sürekli her şeyle, herkesle, dünyayla kavga halindeydim. Kendimle barışık değildim. Annem vefat etmişti, ben de öleyim diye dua ediyordum artık düşünün. Psikolojik yardım aldım ve şu an o kadar rahatım ki size anlatamam. Sadece hamilelikten dolayı biraz agresifim. Bunun haricinde ne ilaç kullanıyorum ne de yardım alıyorum artık atlattım. Aşılmayacak bir şey değil, aksine çok kolay geride bırakacağınız bir problem. Gün gelecek, hayattan hiç zevk almıyormuşum iyi ki yardım almışım diyeceksiniz. Yaşıtlarınız gibi olabileceksiniz. Lütfen dediklerimi yabana atmayın.
Anladım aynen git nefes egzersizi de veriyor olmadı onu yaparsın umarım düzelirsin en kısa zamandaEmzirdigim.icin ilac kullanmam sorun olur diye dusunuyorum. Bazen nobet geliyor boyle sacmaliyorum.. ama doktora gidicem.
Arkadaşım tedavi ne kadar sürdü ve psikiyatri, psikolog hangisine tedavi oldum eğer cevap verirse çok sevinirim.Bende bu aralar artmakla birlikte genel olarak ofkeliyim ve tedavi düşünüyorum.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende yenrrim bu öfkeli hallerimi.izmirdeyim doktorunuzun adını yazarsanız çok da sevinirim1 yıldan biraz az sürdü 10 ay gibi. Psikiyatra gittim. Aslında ben daha devam ederdim ama gebelik olunca psikiyatri doktorum ilaçları kesin dedi. Kadın doğum doktorum bebeğe zararı yok kullanabilirsin dedi ama ben yine de kestim. Sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım, zihin olarak değiştim. Meğer benim ilaçlara ihtiyacım yokmuş, kendimi arayıp durmuşum ama meğer ben burdaymışım dedim. İzmir'deyseniz doktorumu tavsiye edebilirim, çift terapisi de veriyormuş. Eğer lohusalıkta problemlerim olursa gitmeyi düşünüyorum tekrar. Ama eski ben'den eser yok diyebilirim. Ben de ayrıca majör depresyon da vardı, atlattım çok şükür. Darısı başına herkesin.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende yenrrim bu öfkeli hallerimi.izmirdeyim doktorunuzun adını yazarsanız çok da sevinirim
Cok teşekkür ederim.Mustafa Özden. Sevinç pastanesinin üzerinde muaynehanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?